Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wDuzymStresie

za mloda na ciaze

Polecane posty

Gość dzesi199326
wiesz co Ci powiem moja koleżanka wpadła w wieku 17 lat urodziła jak miała 18 i wiesz co? ma dziecko z gościem co ją traktował jak szmatę bił, wyzywał kończył ją psychicznie i tez nie chciała dziecka z tym człowiekiem ale go urodziła i wiesz co...??? dziś jest szczęśliwa,że JĄ ma bo daje jej szczęście w życiu....

Gość wDuzymStresie
jakby nie urodzila to co innego by jej dawalo szczescie w zyciu

tak naprawdę tylko to dziecko w tym momencie ma znaczenie bo ten śmieć nie jest tego warty żeby przez niego dziecko straciło życie..... czy on jest tego warty?? właśnie w tym momencie uwolnisz go od odpowiedzialności...

Gość dzesi199326
wiesz co? życie ma normalne dziecko w niczym jej nie przeszkadza jest bardzo zadowolona z Julki którą ma i znajomi też jej pomagają chodzi na imprezy itd rodzice też dają jej wsparcie

Gość dzesi199326
pewnie potem sie o alimenty staraj dostaniesz na dziecko i na siebie za to,ze bedziesz samotnie wychowyjąca matką

ooo i czy to takie trudne????? wcale nie ;) Julka pewnie nie ma ojca a le ma matkę która kocha ją za dwoje :)

Gość wDuzymStresie
uwolnie jego od odpowiedzialnosci ale siebie tez jakby ze mna zostal to bym urodzila

Gość dzesi199326
ty nie masz sumienia? ,a jak by tak ciebie ktoś chciał usunąć nie poznałabyś smaku życia

pokazujesz że jesteś bardzo nieodpowiedzialna... bardziej zależy Ci na spokoju... jesteś leniwa.... przeraża Cię fakt takiego obowiązku.... o to chodzi prawda??

Gość dzesi199326
nie ma ojca ale ostatnio wpadł w odwiedziny zaczął sie przyznawać do dziecka ale do panienki nie...

Gość gość
Zabijasz swoje dziecko i tyle ci powiem. Nie, nie żaden zarodek, to już dziecko. Ono się w tobie rozwija, ono na ciebie liczy. Sorry, ale o takich rzeczach się myśli. Antykoncepcja zawodzi, a uprawiając seks trzeba być dojrzałym, gotowym na to, że może zdarzyć się wpadka. Nie sztuką jest się bzykać, sztuką jest branie odpowiedzialności za własne czyny. Tak to jest jak małolaty idą do łóżka z byle kim. Tak, oczywiście, z miłości, bo przecież seks to dla was, małolatów, dowód miłości. Idziesz na łatwiznę, pozbywasz się "problemu". Ok, twoje życie, twoja sprawa. Miłego zabijania życzę. Powodzenia.

Gość -Mała
Może to i prowo może i nie ale opowiem Ci moją historię zaszłam w ciążę mając 20 lat z facetem,który przestał mnie (nas) kochać odeszłam w 4 miesiącu na odchodne jeszcze mnie pobił a ja z nim byłam 4 lata kochałam go a on mnie zranił...uciekłam moja mama najpierw mnie zmieszała z błotem potem pomogła lekko nie było,urodziłam dziecko poszłam do pracy potem poznałam mojego obecnego męża ,wyszłam za mąż i teraz mam z nim drugie dziecko i jestem szczęśliwa...życie układa się różnie ale gwarantuję Ci ,że będziesz żałować swojej decyzji to TWOJE DZIECKO...jak usuniesz będziesz myśleć ile miałoby dzisiaj lat jakby wyglądało...przemyśl dobrze swoją decyzję jesteś dorosła odpowiadasz za swoje czyny a tatusiowi dosoliłabym takie alimenty,że by się nie pozbierał.Pozdrawiam

Gość wDuzymStresie
nie chodzi o obowiazek,po prostu nie chce byc z tym sama i wychowywac dziecko bez ojca

Gość gość
matko bosko częstochosko! przestańcie dziewczynie głupoty gadać, ma urodzić dzieciaka i się z nim pier.do.lić, za przeproszeniem? niech je ma z kimś, kto ją KOCHA, a nie z d*pkiem, który ją zostawił. wspieram Cię jak mogę, nie słuchaj ich!

Gość wDuzymStresie
nie chce zadnych alimentow, wolalabym z nim byc ale skoro on tak sie zachowal to nie bede miala tego dziecka,zeby mi o nim przypominalo

Gość gość
namawiacie ją do zostawienia dziecka, bo będzie dostawała alimenty? taki powód? no to super, współczuję wszystkim, którzy mają takie myślenie i w planach dzieci :) usunęłabym to dziecko.

Gość dzesi199326
napisz za 2 lata czy żałujesz decyzji usunięcia dziecka.

Gość wDuzymStresie
tak,na pewno sie do ciebie zglosze i wyspowiadam sie czy zaluje

Gość dzesi199326
przecież alimenty się dostaje za to,że ojcie nie przyznaje sie do dziecka !!!!!

Gość dzesi199326
powiem tak szukasz pomocy a w d*pi* masz co inni piszą interesuje cie tylko czy by ktoś na twoim miejscu tez zabił tak jak ty

Gość wDuzymStresie
nie szukam pomocy bo juz zdecydowalam, tylko chce sie wygadac

Gość gość
nie każdy musi mieć dziecko. moja znajoma usunęła, i nie żałuje. twoje życie i twój wybór. każda tutaj mówi, że tak kochają dzieci a tak naprawdę to wszyscy mam gdzieś co się stanie z czyimś dzieckiem. inaczej nie byłoby dzieci głodnych, zaniedbanych, bitych, w domach dziecka, nie kochanych itp. jest tak dużo nieszczęśliwych dzieci i nasze kochane społeczeństwo przechodzi obojętnie wobec tego.

Gość Shadowsong
To Twoja (i rodziców) decyzja, więc zrób jak uważasz. Nie pochlebiam tego, nie mogę gdybać, co zrobiłąbym w Twojej sytuacji, ale nie potrafiłabym zabić własnego dziecka. Współczuję "faceta"... Nie wart niczego.

Gość wDuzymStresie
najchetniej to bym urodzila i mu je oddala :( ale mowie tak bo jestem wsciekla

Gość gość
służba zdrowia też zabija dzieci. moje dziecko musiałam albo leczyć prywatnie albo patrzeć aż dojdzie do tragedii i dzwonić po erkę i każdy w szpitalu miał daleko gdzieś co się stanie z moim synkiem... także nie gadajcie, że ona zabija. lepiej mieć dziecko w szczęśliwym związku niż żeby ta sytuacja odbijała się na dziecku na zawsze.

dzesi dokładnie chyba jej o to chodzi..... więc nie ma już sensu się odzywać... jej życie......... jej sumienie...... apropo alimentów.... pewnie po to jest to brane pod uwagę jakby ta młoda dziewczyna bała się że nie będzie ją na to dziecko stać że sobie nie poradzi finansowo..... a nie tylko dla pieniędzy ma je zostawić.... ;/ ależ wy to interpretujecie jak chcecie.. albo jak Wam wygodnie ;/ ja się stąd zmywam bo ta rozmowa nie ma sensu.. współczuję takiego myślenia, podejścia, rodziców, chłopaka , wieku- bezmyślnego (- chociaż ja nie mam dużo więcej lat od Ciebie, ale istoty żywej bym nie skrzywdziła tym bardziej człowieka.....) wspłóczuję podjęcia takiej decyzji a przede wszystkim temu dzidziusiowi że ma taką WYRODNĄ MATKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
sądząc po naszym społeczeństwie to większość matek jest i była wyrodna.... nie wystarczy urodzić, trzeba mądrze i z prawdziwą miłością wychować

Gość wDuzymStresie
dzieki za wsparcie

nigdy do końca nie wiesz czy związek będzie udany!!! a takich coraz mniej!!!

Gość wDuzymStresie
a jak od poczatku wiesz,ze nie bedzie udany? a nawet ze nie bedzie zadnego zwiazku?