Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latika :)

Nie mogę się normalnie kochać z narzeczonym ! POMOCY !

Polecane posty

Gość gość
Weź Latika pobzykaj się porządnie bo brak seksu lasuje ci mózg. Nie pisz bzdur tylko się trząchnij z narzeczonym w krzaczorach i po ptokach.

Spodziewam się tego, że może ktoś miał podobną sytuację i znalazł z niej jakieś wyjście :) a jeżeli nie podoba Ci się mój temat to na niego nie odpowiadaj..

Gość JasiuSkowronek
a jakie tu może być wyjśćie? Rozpyl w domu gaz usypiający i przez 2-3 godziny w maskach uprawiajcie dziki seks

Gość JasiuSkowronek
twoje zasady to o kant doopy potłuc. To w krzakach to się tylko koorvy puszczają? A w mieszkaniach takie porządne kobiety jak Ty ???

Gość gość
Co za różnica gdzie się bzykniesz, i tak się puszczasz to mogą być i krzaki za chałupą.

A skąd wiesz, że się puszczam ?? Ciul wie z kim? To, że chce się bzyknąć z moim facetem to wcale nie znaczy, że jestem jakąś dziw**.. :/ kocham go i jestem mu wierna

Gość gość
Porządna kobieta nie wypisuje bzdur na forum i nie prowokuje do wyzwisk pod swoim adresem, a ty to robisz, nie masz godności. Przynosisz wstyd innym kobietom:-(

odkladac na slub? hehehe zaprosic 400osob kupic samochod narobic dzieci i gniesc sie u rodzicow na dwoch pokojach hahaha upokarzające ... jestescie beznadziejni wiec i macie beznadziejnie... ja zamiast tego slubu wolalabym niezaleznosc i taka posiadam... a ty wolisz slub wiec nie narzekaj..

acha i jak sie dwoje ludzi kocha a mieszkaja u rodzicow to slub biora skromny na ktory nie trzeba odkladac najwazniejsze dla nich by byc razem a nie pokazac sie przed rodzina i znajomymi jaki to gadzeciarski gang ma pan mlody a pani mloda zajefajna kiece... zal.pl

Przecież nie bierzemy ślubu na 300 osób, tylko na 100 :/ ale na taki też niestety trzeba odłożyć, bo może nie każdy ma oszczędności na koncie albo rodziców którzy za ślub zapłacą, my na ślub chcemy sami uzbierać, a 20000 drogą nie chodzi..

Nie znacie nas ani mnie to dlaczego tak z góry osądzacie,,nie jestem jakąś zdzirą patrząca na kase :/ kochamy się z narzeczonym

ty glupia kobieto.. wolisz wydac 20000 tysiecy na slub i mieszkac u rodzicow i bzykac sie jakbys sie nie bzykala tylko po to by miec slub na 100 osob? wez ty sie puknij... sama nie wiesz czego chcesz... ja tez nie mam bogatych rodzicow i milionow na koncie... ale mam leb na karku i faceta ktory tez mysli glowa a nie kutasem... od zawsze mieszkamy sami i nie zarabiamy milionow... nikt nam nigdy nie pomagal ale fakt... my slubu nie mamy narazie tylko sie zareczylismy i jesli bedziemy go brali to kameralnie... ja on i dwoje swiadkow bo sie naprawde kochamy i slub wezniemy dla siebie a nie dla innych... no tak ale my to nie zyciowi jestesmy wiec sie nie przejedziemy limuzyna i nie pokazemy jaki to my wypasiony slub mielismy:D:D:D

Gość gość
wolałabym składać te pieniądze na własny kąt, a ślub sie zdąży :o ślub i tak nic nie wprowadza w związek.. masz 22 lata po uja sie tak spieszysz?

Gość gość
co za paranoja!!! po co mieszkasz i swoich rodziców? nie rozumiem tego, skoro on pracuje w delegacji to nie zarabia groszy, moglibyście coś wynająć,nawet kawalerkę i po kłopocie. No ale po co,lepiej się gnieść u rodziny, i czuć się nie komfortowo, bez sensu. Przemyśl wynajem..

znam wiele takich par... o jeny nie mozemy sie kocac ciagle marudza ciagle im sie cos nie podoba ciagle by chcieli zeby na ich bylo...heh a jak zapytac dlaczego sie nie wyprowadzicie przeciez pracujecie to mowia no ale nie damy rady no ale jak no ale sratatata ... a moje zdanie jest takie... lepiej sie wylansowac dla tych glupich ludzi i szajstac co miesiac kasa na bzdury zamiast sie ustatkowac i usamodzielnic ja sobie poscielesz tak sie wyspisz albo lepiej jak mowi moj partner JAK SIE STARASZ TAK MASZ i nawet sluchac mi sie nie chce takich zali bo zygac sie chce ze tacy ludzie jeszcze smia narzekac i to na co na to ze sobie pojeczec sie moze o ja cie p*****le co za dziecinne podejscie do doroslosci...

Gość gość
Pewnie, że nie możesz sie kochać z narzeczonym, bo to NIE MĄŻ

Gość alinkaaaJJJ
wynajmijcie pokój w hotelu

Gość gość
to ze znasz nie znaczy ze nie cierpieli z tego powodu i byc możne właśnie bóg ocalił takie małżeństwa Współżycie przedmałżeńskie nie dlatego jest grzechem, ponieważ Bóg jest złośliwy i odmawia każdej przyjemności człowiekowi, ale dlatego jest grzechem, ponieważ przynosi fatalne skutki w przyszłości. Nawet na miłości można się zawieść, ale na Bogu nie! Tysiące młodych kobiet pochyliło się w życiu z powodu : porzucenia przez męża, zdrady małżeńskiej, agresji małżonka.. pogardy i bestialstwahttp://intercafe.iq24.pl/default.asp?grupa=120496&temat=60138. Jak to jest, że ten, który przed ślubem ubóstwiał swoją narzeczoną, po ślubie, po trzech, czterech latach, pomiata nią jak ubikacyjną szmatą? Przyczyna tkwi w grzechu przeciw pierwszemu przykazaniu: Nie będziesz miął innych bogów

Gość Ale to już było
Sami p****ańce dziś tutaj piszą.Małolaty nie macie innych zajęć?!

Gość gość
co wy macie z katolikami i seksem przed slubem?? za miesiac biore slub i bralam udzial w poradnie przed malzenskiej i tam nam mowili ze seks to nie jest cos zlego, zakazanego przed slubem tylko ze to jest bogoslawienstwa boga a po slubie to juz bogiem bo slubu udzielami sobie sami i bog. nie wiem czy zrozumieliscie ale te wasze gadi o katol i seks sa beznadziejne

Gość gość
widzę ze na idiotów trafiłaś w tej przychodni małżeńskiej nie zgodna z nauka katolicka na yutube jest 7 sakrament Warto wychowywać do czystości - Jacek Pulikowski lubhttp://www.youtube.com/watch?v=voQKc795_9gKatechizm Kościoła Katolickiego podkreśla, że powołaniem narzeczonych jest życie w czystości poprzez wstrzemięźliwość. Niejako są poddani próbie, która pozwoli odkryć im szacunek. Jest to czas uczenia się wierności względem siebie oraz nadziei, która jest darem od Boga. Czułość, która jest charakterystyczna dla miłości małżeńskiej należy zachować tylko i wyłącznie na ten czas. Narzeczeństwo to czas, w którym osoby wzrastają poprzez zachowanie czystości

Gość gość<<<
no ale oni wszyscy wiedza co innego i ustanawiają sobie nowy katechizm. JAkie to typowe, to naciąganie przykazań do własnych celów.