Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UK: Seria gwałtów w taksówkach! 'Żadna kobieta nie może czuć się bezpiecznie pod

Polecane posty

Gość gość
bo to zwierzeta sa...

Gość gość
Hehe nie siej propagandy. Tak się dzieje jak pijane w trupa laski wychodzą z klubów i dają się prowadzić "taksówkarzom" zamiast zamówić sobie licenjowaną taksówkę. Wieśniarę to widzisz w lustrze :D

Gość gość
muzulmanie to zwierzeta i nic nie zmieni mojego zdania...ale do postepowych to nie dojdzie, dopoki nie zaczna im na ulicach glow scinac wolajac Allaha...

Gość gość
Wiecie co ja czegoś nie rozumiem. Skoro takich rzeczy dopuszczają się muzułmanie to dlaczego Wielka Brytania ich przyjmuje do siebie i daje im socjale? Nie jestem w stanie pojąć jak mężczyzna który został pobity przez takich właśnie wyznawców pokojowej religii idąc na policję usłyszał że i tak ich nie złapią a sam jest sobie winien bo nie powinien tam chodzić. Albo że tak sobie potrafią przejść do porządku dziennego że ich córki, żony, siostry mogą zostać zgwałcone. Albo że ich żołnierzowi zostaje obcięta głowa w środku dnia na ulicy bo jest żołnierzem a u nich jest wojna. Albo że nie mogą chodzić w jakieś części miasta bo to muslim area i jest tam niebezpiecznie. Powiedzcie mi oni są tak tępi czy tchórzliwi? Przecież powinni to wszystko wydalić ze swojego kraju a oni pozwalają sobie wchodzić na głowę. I jak to możliwe że nie wolno eksponować swojej religii i chrześcijanin zostanie wywalony z pracy a taki zawsze dostanie przerwę (nie ważne czy mu się należny) na modlitwę? Nie jestem w stanie tego pojąć.

Gość gość
Taka kultura.

Gość gość
Do gościa tam u góry,co napisał o propagandzie. Nie rozumiem jak można g*****ć...a tym bardziej pisać o tym,że to dziewczyny są sobie winne. Co by nie zrobiły,jak się nie zachowywały,czy jak nie były ubrane,to i tak takich skurw*** nie upoważnia do takiego czynu. I właśnie jak można być takim człowiekiem,jak Ty ,który zwala jeszcze wine na kobiete...

Gość gość
To chyba napisała kobieta tym bardziej jest to nie do pojęcia jak można. Tylko rozpowszechnia stereotypy g***tów.

Gość gość
a polskie k***y rodza im nastepne pokolenie smierdzacych terrorystow i miesa armatniego. Jeszcze w zyciu nie widzialam ladnej i wyksztalconej dziewczyny, zwiazanej z dzikusem. Zawsze to malomiasteczkowe, kiepsko wyksztalcone, brzydkie scierwa.

Gość gość
no bo one musza sie na swojej wsi pokazac ze swoim czarnuchem jakie to swiatowe nie? :classic_cool:

Gość gość
Hehe nie siej propagandy. Tak się dzieje jak pijane w trupa laski wychodzą z klubów i dają się prowadzić "taksówkarzom" zamiast zamówić sobie licenjowaną taksówkę. Wieśniarę to widzisz w lustrze smiech.gif xx nie przeczytales nawet tego tekstu debilu a sie wypowiadasz