Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poziomka........

Zaczyna nudzić mnie mój facet

Polecane posty

Gość Poziomka........

Przestaje mi chyba zależeć, lubię z nim spędzać czas, seks, rozmowy, wspólne wyjścia, ale wkradła się rutyna :( może to kwestia tego że widzimy się niemal codziennie ? Macie jakiś pomysł na tą sytuację jak odświeżyć związek ? Jesteśmy 3 lata ze sobą. Nie mam pomysłu :(

Gość gość
Mysle ze brakuje wam tesknoty, jakiejs iskry, nie spotykajcie sie codziennie, niech on wyrwie sie z kolegami gdzies, a Ty z kolezankami, zadbajcie o swoje jakies potrzeby, zatesknijcie za soba, a pozniej sprawcie aby dzien razem byl wyjatkowy, nie taki jak co dzien. ile macie lat ?

Gość Poziomka......
Ja mam 24 a on 30 :o Tylko że on co dzień dzwoni do mnie, chce bym uczestniczyła w jego życiu, robiła z nim zakupy, chodziła na piwo, zabiera mnie nawet do kolegów, i na spacery, jak pójdę do koleżanki ( byłam i mu nie powiedziałam wcześniej że się wybieram ) to stwierdził w żartach że mi przestaje ufać.

Gość Poziomka......
Niedługo chce zamieszkać ze mną... myślę że będę musiała znaleźć dodatkowe zajęcie, ewentualnie pracę, bo zanudzę się... potrzebuje przestrzeni. A jak kończę pracę to dzwoni do mnie zwykle o której będę bo tęskni.... nie chce go odrzucać i ranić.

Gość gość
poszukaj sobie kogos ,dla rozrywki.i problem z glowy.

Gość Poziomka......
nie jestem osobą która zdradza.. :o

Gość gość
Mysisz z nim porozmawiac, ze jest jego zaduzo wokol ciebie, ze czasem potrzebojesz troche przestrzeni, zeby tak nie dzwonil czesto, ze chcesz czasem sama wyjsc do kolezanki, a on zeby sam poszedl do kolegow, powiedz mu to, bo inaczej wszystko wygasnie, nie chcesz go ranic, ale w koncu to zrobisz, bo bedziesz miala dosc, wiem co mowie, bylam w podobnej sytuacji, tez bym nie potrafila znalezc sobie kogos na boku bo chce zyc z ta jedna jedyna osoba, rozmowa to najlepsze rozwiazanie, powinien zrozumiec, jesli myslicie o wlasnym mieszkaniu, powiedz co czujesz do niego, ze moze Ci ufac, a Ty ufasz jemu jesli tak jest i powiedz czego potrzebojesz.

Gość Marlon__Brando
No popatrz ja mam podobnie tyle że w drugą stronę. Mój osąd jest taki, że Twoja druga połówka nie ma włąsnych pasji i zainteresowań..... Uciekaj gdzie pieprz rośnie nim będzie za późno.....