Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieszanie brudnej szmaty do podłogi na tej samej suszarce co ręczniki do ciała

Polecane posty

Gość gość

Czy sądzicie, że wieszanie brudnej szmaty do podłogi na tej samej suszarce, zaraz obok ręczników do ciała jest ok? Czy to nic złego i ja się czepiam, to trochę niehigieniczne czy to obrzydliwe?

Gość gość
szmata do podłogi też powinna byc wyprana

Gość gość
Ale tu chodzi o brudną szmatę do podłogi z której wystają obrzydliwie jakieś włosy i inne paprochy z podłogi. A wyprana już może wisieć zaraz obok ręczników do ciała a nie osobno?

Gość hjgjh
No skoro wyprana to chyba czysta, tak? To czemu nie może wisieć obok? OBOK. Nie NA tylko obok, co w tym złego? No ale brudnej to nawet OBOK bym nie powiesiła.

Gość gość
zebys sie czasem nie pomylila i nie wytarla ta szmata :P

Gość gość
No ta to była chyba raczej brudna, może trochę przepłukana w wodzie i wyciśnięta ale raczej nie uprana

Gość gość
o kurde, skad jestes? bo ja wczoraj powiesilam na wspolnej suszarce z sasiadami szmate do podlogi kolo ich recznikow :P no nie pomyslalam, sorryyyyy

Gość gość
Ja to po takiej brudnej szmacie do podłogi przetarłbym wieszak jakąś inną czystą mokrą szmatą zanim powiesiłbym na nim ręcznik a wy?

Gość gość
no ja raczej tez, przewaznie i tak p[rzecieram sznurki w ogrodzie czysta szmatka zanim powiesze uprane rzeczy

Gość gość
jestes tu autorko? skad jestes? podaj trzy pierwsze litery nazwy miejscowosci, bo podejrzewam ze jestes moja sasiadka.. jak to ty to przyjde z kawa :)

Gość gość
Na pewno nie, bo nie mieszkam z żadną sąsiadką-bądź spokojna ale może Twojej sąsiadce też się to nie podoba, więc idź i nie czyń tak więcej :P