Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka-tego-tematu

Wstyd mi przed rodziną chłopaka, że mam trudną sytuację w domu.

Polecane posty

Gość gość
Masz zaściankową mentalność.

Gość gość
olej rodzine i sie do n nich nie przyznawa´j bo bedziesz ich miala w postaci ogonka Łatwiej byłoby jej gdyby wynajęła sobie mieszkanie. Zależy też gdzie mieszka, w dużym mieście czy takim, w którym wszyscy się znają.

Gość gość
Zabrakło argumentów? Chyba ktoś nie jest "z wyższej sfery".

Takiej przyszlej tesciowej sie mowi.Szanowna pani,u mnie nie ma warunkow mieszkaniowych.Poslubie pani syna jes;i bedziemy mogli mieszkac u pani albo cos wynajmiemy. k,wa nie rozumem takich ludzi.

Gość autorka-tego-tematu
Co do genów alkoholowych. Zadne z moich rodziców nie jest alkoholikiem. To, ze sa awantury nie oznacza, ze jest i alkohol. Co do pani "hrabiny" to z pewnoscia bym uciekla od takiej tesciowej, bo jestes jedna z tych ktore wtracaja nos we wszystko. Znam juz takie osoby - ich dzieci sa najmadrzejsze, najcudowniejsze i najwapanialsze, ale zapewne tylko w twoim mniemaniu! Dzieci wychowujesz na intelektualne sieroty niezdolne do wybrania koloru papieru toaletowego bez mamusi.

Gość monis112
Cześć miałam podobna historie tylko, że mój ojciec to alkoholik i bałam się powiedzieć chłopakowi o tym ale jakoś tak samo wyszło, że widział to i owo i się sam domyślił ale jakos mu to nie przeszkadzało. Miałam straszny syf w domu matka nie sprzątała tylko ja ojciec pil a jakie były awantury aż cale osiedle słyszało. W końcu sie odważyłam i powiedziałam jego matce (oczywiście nie wszystko). Jak mieliśmy zaręczyny to chałupę ogarnęłam i rodzice stwarzali pozory i jakoś poszło a teraz jesteśmy 4 lata po ślubie jego rodzice trochę wiedzą i jakoś nie maja problemów z tym. Ważne,, że ich syn jest szczęśliwy ze mną i tyle nie martw sie na zapas. Wiem jak to jest byłam w podobnej sytuacji i tez bardzo to przezywałam to nie twoja wina jakich masz rodziców aczkolwiek przez moich mam bardzo niską samoocenę ale jestem szczęśliwa z moim mężem.