Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona nie chce ze mną współżyć (sex)

Polecane posty

Gość gość

Jestem z Nią 9 miesięcy Kochamy się i jesteśmy blisko, a Ona nie chce tego. Jak już byliśmy bardzo blisko to powiedziała że nie chce tego bo się boi. Bardzo Ją szanuję i Kocham nie chcę nic na siłę dla tego nie naciskałem bardziej, ale z tego powodu jestem jakiś taki sfrustrowany. Nie wiem co jest czy może ona mnie tak nie Kocha jak ja. A może nie chce mi tego mi dać bo nie chce ze mną być? Proszę o rozsądne odpowiedzi dziewczyn i chłopaków. Dodam że ja mam 26 lat a ona 22.

Gość gość
" A może nie chce mi tego mi dać bo nie chce ze mną być? " masz niby 26 lat chyba 16 :classic_cool:

Gość gość
Nie nie mam 16. Nie wiem może myśli że odejdę, a ja nie mam takiego zamiaru i mówiłem Jej o tym. Kocham Ją nad Życie

Gość gość
Poproś ją o rękę :classic_cool:

Gość gość
Myślałem aby się oświadczyć, ale nie z tego powodu żeby poszła ze mną do łóżka, ale dla tego że Ją Kocham i chce z Nią być.

Gość awd
Wydaje mi się, że niepotrzebnie się martwisz, że dziewczyna cię nie kocha albo nie chce już być z tobą. Łatwiej byłoby to ocenić, gdybyś napisał trochę więcej szczegółów. Czy twoja dziewczyna jest dziewicą? Jaki ma stosunek do antykoncepcji, rozmawialiście o tym? Czy w tym momencie ciąża bardzo utrudniłaby jej życie (np. jest w trakcie studiów/nie ma pracy)? Co sądzi o seksie przed ślubem? Czy wcześniej była w związku? Skoro powiedziała ci, że się boi, to najprawdopodobniej boi się, że będzie ją bolało (jeśli to miałby być jej pierwszy raz), albo że zajdzie w ciążę, której teraz nie chce. Jeśli jest dziewicą, a ty masz już doświadczenie, może się też obawiać, jak wypadnie w porównaniu do tych, które były przed nią, może się wstydzi, że jest niedoświadczona. Jeśli nie była wcześniej w związku albo była w krótkim, niezbyt poważnym, to te 9 miesięcy, które spędziła z tobą, to może być dla niej jeszcze zbyt krótki czas. Nie naciskaj na nią, bądź czuły, staraj się, żebyście jak najczęściej byli blisko, stopniowo pozwalaj sobie na więcej (nic wbrew jej woli oczywiście), z czasem powinny być coraz mniejsze opory z jej strony. ;) No i przede wszystkim szczerze z nią porozmawiaj. Zapytaj, czego dokładnie się boi, pogadajcie szczerze, no i nie naciskaj i nie mów jej o tym, że myślisz, że cię już nie kocha, bo najprawdopodobniej wcale jej o to nie chodzi.

Gość gość
Tak jest dziewicą, niedawno obroniła pracę licencjacką. Jak znajdzie pracę to będzie chciała zrobić magistra zaocznie. Boi się że będzie bolało, ale jest tego świadoma.

Gość gość
Moja tez ze mna nie chciala bo z innym sie rypala i jak przylapalem to dalej kare dostalem

Gość dddmonww
ja też późno zaczełam współżyc i się bałam,ponieważ byłam w dzieciństwie molestowana przez 7 lat przez mojego dziadka

Gość gość
Może do Ślubu czeka