Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straszne,jak mozna byc tak bezmyslnym,mimo ze to wyrezyserowane

Polecane posty

Gość gość
dokładnie.

Gość gość
to szkoda ze was matka nie zostawila tak w aucie :o idioci

Gość gość
a czego sie po spodziewasz po kobietach, ktore zadaja pytania na kafe typu: hej bola mnie piersi i brzuch ,czy to mozliwe ze nosze w sobie dzidziusia?

Gość gość
ludzie zostawiaja tez psy w autach i ida na godzinne zakupy...debilizm sie szerzy i nic nie poradzisz, takiemu mandat 50 tys, wiezienie 15 lat bez mozliwosci wyjscia i skonczyloby sie

Gość gość
no brak slow,glupota ludzka nie zna granic :( takiego debila tez zamknac w aucie w upal!

Gość debili nie brakuje
Autorko materiał z linka powinien uświadomić debilom co się może stać! a ludzie często zostawiają dzieci i zwierzęta w autach. mój tata pracuje w dużym ch jako ochroniarz i w lipcu 3 razy wzywał policję do dzieci w autach. w marcu wybił szybę i wyjął płacącego zziębniętego niemowlaka... a psy to już istna plaga. ale co się dziwić. byłam z kotem u weterynarza i poszłam do apteki wykupić receptę. kot w klatce a jakaś baba w kolejce do mnie że zwierzęta to się w aucie zostawia :O może i brzydko jej odpowiedziałam "a czarownice trzyma się w piwnicy".ale wkurza mnie jak ktoś ma inne życie za nic.

Gość a po jakiemu mam niby żyć
dobrze jej powiedzialas z czarownicami :-) faktycznie, ludzie są bezmyślni.

Gość gość
Straszne. :( Przypomniał mi się ten przypadek gdy samochód się zapalił z dziećmi czekającymi na powrót matki.

Gość gość
No a jak to wyglada od strony prawnej? Bo np. wybijam szybe i wyjmuje dziecko, a tu sie pojawiaja rodzice i wychodze na porywacza czy wlamywacza. i co wtedy?

Gość wybiliśmy szybę ratując psa
Na początku lipca jak były te pierwsze upały to pod kinem!!!! wybiliśmy szybę w aucie bo w środku był pół żywy pies. Najpierw zadzwoniliśmy na policję, a potem czekaliśmy. A że im się nie spieszyło i po 15minutach pies już nie ujadał jak na początku tylko wył leżąc,to mąż wybił szybę i wyjęliśmy psa. Jak to wygląda ze strony prawnej? A no tak samo jakbyś wybił okno i wyciągnął kogoś z płonącego domu. To sytuacja wyższej konieczności. Grunt żeby przed podjęciem działań wezwać odpowiednie służby-policję, straż czy w przypadku dziecka w samochodzie-karetkę.

Gość gość
no niekoniecznie wyglada to tak samo, bo, ze dom plonie wszyscy widza, a ze dziecko w samochodzie od 15 minut juz nie zawsze. Moze byc tak, ze rodzice pojda w zaparte, swiadkow nie ma i d**a blada, wychodzisz na przestepce. I nawet jak zadzwonisz po odpowiednie sluzby, to zanim one przyjada mozesz dostac po pysku!

Gość wybiliśmy szybę ratując psa
Dziecka do 7lat NIE MOŻNA NAWET NA 5 MINUT SAMEGO zostawić w aucie,bo to wykroczenie. A jakby Ciebie ktoś uderzył to naruszy Twoją nietykalność cielesną.

Gość gość
Jak się zachować-instrukcja: 1. dzwonisz na policję i mówisz, że dziecko jest w zamkniętym aucie, podajesz gdzie jesteś i pytasz czy masz wybić szybę. 2. wybijasz szybę, policja w międzyczasie podjeżdża. Rodzice idioci dostają mandat a Ty masz świadomość uratowania człowieka. Koniec.

Gość Nie wierzę, że są downy
które potrzebują takich filmików, żeby się dowiedzieć, że dziecka, ani innego żywego stworzenia nie można zostawić w aucie w skwar :O Nawet gdyby temu żywemu stworzeniu nie groziła śmierć (a grozi!), to co ze zwykłą empatią? Taka krowa idzie się przechadzać w klimatyzowanym sklepie, a swoje własne dziecko zostawia w takim piekle, jakim jest auto w upał? Tacy ludzie to są totalne patole, niezdolne do ludzkich uczuć. Zaj.ebać i do dołu z wapnem! :O x O dzieci to się jeszcze ktoś zatroszczy, a ile psów zamykają w samochodach? Większość ludzi nie zasługuje na życie, autentycznie.

Gość ludzie zostawiają z bezmyślnoś
To nie sadyści zostawiają dzieci na pewną śmierć. to normalni ludzie którzy po prostu nie myślą. moja sąsiadka zostawiła córkę 6miesięczną zimą w aucie. mała spala a ona tylko na 5 minut do apteki weszła. w tym czasie jakiś pijany gnojek wjechał pod prąd w jednokierunkową i uderzył w jej auto. dziecko żyje ale ma bardzo ciężkie to życie-w wyniku wypadku doznało obrażeń mózgu. obecnie ma 4lata a nie mówi, niewiele się porusza :O a ta akcja jest potrzebna-tylko w tym roku w stanach 15 dzieci ugotowało się żywcem w samochodach gdy rodzice robili zakupy.

Gość mieszkam w szwecji
U nas był taki przypadek w maju tego roku. ojciec zostawił 2 l syna w samochodzie na 8 h chłopiec zmarł ojciec zapomniał go zawieźć do żłobka i zostawił w samochodzie w mało uczęszczanym miejscu sam drugim samochodem odjechał