Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech wraca do swojej ex

nigdy nie bierzcie sobie faceta z dzieckiem

Polecane posty

wiedzialam,ze ma dziecko ale nie byl to problem do momentu jak jego ex zamieszkala w Wa-wie.teraz jego dzieciak jest u nas co drugi weekend:Oale nie to jest problemem najwiekszym.najbardziej wku....a mnie to,ze jak co drugi weekend musze sie dopasowac.mam dosc slow-nie halasuj tak bo dziecko spi,nie jedz ciastek bo on tez bedzie chcial i obiadu wtedy nie zje:Opodjelam decyzje-to koniec.nie bede sie dopasowywac we WLASNYM domu.drogie panie-nie polecam takiego zwiazku.

Gość gość
i masz racje

Gość koloceeek
nie poddawaj sie tylko wychowaj faceta razem zjego dzieckiem:)

Gość harnaś69
...i dlatego nue szanuje takich gwiazdeczek

Gość Lucynka i Paulinka
och.. no fatalnie wzielas sobie tyrana a nie faceta ale powiedzmy szczerze - nie kazdy facet to idiota :)

Gość o.n.a.27
a gdzie w tym wszystkim dobro dziecka?

Gość gość
niech jego matka zachowuje sie cicho i nie je ciastek.to Twoj dom a dziecko nie Twoje wiec olej to.to facet z dzieckiem ma sie dopasowac i niech sie cieszy,ze sie wolgole na taki uklad zgodzilas.

ale to nie moje dziecko.ja bym sie nawet ze swoim tak nie cackala.no prosze was,obcy dzieciak paleta mi sie po domu co drugi weekend a ja mam sie zmienic w inna osobe?ono ma matke i ona sie dopasowuje.

Gość gość
no to musi być prowokacja, nikt nie jest aż tak tępy hahahahahaha

Gość Lucynka i Paulinka
ja mam faceta z dziecmi i powiem ci, ze to byl najlepszy wybor pod sloncem :classic_cool:

Masz racje autorko.Albo facet jest na poziomie mezczyzny,albo jest na poziomie dziecka. Mam dwoje dzieci,ale to nie one rzadzam domem.To one musza dopasowac sie do zasad naszego domu.Nie wyobrazam sobie zeby moje dzieci mi mowily kiedy trzasnac drzwiami albo kiedy serwowac ciastka. Pewnie to zabrzmi brutalnie dla innych mam.Ale prawda jest taka ze to rodzice ustalaja granice a nie dzieci.Czy te ,ktore maja mame i tate w domu,czy te ktore maja rodzine podzielona.Dzieci potrzebuja stabilizacji,konkretow a nie pier.dolenia.BO TY JESTES WAZNIEJSZY bo mama nie mieszka z tata.

Gość gość
moja droga-facet z dzieckiem,owszem ale pod warunkiem,ze jest wdowcem lub dzieci sa pelnoletnie.Ty natomiast masz sie rozczulac nad jego dzieckiem jednoczesnie nie majac nic do powiedzenia bo to nie Twoje dziecko.uklad przegrany.niech sobie znajdzie rozwodke z dziecmi.

Gość o.n.a.27
z jednej strony masz rację, ale z drugiej chyba to oczywiste że Twój facet kocha to dziecko, więc kochając Ciebie widocznie uznał, że dla Ciebie to oczywiste, że będziesz je tolerowała. Myślę, że musisz popatrzeć na to z dobrej strony- wolałabyś żeby był ostatnim chamem i miał w nosie własne dziecko? to świadczy tylko o jego dobrym charakterze, a Ty musiałaś przecież wiedzieć, że to będzie związek w trójkę, a nie w dwójke...ciężka sytuacja

Gość Lucynka i Paulinka
sluchaj, ale przeciez jak sie dobrze postarasz to tatus oleje dzieciaka i zajmie sie wylacznie doba... moze dawaj mu czesciej d**y albo wymyslaj rozne ciekawe imprezy w plenerze dla was obojga w czasie gdy on ma ochote na spotkania z dzieckiem?

kohanka franka-masz racje,chociaz jedna rozsadnie myslaca.

Gość gość
Kochanka ja tez Cie popieram.Jaka gwiazdeczka?:o Zastanowcie sie co pieprzycie.Dziewczyna ma czyste konto i moze ukladac sobie zycie jak chce, facet powinien byc szczesliwy ze na niego spojrzała:) Autorko a Ty jak reagujesz gdy on Ci to mówi? Dostosowujesz sie?

Gość Lucynka i Paulinka
oczywiscie ze ma czyste konto i dlatego rozgrywka toczy sie miedzy nia a tyranem z ktorym sie zwiazala ale jak jej naprawde zalezy to ZADEN problem pomachac tylkiem troszke szybciej - oni wtedy lubia zapominac o calym swiecie ze swoimi dziecmi na czele

gosc-nie,nie dostosowuje sie.jedyne co to chowam slodycze bo chce uniknac 5-godzinnego lamentu dziecka jesli wtedy faktycznie nie bedzie chcialo obiadu.

Gość gość
machanie tyłkiem działa na krótką mete:D jesli jej zalezy to trzeba znalezc rozwiazanie, w przeciwnym przypadku taki kop w d*pe ze dlugo bedzie sie goil :)

Gość Lucynka i Paulinka
oczywiscie ze ma czyste konto i dlatego rozgrywka toczy sie miedzy nia a tyranem z ktorym sie zwiazala ale jak jej naprawde zalezy to ZADEN problem pomachac tylkiem troszke szybciej - oni wtedy lubia zapominac o calym swiecie ze swoimi dziecmi na czele

Gość gość
Faceci wy bab z dziećmi też unikajcie żeby było sprawiedliwie. Psioczą na dzieci facetów a swoje benkarty pociskają wam bez skrupułów ;-)

Gość gość
jedna juz zamachala tylkiem i ma z nia bachora.ta teraz niech lepiej macha rozumem i go w*****e na zbity pysk:P

Gość Lucynka i Paulinka
ja wiem ze dziala na krotka mete... ACZ jak widac pani z czystym kontem i tyranowi do szczescia potrzeba tylko sexu :)

Gość gość
i bardzo dobrze, twoj dom, twoje zasady. co do rozstania to klamka juz zapadła?

Gość Lucynka i Paulinka
alez dziecko powinno miec MATKE a MACOCHE tylko fakultatywnie - jak przejdzie testy na hiv, kile, rzezaczke i glupote :classic_cool:

tak gosciu,raczej klamka zapadla.wole miec wspolne dziecko z wolnym facetem(wolnym od dzieci)i z nim ustalac zasady.wspolne dziecko,wspolne zasady.a tak to mam chuuj do powiedzenia bo przeciez dziecko nie moje ale dopasowac to sie musze.facetom bezdzietnym tez nie polecam takich ukladow.

Gość Lucynka i Paulinka
obawiam sie ze nie nadajesz sie ani na macoche ani na matke :(

Gość gość
popieram.zostaw go

Gość gość
Jak jesteś wolna bez dzieci to faktycznie się wycofaj z tego związku, jak mężczyzna ma dziecko lub dzieci zawsze z nimi przegrasz......dzieci będą prędzej czy później na pierwszym miejscu a ty na końcu....znam nawet przypadek gdzie mężczyzna na pierwszym miejscu stawiał: dzieci, eks, rodziców a na końcu w tej "kolejce" do niego była kobieta z którą tworzył nowy "związek..Mężczyźni z dziećmi raczej powinni wiązać się z rozwódkami z dziećmi, bo takie kobiety lepiej rozumieją całą sytuację niż bezdzietne.

no dokladnie bo mam naskakiwac jego dziecku a jak co do czego to mam byc cicho bo nie jestem jego matka. do Lucynki i Paulinki-macocha nie bylam,nie jestem i nie bede.czejes dzieci-czyjas sprawa.takie mam poglady w tej kwestii.