Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti88

brak zadowolenia z seksu

Polecane posty

Gość beti88

jestem w związku od 5 lat po dwóch latach zaczęliśmy uprawiać seks, ale ja nigdy jeszcze nie miałam orgazmu w każdej pozycji odczuwam ból mniejszy lub większy podoba mi się to co robimy przed, ale podczas stosunku nic poza bólem nic nie czuje czy któraś z was miała taki sam problem jak ja i przede wszystkim jak to zmienić ?

Gość gość
Może zacznij od wizyty u ginekologa i z nim porozmawiaj o bólu.

Gość gość
byłam stwierdził, że nie jestem na to gotowa, że mam blokadę psychiczną ale przecież ja wiem co robię i nie żałuję tego że rozpoczęłam życie seksualne lekarz wysyła mnie do seksuologa, ale ja nie mam pieniędzy na prywatne wizyty,

Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ile masz lat? od tego zacznijmy

Gość gość
mam 25 lat

Gość beti88
mam 25 lat

Gość gość
W tym wieku powinnaś byc już w pełni sprawna na sex.Chyba jest u ciebie blokada ,ze boisz się wpadki.Zabezpiecz się pewnie i po przygotowanej długiej grze oddaj sie.Niech piesci twoj biust a nastepnie dobierze się do łełtaczki .

Gość goscjhvhgg
ja np. mam 23 lata i ze swoim chłopakiem kocham się od 3 lat i nigdy nie dostałam orgazmu jak jest we mnie. Probowalismy roznych poz kombinowaliśmy on potrafi naprawdę długo wytrzymać. jest to dla mnie przyjemne nic mnie nie boli jestem rozluziona i oddajemy się sobie ale orgazm mam tylko jak przepraszam za określenie 'zrobi mi minetke' jak tam się dorwie to 3 min i po krzyku :)

Gość gość
Ten partner ci nie odpowiada Ja tak miałam zmieniłam i jest O.K.W tej chwili oczekujemy na slub.