Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karp w sosie porzeczkowym

Nie mogę z tego, że laski w XXI w dobierają partnera tylko pod kątem chwalenia s

Polecane posty

ię przed koleżankami i innymi. Media zrodziły we łbach lasek tony kompleksów i teraz KAŻDA JEDNA myśli tylko o tym. Nawet jak go nie kocha to i tak z nim będzie bo w 1 kolejności jest opinia innych, a z kimś kogo kocha na prawdę nie będzie, bo nie ma takiego lansu :D

Gość gość
spotykam się z facetem starszym o 11 lat, niezbyt atrakcyjny, ale za to mądry, zabawny, inteligentny. Kochany, gdzie tu widzisz lans? Na podstawie kilku przypadków możesz wysunąć takiej tezy. Ah z reszta, indukcja zazwyczaj jest błędna, tak i w tym przypadku

Gość gość
myślisz ze to kwestia lansu a nie tego ze jak wiadomo "jak cie widza tak cie pisza, a jak pisza to tak jest". zawsze ważne było zdanie innych. kiedyś glownie rodziny a teraz koleżanek i znajomych.

HAHA. Już zdanie o 11 lat starszym mówi samo za siebie. Wy same nie widzicie co robicie. Taka jest prawda.

Haha. Jak już sypiemy powiedzonkami to: Nie oceniaj książki po okładce, liczy się wnętrze...blablabla. Zresztą z mojej perspektywy( faceta) takie chwalenie się jest godne tępych nastolatek z fejsa, a robią tak nawet 40 letnie kobiety: "Weź ździśka on ma 190 wzrostu, a Marek tylko 175." Jakie to płytkie, a WSZYSTKIE LASKI tak rozumują. Ja to ze swoją kobietą spotykam się, gdzieś w spokojnych miejscach, tylko po to, żeby się nie chwalić przed innymi, chociaż jest b. ładna. Bo wiem, że wszyscy mają w d... takie przechwałki, ale kobiety tego nie łapią, że ludzi CH*J obchodzi z kim się spotykasz. Myślą tak powierzchownie, że masakra.

No nie bardzo, bo mam dziewczynę i jeszcze kilka innych chętnych. Jakoś nikomu o tym nie mówię. Nie chodzę po znajomych i się tym nie chwalę. Za*ebisty masz tok rozumowania. Byłbym wniebowzięty, będąc tylko obiektem do przechwałek i przedmiotem do wystawiania na pokaz. Prawdziwe uczucie.

Gość panna bez dziecka
zawsze tak było :P

Gość gosc69
i jeszcze mi powiesz ze tylko laski się lansują a faceci sa tacy skromni i nie obgadują nie plotkują nie chwala sie

Oczywiście, że faceci to robią tylko z moich obserwacji wynika, że odsetek takich facetów to może 10-20% podczas, gdy 100% kobiet ma kisiel, gdy koleżanki kipią z zazdrości. Dzieje się tak dlatego, że media piorą kobietom mózgi i wpędzają je w kompleksy, a laski czując, że nie dostaną do ideałów z okładek muszą nadrobić to fajną zabawką przy boku.

karp pierdaczysz. jakie 100%? bez przesady. jest wiele normalnych kobiet i wielu normalnych facetów. tylko ja mówię o kobietach dojrzałych psychicznie, znających życie, doświadczonych, a nie nastolatkach i pokoleniu pryszczatych onanistów i BIseksualnych wyzwolonych 15sto latek.

Gość gość
Polacy sa oblesni ,zakomplesieni, glupi ,wiec nalezy Polkom wspolczuc.

Gość gość
Ale o co ci chodzi? Podstawą, fundamentem dla faceta jest wygląd kobiety! Tego można powiedzieć, nauczyłyśmy się od was, chociaż ja hołduję innym wartością 🖐️

Gość gość
ja też to wyczaiłem ze tu sztuczne ze kobiety lecą na wygląd, poprostu sobie to dołożyły jako kolejną ceche do wymagan

Gość gość
pierdzielisz kocopoły,nie znasz każdej kobiety i sie ośmieszasz takimi stwierdzeniami. 1.Nie każda kobieta ma koleżanki 2.Nie każda kieruje sie tym co mówią w mediach 3.Niektórzy mają po prostu w******e na ludzi i ich opinie 4.Są kobiety pewne siebie bez tysiąca kompleksów Ja żyje dla siebie nie na pokaz ludzie są w większości przychlastami i nie potrzebna mi do szczęścia ich aprobata.

Gość ktoś z forum
ja do takich nie należę co sugerują się opinią innych ludzi. Ludzie to tylko ludzi oni zawsze będą trajkotać po swojemu