Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam samotną kobiete

Polecane posty

Gość gość
Piłka, bieganie i pływanie jak czas pozwala. czemu szukam starszej? a to zabronione? jeśli poznam starszą, którą będę darzył uczuciem przecież nie skreśle za wiek

Gość gość
Wiesz, ja szukałam faceta na stałe ale mi nie wyszło. Ale nigdy bym nie przypuszczała, żeby szukać go po internecie :) przecież tu mogą być kosmiczne odległości.

Gość gość
spotykalam sie z mlodszymi kiedys raz koles skakal na prawo i lewo , bzykal co popadnie a inny z kolei wyciagal ode mnie pieniadze, tak kombinowal zebym to ja przewaznie placila , zwykla alfonsowata swinia ! no ale on mnie kocha, o matko , bo sie rozplacze.. kocha samego siebie, swoja d*pe i o nia sie martwi faceci to dranie , smierdzace lenie wykorzystujace swoje partnerki !!!

Gość gość
kiedyś też były na pewno odległości. dzisiaj to nie problem, przy obecnych środkach transportu. więc szukam :)

Gość gość
koleżanko spokojnie :) nie chce żadnych pieniędzy ani nie szukam utrzymanki. jestem niezależny finansowo i póki co zarabiam wystarczająco

Gość gość
Jakbym nie była młodszą od Ciebie studentką to pewnie bym z Tobą popisała :P Miałam młodszego Pana Studenta, ale okazał się tak skrajnie nieodpowiedzialny i niedojrzały, że musiałam to przerwać, mimo, że mi strasznie zależało. Masakra :)

Gość gość
a skad jestes??ja mam 28 lat z okolic katowic

Gość gość
taaaaa hahaha on tez nie chcial pieniedzy - teoretycznie :D :D poza tym byl chamski, nie szanowal mnie :( czemu mam pecha do facetow :( :( :(

Gość gość
mozna kogos kochac do bolu jednoczesnie go nie szanowac i robic swinstwa za jego plecami ??? raczej nie !

Gość gość
młodsza studentko :) ładnie to ujęłaś. ja jestem z warszawy

Gość gość
nie wiem koleżanko. nie jestem socjologiem i nie znam się na ludziach

Gość gość
znajomi i rodzina mi go odradzali, sama tez czulam ze powinnam go zostawic, ale sie zakochalam :( jak widac na dobre mi to nie wyszlo nie ma milosci :(