Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jarek6776

Tatry

Polecane posty

Gość gość
taaaaaaaaaaaaak jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

Gość ja za 3 tygodnie jadę
:)

Gość gość
ja w niedziele:)

Gość gość
a TY kiedy?

Gość gość
Uwielbiam Tatry, wybieram się pod konieć stycznia i mam w planach Swinicę, podpatruje sobie je tutaj e-gory.com.pl

Tatry zimą są piękne szkoda tylko że śniegu nie ma w Zakopanym. Jedynie tylko w wysokich części Tatr!!

Gość gość
Witam, Jeśli kochacie górskie wyprawy na pewno szukacie najbardziej przejrzystych map, najlepszych przewodników oraz podstawowych informacji dotyczących regionu. Zatem, jeśli planujecie podróż w Tatry, Gorce, Beskidy lub też zagraniczną wyprawę zajrzyjcie na naszą stronę Podhalanka.pl. W zakładce e-sklep znajdziecie wszelkie potrzebne Wam artykuły! Dystrybuujemy mapy zagraniczne, polskie oraz dysponujemy szerokim wyborem wszelkiego rodzaju upominków powiązanych z tematyką. Nasza strona to pozycja obowiązkowa dla każdego pasjonata przed każdą wyprawą w te tereny ;) Podhalanka.pl

Gość gość
My spędziliśmy "tatrzańską" majówkę. Do zwiedzania jest sporo, piękne szlaki przede wszystkim, malownicza przyroda, miejsca z dala od zgiełku miasta. Sporo atrakcji można wybrać korzystając np ze strony http://www.usorosa.pl/atrakcje - to dom wypoczynkowy, w którym się zatrzymaliśmy. Zakochanym w górach na pewno przypadnie do gustu :)

Gość gość
Ja często jeżdżę w Tatry. Jednak nie do Zakopanego, jest to zbyt zatłoczone miejsce. Ostatnio byłem w Bukowinie Tatrzańskiej w pensjonacie www.pensjonatorlik.pl I polecam wam to miejsce jeżeli chcecie jechać w Tatry. Piękna i spokojna okolica.

Gość gość
Też uwielbiam wyjeżdżać w Tatry. W tym roku wyjątkowo pojechałam tam latem nie zimą. Byłam w miasteczku Białka Tatrzańska w pensjonacie www.stokrotka-bialka.pl i polecam wam to miejsce. Piękna okolica, która się nie nudzi a pensjonat miał wysoki standard, więc nic nie popsuło mi urlopu.