Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weirdos

Nie ma normalnych dziewczyn

Polecane posty

Gość Weirdos

Dlaczego 22 latek pochodzacy z dobrego domu, nie brzydki, wysoki, wyksztalcony nie moze znalesc sobie kogos normalnego? dlaczego wszystkie dziewczyny na jego drodze musza notorycznie chodzic po klubach, byc zaniedbane i miec wszystko gdzies? Wczoraj zalogowalem sie pierwszy raz na sympatii mimo tego, ze slyszalem duzo zlego. Napisalem do jednej dziewczyny, wymienilismy z 8 wiadomosci po czym cisza z jej strony. One same nie wiedza chyba czego chca. Fakin Weirdos!

Gość Weirdos
Czytam tematy na kafe: zdradzil mnie, chlopak nazista, ma inna, wyzywa mnie, nie pracuje...ehh dziewczyny sa same sobie winne! niech dalej leca na takich kozakow i twardzieli. Ambitni tacy jak ja beda chyba zaczac podrywac innych facetow dla ozdoby

Kobiety szukają mężczyzny a nie chłopaka z dobrego domu. W koncu nie z twoim domem chcą sie spotykać a z facetem.

Gość gość
Mam tak samo :D

Gość lol fiku
teraz to pojechalas po bandzie! czasami mysle czy ty taka glupia jestes czy tylko udajesz?

Gość Weirdos
to co mam robić? udawać, że nie jestem ciapą?

Gość ursusałe
baby smierdzą :classic_cool:🖐️

Gość Weirdos
pani Fiku Z tego co sie orientuje to jest Pani osoba ktora wrecz desperacko szuka bruneta. Z calym szacunkiem ale Pani powinna byc ostatnia osoba wypowiadajaco sie na temat facetow. Chlopak z domu to byla taka przenosnia no wiesz jak ten Twoj brunet.

Gość gość
mało kiedy tu zaglądam ale zawsze gdy jestem jest cała ta fiku, która z tymi swoimi postami, tematami jest załosna. Ona to dopiero nie ma życia, także chłopie-autorze wyluzuj, jak widac są gorsze przypadki.

Weirdos to co mam robić? udawać, że nie jestem ciapą? Piekny podszyw ale w miare szybko zaragowalem!

Autor ma w sobie coś takiego co zniechęca do jakiegokolwiek kontaktu, myślę, że to fakt uważania sie za dobrą partie z dobrego domu, który mężczyzna określa siebie w ten sposób? Każdy chce być ceniony za to jaki jest, ewentualnie za to co osiągnął.

Gość gość
masz dopiero 22 lata, po co desperacko kogoś sobie szukac?

Pani Fiku o czym mowisz? Uwazanie sie z dobrego domu jest wazne bo w duzje mierze charakter jak i zachowanie wynosimy wlasnie z niego. A moze autor jest za bardzo ambitny? za bardzo mysli przyszlosciowo i poprostu nie nadaje sie dla kogos takiego jak ty?

Gość gość
ja jestem dziewczyną i również mam podobne podejscie jak autor, jestem z dobrego domu i nie chce byle kogo. A to chyba juz indywidualna sprawa z kim chcę się wiązać.

"ja jestem dziewczyną i również mam podobne podejscie jak autor, jestem z dobrego domu i nie chce byle kogo. A to chyba juz indywidualna sprawa z kim chcę się wiązać." ta cala fiku chyba zrozumiala ze chodzi mi o te marne pieniadze ktore szczescia nie daja. Liczy sie charakter, ambicje, zachowanie! ale wiadomo przeciez to materialistka szukajaca bruneta i juz gleboko haczyk polknela.

Gość gość
autor ma gadane:)

Gość Spiit
Chodzenie po klubach? hmm.. zalezy co sie tam robi ;) czy nie można po prostu iść potańczyć przy ulubionej muzyce? Kasa, kasa to się teraz liczy, niby wszyscy myślą ze laski lecą tylko na kase, a ja wam powiem ze ona po prostu mają kompleksy na tym punkcie bo same jej nie mają i lecza sie w ten sposob, jednak nie wszytskie tam potrafią

Gość Spiit
*tak

Gość gość
Mam 20 lat i nigdy nie bylam w klubie O.o

Gość gośca
a co to znaczy zaniedbane? co masz na myśli? rozwiń.. co cię tak razi? niewyprostowane włosy , niepomalowane pazokcie wypryski na twarzy?

Gość gość
Czyli jestem normalna?

Gość gość
nie nie jesteś , bo siedzisz tu na kafe

Gość gość
Na kafe sa tylko nienormalne osobniki?

Zadbane? nie powiem jestem bardzo czysty notorycznie myje zeby i biore prysznice dlatego mowilem tu bardziej o wysokiej higienie. Zwracam uwage czy ktos ladnie pachnie, czy jest czysty, czy ma zwierzy oddech. Wypryski na twarzy ? to znika nie ma sie nad tym kontroli wiec za duzej wagi nie przywiazuje. Bardziej chodzi mi o ta dbalosc "kontrolowana"

Gość gośca
no soreczki, masz pecha że spotykasz laski, które się nie myją, nie myją zębów i brzydko pachną, uff

Gość gość
To pewnie poszedles umyc te zeby i laska nie mogla sie doczekac i sobie poszla od komputera

Gość gość
"zwierzy oddech" chyba zwierzęcy oddech :D