Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja mama

Dziadki wolą drugiego wnuka

Polecane posty

Gość gość
I ja sie dziadkom.nie dziwoe

Gość gość
Hehe wychowuj dziecko i będzie ok.

Gość gość
Widocznie twoj syn jest niegrzeczny. w koncu to nie Dawidek uderzyl twojego syna :)

Gość Alicjamama
Ta ta Dawidek niby taki idealny. Ja sie pytam w czym on jest gorszy. To tal.sam dziecko ich syna jak tamten.

Gość gość
No w tym jest lepszy że jest grzeczny, kulturalny ito

Gość kitkaaaaaaaa
oczywiście ze nie jest w niczym gorsze ale musisz znaleźć na niego sposób,i oczywiście ze wyróżnianie jednego jest szkodliwe i niesprawiedliwe,szkodliwe Bo gdy ono to zauważy będzie jeszcze bardziej nieznośne,bo odrzucone itd. wiadomo o co chodzi,dziadkowie kierują się prostym wyznacznikiem im bardziej grzeczne tym bardziej kochane,plytkie to ale coz nikt nie jest idealny po prostu nie wiedza ze dzialaja na szkode,mysle ze jesteś za bardzo lagodna i na zbyt wiele mu pozwalasz,nie ma ram w których czulby się bezpiecznie bo wlasnie twarde zasady daja bezpieczeństwo plus czulosc itd.dotrzyj do zrodel jak wychowywać żeby ta roznica miedzy grzecznym i niegrzecznym się zatarla

Gość Alicjamama
Mam dość. Dzisiaj dziadkowie zabrali mojego Kubusia i Dawida na spacer i lody. Poczym po godzinie przyprowadzili do mnie Kubusia ,, niesłuchał się, biegał i bił Dawida, uciekał." nosz kurde to dziecko chciało się wyganiać powiedziałam treścią że chciał się wyszalec , a teść na to ,, nie zamierzam biegać za nim nie mam na to sił" ale na zabawę z Dawidem już mają siłę. Co za ludzie..

Gość gość
skończ już to prowo.

Gość wredny_smok
"ona siedzi na przednim, a on na tylnim nawet jeśli.ona prowadzi, a miejsce.pasażera jest wolne" Ja też wożę dziecko w foteliku na tylnym siedzeniu. Nic mu się nie stanie, gdy przez 10-15 minut będzie samo, przypięte pasami.

Gość mikorasoo
Autorko po co pytasz ludzi o zdanie, skoro masz własne niezaprzeczalne i najlepsze na ten temat i wiesz lepiej.