Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość róża na czarnym tle

Do każdego kto zna się na ezoteryce. Chcę odzyskać ukochaną osobę wszelkim koszt

Polecane posty

Gość róża na czarnym tle

em. Nie obchodzą mnie konsekwencje. Obojętnie w jaki sposób. Istnieją jakiekolwiek pakty czy rytuały? Na serio nie obchodzi mnie żadne pośmiertne potępienie i konsekwencje i bzdury typu, że to się obróci przeciw mnie. Jak ktoś nie ma nic rzeczowego do powiedzenia to niech nie odpowiada.

nie chodzi juz nawet o "potepienie posmiertne",w rytuałach nie przywrócisz uczucia, co najwyzej spowoduje uzaleznienie przez które będzie Cie nienawidził. . nie paraj sie w to, przejdzie Ci za jakis czas

Gość róża na czarnym tle
haha. Przejdzie za jakiś czas? Ch*ja prawda. I nie jestem kobietą. Więc jak mogę spowodować to uzależnienie? I sorry memory, ale nie przejdzie bo już 6 lat się z tym męczę, a ta osoba jest dawno na drugim końcu kraju.

Gość znowu 10 osób,.;
zglos sie do poradni zdrowia psychicznego tam ci pomoga.

Gość róża na czarnym tle
Nie, nie pomogą. Zgłaszałem się już do wielu osób i próbowałem radzić sobie wszelkimi dostępnymi środkami. Od 3 lat jestem całkowicie odizolowany od tej kobiety. To nie działa. A terapie to ściema.

Uczucie z czasem blednie wiem po sobie,najlepiej to poszukaj sobie kogoś kto bedzie Twoim dopelnieniem i nie bedziesz mial checi ani czasu zeby myslec

Gość róża na czarnym tle
Miałem już kilka związków od tamtego czasu i nawet obecnie jestem w związku. Napisałem, że stosowałem wszelkie dostępne środki. Nie pomogło mi zupełnie nic. Wciąż czuję się dokładnie tak samo.

Gość róża na czarnym tle
Dobra. Widzę, że nie macie mi do powiedzenia nic oprócz tego co słyszałem 100000000000 razy od innych osób od tamtej pory. Super że słyszę to po raz 10000000000001 na pewno pomoże. Jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie i oszczędźcie mi cudownych porad psychologicznych.

Jak w koncu natrafisz na ''tą''osobę to zapomnisz.Naprawdę. Pozbadz się jej rzeczy, zdjęć, unikaj wszystkiego co zwiazane z tamtą. I jeśli nie czujesz nic do obecnej to bądź z nią fair.Nie ma nic gorszego niż oszustwo tego typu

Tak się składa, że interesuję się ezoteryką :) dlatego Ci nie radzę. Nikt nie mówi o złych stronach, podobnie jak chirurg plastyczny ;)

Gość ja wiem ale nie podam ci
przepisu. zadzialalo ale potem przynioslo to ogromne cierpienie i bylo jeszcze gorzej . nie liczac juz straconego czasu ktory pzeciez sie nie zwroci. end

Gość róża na czarnym tle
Haha. Dokładnie takie odpowiedzi jak myślałem. Sami znawcy i zero konkretów.

Gość gość
Mnie tez radzili jakies p*****ly, ze tam spotkam kogos innego i bedzie rownie fajnie oraz, ze uczucie zblednie i takie tam bzdety, a to gowno prawda w sumie. Ostatnio bardzo mocno zblizylem sie do Boga i to mi bardzo pomoglo. Tylko to. Nie jakies czcze gadanie ludzi, ktorzy malo wiedza o moim uczuciu do tej osoby, ktora chyab nadal kocham. Pozdrawiam Cie.

Gość gość
A rytulaly zadne nie zadzialaja to glupota, ktora zrobi tylko wieksze spustoszenie w Twoim wnetrzu, a nic nie da.

Gość róża na czarnym tle
Mimo to chętnie spróbuję. Co takiego mam do stracenia?

Gość ja wiem ale nie podam ci
wyrzadza to wiele zla pzede wszystkim osobie ktora robi dany rytual, a czy ktos w to wierzy malo mnie obchodzi. a teraz ide spac zamias zajmowac sie bzdurami jak za czasow ''mlodosci i gluopty'' ( 19-23 lat)

Gość róża na czarnym tle
Nie chcę wróżki. Zrobię to sam. Tak będzie najlepiej.

Gość gość
Jak bedzie chciala to wroci, jak nie to nie wroci i zadne rytulaly tutaj nei pomoga, ale jesli chcesz to zyj nadzieja, ze zapalenie jakiejs swieczki i spisanie czegos na kartce sprawi, ze Twoje zyczenei sie spelni.

Gość róża na czarnym tle
A gdzie tu życie nadzieją? Zrobię to i się przekonam czy to prawda. I tyle na ten temat. Jak nie podziała to nie, ale chcę wiedzieć, że spróbowałem wszystkiego.

Gość gość
A wrozki i wrozbici tez sciemniaja. Ile to oni mi naobiecywali. Co za naciagacze.

Gość gość
No zorbisz jakis glupi rytulal ktorym nic i tak nei zdzialasz, chyab ze bedzie jakis zbieg okolicznosci, a w tym czasie bedziesz zyc nadzieja.

Gość gość
Sam kiedys dalem sie nabrac na to w akcie desperacji. Ani nie zorbilem nikomu krzywdy, ani sobie, chyba ze tylko taka, ze zylem zludna nadzieja ze to cos da.

Gość róża na czarnym tle
jasne. wielką mi krzywdę zrobi życie nadzieją przez parę dni, skoro i tak żyję nią już 6 lat.

Do tego potrzebna jest osoba która ma doświadczenie a po drugie wplywanie na czyjas wole jest strasznie chamskie;/

Gość gość
Czy to znowu prowo tego od paktu z diabłem ?:D

Gość gość
6 lat? O matko.

Gość róża na czarnym tle
skoro jakaś inna osoba jest w stanie to zrobić to ja też. nie dam wydoić z siebie kilku stów na darmo.

Gość gość
" Jak podpisać pakt z diabłem. Proszę o szczere i poważne odpowiedzi... " to chyba ten sam autor. :P