Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja mama

Sikanie na stojaka

Polecane posty

Gość Alicja mama

Czy to normalne że dwulatek sika na stojąco ?

Gość Alicja mama
Przecież to.dopiero dziecko. Rozumiem dorosły facet, ale mały chłopiec. Chłopak nie używa pampersa ani nocnika.

Gość gość
gratuluję

Gość Alicja mama
Za co ,,gratuluje?"

Gość gość
bystry chłopiec:)

Gość gość
pewnie że normalne. chłopiec sikający na siedząco często obsikuje wszystko dookoła :D ja mojego szybko uczyłam sikania na stojąco

Gość gość 38
normalne,normalne.to chłopak:-)

Gość gość
masz madrego synka :D Gratuluje. Moj mial okolo 3 lat jak zaczal sikac na stojaco.

Gość gość
to nie jej dziecko sika na stojąco, jej ma 3,5 roku i sika na siedząco

Gość wooow
to pewnie Dawidek o ktorego jest piekielnie zazdrosna :)

Gość Alicja mama
To nie mój syn. Mój normalnie siada na desce. Czemu taki niby bystry ? Jego niby szwagier użył go sikac.

Gość gość
Bardzo dobrze,mój 2,5 latek robi na siedząco i jak się okazuje będzie problem w przedszkolu bo jak siada to siku leci do przodu ,więc uczymy go teraz na stojąco bo ten kibelek w przedszkolu idealny do robienia siku na stojąco.

Gość gość
boże kobieto idz juz bo te twoje prowokacje sa nudne. seriale w telewizji leca, obejrzyj cos i zajmij sie kubusiem to moze zacznie jak facet sikac

Gość gość
Mojego syna uczył tata jak miał rok ale złapał o co chodzi dopiero jak miał 2,5 roku.

Gość gość
rodzice powinni zabrać to dziecko jak najszybciej do lekarza i psychologa kto to widział, sikać na stojaco, to jakiś wirus czy co?

Gość gość
U nas w przedszkolu są normalne mini kibelki dla wszystkich dzieci z tym że panie zwracały uwagę by nauczyć chłopców siadać bo jednak toalrty były bardzo poplamione moczem kiedy chłopcy sikają, bawiąć się przy tym bardzo często i doraźnie powiedziała że pani sprzątająca nie nadąża za ścieraniem desek a wszystkie dzieci chcą mieć czyste jak idą do toalety tak samo rodzice chcą by ich dziecko robiło siusiu siedząc na czystej desce. Od tego czasu wszyscy chłopcy robią siku na siedząco tak jak są do tego przystosowane sedesy i jest o wiele czyściej.

Gość gość
To Prawda, ja zmywam codziennie tysiące kropeczek moczu po mężu bo Sika na stojąco i pokazałam mu raz jaka różnica jak się siedzi ale nie poszedł mi na rękę więc szoruje co drugi dzień sedes :D

mój ma 2,5 i w domu sika na nocnik, ale na spacerze "pod krzaczkiem" czy w jakiejś publicznej toalecie sika na stojąco, nie do końca widzę z czym jest problem z tym sikaniem...co za różnica jak sika???

Gość tak to sie robi
Muj syn ma 2,5 roku inie umie sikać po prostu nie woła zdjiełam mu pieluchy chodzi goły (w spodenkach) i powiedziałam że nie będe mu zmieniać portek i teraz chidzi w posikanych i ściera po sobie podłoge i w tydzień woła na nocnik

Gość gość
Zapalenia pęcherza się nabawi jak będzie chodził w mokrych gaciach