Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc xyz

problem z załatwianiem się.

Polecane posty

Gość gosc xyz

od pewnego czasu nie mogę się załatwić, wcześniej byłam na wakacjach to mówiłam sobie ` może to przez to ze nie jestem u siebie w domu itp..` ale od urlopu minęły już 3 tygodnie a ja wydalam male `kupki` większości kup królika. nie odchudzam się, jem normalnie a i tak załatwić się nie mogę. Piję dużo wody itp.. Poradzicie coś na to? macie jakieś sposoby na załatwianie sie ?

Gość gość
zrób sobie lewatywe gwarantuje ze porządnie sie wysrasz :)

Gość gosc xyz
ale ona pewnie jednorazowo zadziała ?

Gość gość
wypij kefir albo maslanke, zjedz suszone owoce, musli, a jak nie to ogorki kiszone i popij woda, mlekiem.. serio.. zawsze cos tam sie "ruszy"

Gość gość
pij co ranoa siemie lniane albo szklane przegotowanej wody, przez kilka dni jedz jablka codziennie po kilka, na mnie tez dziala zapalenie fajki. ostatnio mialam taki problem ze w ogole mnie zatkalo, zajaralam i od razu poczulam ruch w jelitach;]

Gość gość
zrób sobie mrozoną kawe:D

Gość gość
Ja mam odwrotny problem :o

Gość gościówkaaa
Też miałam i w sumie mam problem z załatwianiem. Próbowałam wszystkiego : czopków glicerynowych, płatków owsianych, jogurtów, środków rpzeczyszczających i NIC. Dopiero mielony len, zalewany gorąca wodą, pity rano mnie ruszył. Spróbuj. Do tego troche ruchu i jelita zaczynają funkcjonować. Tez robiłam malutkie kuleczki przez 4 miesiące a dziś już nie mam az takich problemów.

Gość gość
też kiedyś miałam taki problem, teraz jem otręby, kawa z rana i codziennie kupa jest :P

Gość gość
Zaleciła mi Ciocia kiedy dowiedziała się o moich problemach w WC http://www.blonnikwitalny.pl/go/553,blog/zdrowejelita/ już ich nie mam, a w razie czego wiem co robić

Gość gosc xyz
dzieki wielkie za rady :) !