Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻonaMęża1111

Mąż imbecyl

Polecane posty

Gość ŻonaMęża1111

Dzisiaj do mnie dotarło. Mam męża idiotę.

Gość Bruce Lee karate miszcz
bo?

Gość bernank
a co, poszedł spać brudny i już nie chce się bzykać ?

Gość gość
ja tez mam ale dotarlo wiele lat wczesniej

Gość gość
Zawsze dociera, szkoda że jakos po czasie, żona mnie rzucila, zawsze na mnie narzekała, jednak nie zdecydowaliśmy sie na rozwód, poszla z innym, po kilku miesiącach usłyszałem od niej, że nie wie co jej odbiło, że byłem dla niej dobry, za dobry, nagle dostrzegła że jestem pracowity, zaradny, sprytny inteligentny i że bardzo ja kochałem lecz ona tego nie doceniala, bo jak sie okazało pod każdym względem jestem od jej kochasia po prostu lepszy, więc droga autorko przemysl swoje slowa, bo może i Twój facet robi jakąś głupotę ale jeśli Cię kocha to Twoim błędem jest brak dystansu...

Gość bernank
no tak, gdy kobieta się nudzi to szuka wrażeń i chce się dowartościować a gdy mąż się dowiaduje o wybrykach żony to zachowuje się konkretnie, czyli spadaj do tego swojego kloszarda i nigdy nie wracaj a w Sądzie na sprawie rozwodowej to już jest prosta piłka , dzieci i dom zabieram w całości a skoro zaciążyłaś z kloszardem to zapomnij o moim nazwisku Iksiński , alimenty na dzieci płacisz Ty kobieto

Gość ŻonaMęża1111
Ten idiota uważa, że kobiet się nie kocha :p nad czym mam myśleć? Czemu ktoś pytał dlaczego jest idiotą? A skąd mam to wiedzieć? Przed ślubem był naprawdę miły, nie zauważyłam że to aż taki idiota. Teraz się nie hamuje ... i oczy przecieram ze zdumienia :/

Gość gość
Do:"bernank", nie mamy dzieci, nie mamy też rozwodu po prostu jestem d**a i nie potrafię tego zakończyć, mimo że jej nienawidzę nie wyobrażam sobie życia zupełnie bez niej...

Gość gość
mogłabyś podać gg?

Gość ŻonaMęża1111
A po co Ci nr gg? Mój czy męża idioty? Mąż idiota to chyba nie tak rzadki okaz?

Gość gość
nie, to dzisiaj norma!!!

Ależ on jest mądrym człowiekiem: naprawdę kobiet się nie kocha. Kobiety się uwielbia!

Gość gość
a ja mam kochanego meza :) czasem jest niedobry i sie klocimy ale zawsze dochodzimy do porozumienia.