Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna dziwaka

Dlaczego mój facet mnie ukrywa?

Polecane posty

Gość dziewczyna dziwaka

Jesteśmy ze sobą już 1.5 roku a on nigdy nie zaprosił mnie do siebie, mimo ze mieszka sam w dużym domu. Nie zabiera mnie na żadne spotkania ze znajomymi - nie poznałam jego znajomych, mimo że ma ich dużo. Twierdzi, że mnie kocha i że mu na mnie zależy, często się spotykamy, on bardzo o to zabiega, ale za każdym razem kiedy sugeruję, że mógłby mi pokazać jak mieszka ma wymówkę w stylu, mam bałagan, moja mama własnie przyjechała albo tysiąc innych wymówek. Wiem, że nie ma żony bo spotkałam go kiedyś na mieście z jego matką i mnie przedstawił a mama wyglądała na bardzo zadowoloną i była dla mnie miła, a wtedy on zaczął ją pospieszać, że muszą już iść i kiedyś pewnie będzie okazja, żebyśmy się wszyscy spotkali w spokojniejszym miejscu No i oczywiście - nigdy to nie nastąpiło :O Czy ktoś mi wytłumaczy czemu tak się zachowuje ?

Gość gość
On ciebie nie ukrywa ,tylko cos przed toba ukrywa

Gość dziewczyna dziwaka
tylko co może ukrywać ? :O

Gość gość
Innego faceta. Dlatego mamusia taka zadowolona była na twój widok.

Gość gość
Dlaczego tego pytania nie zadasz jemu, skąd my mamy wiedzieć dlaczego on tak postępuje. Walnij mu pytanie prosto z mostu i koniec.

Gość gość
-wstydzi się ciebie, -nie jesteś wcale jego dziewczyną, tobie się tylko tak wydaje, a dla niego jesteś ff

Gość dziewczyna dziwaka
proszę bądzcie poważni, to dla mnie naprawdę duży problem, nie jest żadnym gejem

Gość gość
sam mieszka w dużym domu? A jego mama gdzie mieszka?

Gość dziewczyna dziwaka
ale nawet jeśli by się mnie wstydzil to jakim problemem jest zabrać mnie do swojego domu, w którym nikogo nie ma ? :O to nielogiczne x "nie jesteś wcale jego dziewczyną, tobie się tylko tak wydaje, a dla niego jesteś ff" no chyba wiem kim jestem i jak się zachowuje, to normalny związek z bardzo dużym staraniem z jego strony a nie jakieś spotkania na bzykanie, poza tymi rzeczami o których napisałam nie mam mu nic do zarzucenia

Gość dziewczyna dziwaka
jego mama mieszka u siebie z ojcem i jego siostrą, która jest jeszcze niepełnoletnia

Gość gość
to go zapytaj i powiedz nam, bo też jesteśmy ciekawi

Gość dziewczyna dziwaka
ale co mam sie na siłę do niego wpraszać ? przecież mu nie powiem chce dzisiaj iść do Ciebie do domu sugerowałam mu kilka razy, że chętnie zobaczyłabym gdzie mieszka,k to własnie mnie zbywał w stylu, że bałagan ma albo mama przyjechała

Gość dziewczyna dziwaka
no a w ogole to jest dziwne o tyle, że ja mieszkam z koleżanką na stancji i właściwie sypiamy ze sobą tylko u mnie i jak jej nie ma akurat, czyli rzadko , więc dziwne, że chociażby z tego powodu nie zaprasza mnie do siebie

Gość gość
A dlaczego nie?

Gość gość
okłamał Cię, mieszka jeszcze z mamą :P

Gość dziewczyna dziwaka
nie mieszka z mamą, ma bardzo ładny dom, widziałam u niego na fotach w tel. on dużo zarabia, ma 35 lat i swoją firmę

yy, sory, ale ja bym zerwała z takim gościem. Jak można być TYLE CZASU, bo to szmat czasu, z gościem, który nie zaprosił cię do rodziców? Byłam w związkach i zawsze było tak, że już np. na minimum 5 randce byłam u danego wybranka w domu, byłam przedstawiona rodzinie, rozmawiałam z nimi dłużej niż jakieś 3 mn na ulicy jak w twoim przypadku, Myślę, że on jest z tobą, bo mu tak dobrze, a może ma inną dziewczynę gdzieś w okolicy, gdzie on mieszka i temu nie chce cie zabrac do domu własnego. a do domu matki bo 1. moze matka nie wie we on z tobą chodzi. tylko tobie wmawia ze ona wie, a on wlasnej matce przedstawia cie jako kolezanke. 2 albo sie wstydzi ciebie, twojego zachowania pokazac rodzicom

Gość gość
jak można dawać d**y kolesiowi, o którym się nic nie wie????? co to za rodzina? jak mieszka? z kim? może siedzi w syfie? a co będzie jak zajdziesz? też cię nie zaprosi do siebie????

Gość dziewczyna dziwaka
matka wie, bo przedstawił mnie jakoś tak w sposób nie budzący wątpliwości a mama bardzo się ucieszyła i miałam wrażenie, że bardzo chce ze mną rozmawiać, no a on ją popedził :O naprawdę nie rozumiem tej sytuacji nie chcę go zostawiać, naprawdę nigdy sie na nim nie zawiodłam i zawsze czułam sie bardzo kochana, ale to mnie dobija po prostu

masz nie po kolei w głowie że z kimś takim jesteś. mój od razu brał mnie przedstawić rodzinie, a do znajomych brał zawsze. On się ciebie wstydzi. Jak mozna byc z kims takim?

Gość dziewczyna dziwaka
po co miałby się ze mną spotykać gdyby siię mnie wstydził ?

Wiesz... foty to można mieć z katalogu nawet albo od znajomych. Też bym stawiała, że mieszka z mamą i być może, że wcale nie ma takiej dobrej pracy ;) Nie chce żebyś się spotkała z jego znajomymi/rodziną bo się dowiesz prawdy ;]

Gość gość
To prowo jest nieco lepsze, niż ostatnie. 5/10.

Gość dziewczyna dziwaka
zagubiona5647, moze to głupie , ale ja juz tez zastanawiałam sie nad tym czy on nie sciemnia z domem, ale jak mówię, wydaje mi sie, ze nie, to powazny odpowiedzialny facet takie kłamstwa raczej nie s a w jego stylu

Gość gość
ZNASZ ADRES TEGO JEGO DOMU?

Gość gość
to powazny odpowiedzialny facet takie kłamstwa raczej nie s a w jego stylu XXXXXXXXXXX no weź się puknij w łeb!!! przecież kłamie w sprawie mieszkania od początku związku!!!

Gość dziewczyna dziwaka
nie, nie znam :O

Gość dziewczyna dziwaka
przecież wcale nie jest powiedziane że kłamie

Gość gość
dziewczyna dziwaka nie, nie znam :-( xxxxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha ha ha! aleś ty głupia i naiwna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
dziewczyna dziwaka przecież wcale nie jest powiedziane że kłamie xxxxxxxxxxxx i nie jest powiedziane, że nie kłamie!!!