Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce schudnac po 3ej ciazy poleccie jakas diete i cwiczenia;)

Polecane posty

Gość gość

witam przed 1ciaza wazylam 58kg przy wzroscie 164cm.przytylam ponad 30kg(!)na szczescie po pol roku samo spadlo do 60.niestety w drugiej ciazy przytylam 14kg a potem zaczelam g***townie tyc bo nie moglam opanowac checi na slodkosci.i tak doszlo do 92kg.a w ostatniej ciazy zamiast tyc schudlam.ur 2mc temu i waze 77kg.podbudowalo mnie to nieco wiec zupelnie zrezygnowalam z cukru sama sie sobie dziwie bo wczesniej nie potrafilam przezyc dnia bez czekolady lub ciastek.i chcialabym wazyc chociaz 65kg na poczatek.co zrobic aby nie bylo efektu jojo?

Gość Olcia Dubicka
Diety to Ci żadnej nie polecę bo jak dla mnie one nie działały i poszłam inną drogą a skoro dla mnie nie działały tak jak chciałam to bez sensu je polecać. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle. :)

Gość suppermenka
A ja polecam ZRÓWNOWAŻONĄ dietę, czyli 5 posiłków dziennie, bez szaleństw, to znaczy jesz normalnie, ale starasz się trochę ograniczyć porcje, rzadziej jeść smażone itd. No i nie podjadasz między posiłkami:) A z ćwiczeń to polecam programy Ewy Chodakowskiej. Ja ćwiczę dwa tygodnie i straciłam 2,5 cm w talii, a ćwiczę najłatwiejszy trening. Moja siostra też dużo schudła po tych ćwiczeniach. Kilka z jej programów dostępnych jest na youtube, poza tym Ewa wydała książkę, która podobno jest super :)