Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza86

czy oddajecie rzeczy ex?

Polecane posty

Gość natasza86

byly facet zostawil u mnie kilka drobiazgow, w tym np prezerwatywy, nie chce na to patrzec, oddac? wyrzucic?

Gość gość
wyrzucic

Wiesz, jak jakieś pierdoły a nie macie zbytnio kontaktu to wyrzuć. Jak coś osobistego i przydatnego to raczej możesz dać mu znać.

Gość gość
jesteś mocno przewrażliwiona jak na gumy po ex patrzeć nie możesz. a jak byś miała po nim papier toaletowy albo płyn do naczyń, to też byś nie mogła patrzeć?

Gość gość
nic nie oddajemy, wszystko leci do śmietnika niech sobie zabiera :D

Wywaliłam drobne rzeczy,pierścionek zaręczynowy i drogi zegarek odesłałam.

Gość gość
a dlaczego wywalacie? jeżeli, to było badziewie, to i tak bym nie trzymała, ale normalne rzeczy? przecież ex, to nie Hitler, żeby wywalać wszelkie dowody jego obecności w moim życiu. prezentów też nie oddaję i nie rozumiem dlaczego miałabym, to robić. w ogóle nie pojmuję dlaczego niby jak się z kimś rozstajecie, to robicie taką komedię. wiadomo- niech sobie zabierze osobiste "graty", ale wywalanie wszystkiego co tknął czy kupił do domu, to świadczy o zaburzeniach.

Gość gość
widocznie mam jakieś zaburzenia bo wszystkie rzeczy eksa poleciały do śmietnika, tam gdzie jego miejsce i tej jego qrwy :D

Gość gość
haha, no tak. ja jakoś nie przekładam nienawiści do ex na przedmioty codziennego użytku. albo prezenty od niego. nienawiść za m-c minie, a diamenty są wieczne.. co innego jego rzeczy- chociaż ja nigdy nie czułam potrzeby unicestwienia garderoby ex.

Gość natasza86
a jak mu napisac, zeby je sobie wzial? jakos tak obojetnie, zeby nie myslal, ze chce go "zlowic" do siebie;)

Gość gość
ze jezeli jest chetny odzyskac swoje rzeczy to o godzinie 20 (lub tez innej, o ktorej wiesz, ze bedzie dostepny bo nie pracuje czy cos, znasz go) karton bedzie lezal przed Twoimi drzwiami/na klatce/przed domem. Jezeli ma ochote to niech je wezmie (a jak nie to c**j z rzeczami)