Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej rzucające się w oczy2

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
a ja zawsze byłem słaby z matmy :( szczególnie z geometrii:(

Gość gość
Nienormalna jest chora psychicznie.

Gość gość
nienormalna lubi anal??

gdyby nienormalna nie wyglądala jak kulka analna i nie bylaby chora psychicznie, nigdy nie zakochcalbym sie w niej podobnie jest z dark i ranyą nigdy tego nie ukrywalem, ze kocham je trzy i czesto myle ze sobą zresztą są moimi muzami wiec to mnie nie dziwi uwazam ze są piekne i zrobie wszystko zeby je w******c czekam tylko na okazje niewykluczone ze uzyje sily jak radzi androgen ale najpierw sprobuje sposobu wysle im zdjecie mojego c***a, auta i willi w ktorej mieszkam

jesteście nieźle porąbani :D :D :D pozdrowienia dla mojej ekipy :classic_cool: jestem obecnie w Tworkach, wracam za 2 tyg :D ujotka 🌻 moja ss :classic_cool: cuks 👄 naj jak postawisz flaszkę na Karskiego to kupię Ci 2 kulki lodów grycana :D

no dobra niech będzie Nienormalna ale waniliowe? tylko że nie wolno do tego sklepu wchodzić z lodami -wiesz o tym ?

Niemoralna :)zebrałaś siły na sexxx po urlopie :)startujemy ?:)ulotka już się kąpie ;)ja zaraz też ;)

(nie)normalna 🌻 to"wypoczywaj" w tych Tworkach i wracaj szybko do nas ;-)

Cuks👄 Ja już po kąpieli :D (nie)normalna i tak znów jak za starych czasów jesteśmy w trójkącie z cuksem ;-)

jasne ze brnąć, wyślij mi kutasa bez głowy :)

jzb, wiem że zawsze moge liczyć nie tylko na Twojego kutasa ale i na Ciebie :classic_cool: jedno i drugie nie zawodzi. klucze pod wycieraczką jzb :classic_cool: xxx naj, może o tym nie wiesz ale znam dobrze francuza 😴 podobno ten przybytek francuski, a nie niemiecki 😴 xxx cuks 👄 najpierw ujotka, potem ja. po moim powrocie :P ujotka 🌻 wrócem - pełna sił ;)

nienormalna przeciez to było wiadomo już od 1,5 roku słąbo się chyba orientujesz w tych realaniach ? jak chcesz mogę Cię wszystkiego nauczyć no oczywiście nie za darmo

Ok niemoralna :)dbaj o te najważniejsze części ciała ..:) Ja zadbam o ujotke :)do twojego przyjazdu :)muszę być czujny bo ona z Włochami lata po mieście ..;) Auuuuuuu !!!!

po szczepieniu spochly mi jaja pies je lize i czuje ze pomaga mysle ze jutro bedzie ok jebne 100 fotek w jednej sesji, zeby na darmo mi nie stawal

a i jeszcze dla osób lubiących spiskowe teorię Tworki(gdzie przebywa Nienormalna obecnie ) to historyczna nazwa szpitala neuropsychiatrycznego powstałego w 1891 roku koło Warszawy przypadek ????? nie sądze

spadam musze owoce do tworek zawiesc 🖐️ nn zaraz bede to co zwykle 2 ogory, cukinie i mirabelki na sznurku ? nie odpowiadaj wezme to co zwykle

Ujotka 👄:)dawaj bułeczkę :)proszę ,dziękuję :) Bułkę przez bibułkę i takie tam :):)

Nienormalna nie od dziś wiadaomo że byle czym mnie nei zaspokoisz także czekam na cos ekstra od Ciebie acha no i nie zapomnie o 0,7l Finlandii bo bez tego ani rusz

Niemoralna :):) Nie nie ,ja jestem pierwszy w kolejce :)lubie kiedy Ujotka jeździ mi buleczka po twarzy ...;)

Cuks 👄 Ze świeżego pieczywa mam chleb orkiszowy i razowowy.Świeża bułeczka jest zbyt tucząca (nie)normalna ja nie będę nic mówić o Twoich polanych szampanem :P

tak, pamietam naj 😴 wybredny jak zawsze 😴 jak poliżę parę razy tego loda, to może coś mi/nam do głowy przyjdzie 😴 na razie polałbyś zimnej fin 😴 cole juz mam 😴

cuks, bułka Twoja - cycki moje 😴 mam na ich punkcie obsesje :P ujotka, wybacz 😭 wiem, że nie powinnam... zrzućmy to na barki mojej choroby!

Nienormlna do Karskiego mam 10min ale niestety bujasz się po jakiś dziwnych miejscach więc nie będzie Ci dane dziś spożywanie Fin... ze mną

Dwoje na raz ?! :O Jeśli ma Wam to pomóc ( i tu (nie)normalna Twoją chorobę mam na uwadze ;-) ) Dobra ...bułeczka cuksa, cycki Twoje (nie)normalna:classic_cool:

Ujotka a co moje ?