Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej facetów woli Azjatki

Polecane posty

Gość gość
oj facet,nie mowimy o niemcach z berlina, tylko o azjatkach lecacych na paszport polski.

Gość fan azjatek
A myślisz, ze polski paszport jest coś wart? Niewiele dla takiej azjatki. Poza tym nikt nie każe się od razu żenić.

Gość gość
Azjatki to ludzie,a nie fetysz i zabawka dla bialych mezczyzn. Kazda Azjatka to indywidualna osobowosc. Patrzycie na nie jak na slodkie stworki z filmow anime. To obrazliwe. Dodatkowo-ulegla,ugodowa,posprzata i sie usmiechnie. Niczym robot kuchenny z funkcja seksu. Gdzie tu szacunek? Gdzie szacunek do czlowieka?

Gość gość
polski paszport to paszport unijny, przepustka na zachod,tak,jest wiele wart. nikt nie kaze sie zenic?a pisales,ze facet na wschodzie szuka kobiety do zwiazku na cale zycie.myslisz,ze taka tradycyjna azjatka bedzie cale zycie na kocia lape z polakiem poginac? czy jednak chodzi wam o seksik,za ktory tak wyklinacie puszczalskie polki

Nic do Azjatów nie mam, ale nie wiem, jak kogoś mogą kręcić te czarne, przymrużone oczka i kwadratowe szczęki? :o

Gość gość
Azjatki kojarzą mi się z wierną, kochającą i czułą żoną.

Gość gość
a mi polak kojarzy sie z pijanym cieciem ze szlugiem w gebie stereotypy

Gość fan azjatek
Patrząc na statystyki spożycia alkoholu w polsce i ilość zdrad w np. chinach nie są to stereotypy ;)

Akurat u Azjatek, to nie stereotyp, a reguła. Azjatki dla normalnego europeida są aseksualne, podobnie murzynki. W ogóle uważam, że związki między rasowe są nienaturalne . . .

Gość gość
gdzie znalazles statystyki zdrad w chinach?

Gość gość
gość a mi polak kojarzy sie z pijanym cieciem ze szlugiem w gebie stereotypy xxxx Już jakaś sfrustrowana polka się żali :P

Gość bua ha ha ha ha! he he
chcialam to jakos skomentowac, ale trudno mi wybrac jedno szyderstwo ze wszystkiego co mi przychodzi do glowy. Trend idzie z zachodu mowisz....ja p*****le...

Gość gość
bzdura,w azji,w chinach,malzenstwo to biznes,a nie milosc,azjatka by cie wysmiala z ta"kochajaca zona".

Poza tym w chinach praktykuje się aborcję na masową skalę, co skutkuje ogromną podażą na płody, z których podobno gotuje się tam lecznicze zupy.:o

Gość gość
mieszkam w szwajcarii i widze, ze duzo szwajcarow ma jako partnerke albo tajlandke albo filipinke itp. znajomi mojego faceta, tez wielu. faceci dobrze sytuowani, do tego przystojni i doswiadczeni intelektualnie. Faceci, ktorzy nie zyja konsupcja zycia, wiele podrozuja, zwiedzaja, poznaja inne kultury. Wiekszosc ktorych znam moglby wizualnie patrzac ponax niejedna atrakcyjna i majetna szwajcarke. ci faceci wola jednak madrosc, spokoj zyciowy, harmonie zycia, a nie wieczny ped za kasa i wystawne zycie

Gość gość
Ah glupie polaczki haha smiac sie chce jak sie was czyta! Chyba puszczali ostatnio powtorke "szoguna" na jedynce haha Pewno jeszcze myslicie, ze kazda azjatka nosi kimono i klania sie swoim mezom haha az wstyd jak ciemni sa Polacy...

Gość gość
tez znam takich, pojechali do burdeli w tajlandii i wrocili z azjatka u boku. byl o tym niedawno dokument jak tajki lapia naiwnych europejczykow. dla tajki-prostytutki to prestiz, bialy ustawiony facet utrzyma cala rodzine. a tam sie liczy kasa,nawet jak corka sie puszcza ale zarabia duzo kasy,to rodzice zadowoleni.

Ja akurat mieszkam, we Wrocławiu i tu pełno Chinek (studentek etc.), więc wiem, jak one z bliska wyglądają. Nie polecam . . . :o

Gość gość
Mi się nie podobają azjatki, fajne w nich jest jedynie to,że są zazwyczaj drobnej budowy, z twarzy zazwyczaj masakra.

Gość gość
a ja nie lubie takiej fetyszyzacji jakiejkolwiek rasy czy narodowosci w kazdym narodzie sa piekni i brzydcy

"28.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość tez znam takich, pojechali do burdeli w tajlandii i wrocili z azjatka u boku. byl o tym niedawno dokument jak tajki lapia naiwnych europejczykow. dla tajki-prostytutki to prestiz, bialy ustawiony facet utrzyma cala rodzine. a tam sie liczy kasa,nawet jak corka sie puszcza ale zarabia duzo kasy,to rodzice zadowoleni." Mój znajomy śmiał się kiedyś, że "w Tajlandii dziwka jest tańsza niż kondom". Ale na poważnie: Podobno 70% tajskich prostytutek jest nosicielkami HIV-a.

"28.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość tez znam takich, pojechali do burdeli w tajlandii i wrocili z azjatka u boku. byl o tym niedawno dokument jak tajki lapia naiwnych europejczykow. dla tajki-prostytutki to prestiz, bialy ustawiony facet utrzyma cala rodzine. a tam sie liczy kasa,nawet jak corka sie puszcza ale zarabia duzo kasy,to rodzice zadowoleni." Mój znajomy śmiał się kiedyś, że "w Tajlandii dziwka jest tańsza niż kondom". Ale na poważnie: Podobno 70% tajskich prostytutek jest nosicielkami HIV-a.

Gość gość
bardzo smieszne jak nadziani europejczycy zeruja na biedzie tych dziewczyn

Gość No i co z tego ??
Komuś spodoba się Azjatka, komuś Włoszka a innemu Polka - tak bywa :P

Gość gość
tak tak tak. w polsce co druga matka, zona czy tam kolezanka sie prostytuuje z wlasnym partnerem. nieszczesliwe siedza w zwiazkach tylko dlatego, ze ich nie stac na odejscie i prowadzic samodzielne zycie. czy to nie jest prostytucja?

Gość gość
skoro europeida nie kreci Azjatka ani murzynka to białe europeiki nie powinny być atrakcyjne dla murzynów ani azjatów a chyba są

Gość gość
polski rzad powinien w********ic wszystkie polki do ZEA byla mialy tam jak w raju duze paly. grupowy seks i inne atrakcje. A dla nas polakow sprowadzic sliczne azjatki ;)

Gość fan azjatek
Akurat u Azjatek, to nie stereotyp, a reguła. Azjatki dla normalnego europeida są aseksualne, podobnie murzynki. W ogóle uważam, że związki między rasowe są nienaturalne . . . xxx Ha ha ale brednie. Kolejny gimnazjalista przyszedł tu wylewać swoje żale?

Gość gość
nie wiem w jakim srodowisku sie obracasz, ja znam normalne malzenstwa, z problemami i bez, to nie prostytucja jest coraz wiecej rozwodow,wiekszosc spraw o rozwod zakladaja kobiety,wiec nie siedza z tyranem w domu tylko kopia go w tylek

Gość fan azjatek
To latynoski też białemu się podobać nie mogą. Boże co za kretyn :o I te zupy z płodów ha ha ha