Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agazkrzywymryjem

Krzywe Zęby

Polecane posty

Gość Agazkrzywymryjem

hej. odkąd wypadły mi mleczaki i zaczęły rosnąć stałe mam bardzo krzywe zęby, kły rosły mi u góry i jeszcze nie w pionie ale przekrzywione w skos, jak miałam 12 lat rodzice zabrali mnie do ortodonty a ten kazał mi usunąć 4 zdrowe zęby (między innymi kły oba teraz mam jedynki kawałek przerwy i trójki) niestety okazało sie że rodzice plajtli i w końcu aparatu nie dostałam. w szkole wołali mnie per Krzywy Ryj i takie tam złośliwości. teraz mam 20 lat niedawno byłam u ortodonty i powiedział mi że moga mi założyć ale po leczeniu będzie wyglądac jeszcze gorzej... k*rwa! mam 20 lat i takie kompleksy że przy narzeczonym sie wstydze uśmiechnać, chociaż on uważa ze i tak jestem piekna ja za kazdym razem mysle o tym brzydkim krzywym ryju, nawet podczas seksu ech co ja mam zrobić implanty za 20 tyś? za co?

Gość agazkrzywymryjem
fajnie liczyc na to ze ktos mi odpowie :(

Gość tupacks
Praca - pieniądze - wydatki ;) - jeśli to jest Twój problem życia to może warto zrobić wszystko, żeby się go pozbyć? 20 000zł to nie są jakieś ogromne pieniądze, niestety nie jestem filantropem by rozdawać je na prawo i lewo, bo to nie o to chodzi, chodzi o to, że Ty możesz swój problem rozwiązać, i to jest dobra wiadomość, bo Twój problem można rozwiązać i wiesz w jaki sposób, implanty? - dlaczego nie.

Gość agazkrzywymryjem
taak tylko ze mam wazniejsze wydatki a zarabiam 6 zeta na godzine :( poza tym połowe kasy plus alimenty wydaje na leki (mam wade serca i astme) no i chodze do szkoly. nie bede sie puszczac zeby miec na implanty, poza tym one mi sie nigdy nie podobaly sa zbyt sztuczne.. kurde czemu nie moge miec normalnych ladnych zebow... tylko musze wygladac jak strzyga :(

Gość gość
A dlaczego po leczeniu niby ma wygladac gorzej? Proste zeby w twoim przypadku beda wygladaly zle? Moglabys wrzucic zdjecie zebow+

Gość gość
lekarz wytłumaczyl ze dlatego ze bedzie widac ze sa roznych rozmiarow, i porobia sie miedzy nimi przerwy. poza tym bedzie widac ze mam u gory od prawej 8 7 5 4 2 1 1 3 4 5 6 7 a na dole 7 6 5 4 2 1 1 3 4 5 6 7 8 a one się bardzo rożnią k*rwa nienawidzę ich! nie dość że przez to jestem obrzydliwa to jeszcze boli jak sam sk*rwysyn!

Gość sarenkaaaa
wiesz może jeśli to jest taki Twój kompleks to warto byłoby jednak zrobić wszystko, żeby się go pozbyć. Nie wiem jak bardzo masz krzywe zęby ale nie zaszkodzi, jak pójdziesz do dobrego gabinetu na konsultacje, ja byłam ostatnio w klinice doktora Wasiluka i wiem, że tam mają też ortodoncję. Wiesz jedna wizyta u specjalisty nic Ci nie zaszkodzi.

Gość gość
kły, to są chyba trójki, a nie dwójki.. moja koleżanka nie ma dwójek- nie wyrosły jej i od razu trójki po jedynkach i wcale nie wygląda, to źle[ma proste i białe zęby]. i nie wiem co za idiota wyrwał ci dwójki- dziwne bardzo. chyba do jakiegoś partacza chodziłaś niestety