Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilemogewazyc

MOJE ZDJECIE ILE MOGĘ WAŻYĆ WG WAS 165cm wzrost

Polecane posty

Gość gość
ja p*****le jakie wielkie udziska :D

Gość gość
To pierwsze zdjęcie to koszmar jakis. Ja jestem chuda, cycki malutkie, ale zebra mi nie wystają. Bleee dziewczyno przytyj, waga niby dobra ale wyglad ważniejszy! Fu

Gość gość
nie masz d**y :/

Gość ilemogewazyc
wiedziałam no wiedziałam że ktoś mi napisze że mam grube uda :d :d :d

Gość gość
masz pasudne masywne nogi,brzuch w porzadku,ale te nogi wygladaja komicznie

Gość gość
tutaj same lochy siedza to i tak beda ci pisac ,ze jestes chudziutka, bo one maja obwod uda 60 cm minimum i podejrzewaja anoreksje u siebie :D ale jako szczupla dziewczyna mowie ci zebys zrobila cos z nogami, bo wygladaja zle. chyba ze ci sie tak podoba,to spoko

Gość gość
masz nogi jak u kaczki

Gość gość
idioci. Co z tego, że ma masywne uda? Tego nie da się za bardzo zmienić, figury nie da się zmienić, taka już jest. Nawet jak schudnie, to będzie widać, że nogi są masywniejsze, nie zatuszuje tego.

Gość gość
a lochą nie jestem, mój obwód uda to 50 cm, a do tego zgrabna, ale szczupła pupa :P

Gość gość
ale zawsze moga byc mniejm masywne.prawda? tez mam z nauyry masywne ua ale odchudzlaam sie tak dlugo (w zasadzie dalej to robie),ze mam 5cm przerwe miedzy nimijak stoje ze zlaczonymi ngami da sie? da

Gość gość
tak, będą mniej masywne a góra też będzie szczuplejsza więc różnica będzie niewielka. Nie da się schudnąć z jednej części ciała, zrozumcie to.

Gość ilemogewazyc
http://imageshack.us/photo/my-images/153/2m6x.png/ może już za dużo tych fotek, ale mój obwód uda to też 50cm. tak swoją drogą. czyli wypadałoby się jeszcze odchudzić wg kafeterii czy przytyć bo w sumie nie wiem? Zdaję sobie sprawę z tego że mam grubawe uda dlatego np nie noszę obcisłych leginsów. Mówię że lubię biegać i ciężko mieć chude nogi jak się biega. I je.

Gość Co_wy_odpierdalacie
Ok masz te uda, ci co tak piszą to się nie znają. Nie tyj więcej, bo będziesz wyglądać komicznie. Na cycki implanty, brzuch w porządku, uda trochę większe, ale powiedzmy, że to kobiece kształty w tym miejscu.

Gość gość
ale po co dodajesz kolejne zdjecia jak lezysz, skoro na zdjeciu na ktorym stoisz wygladasz po prostu jak normalna kobieta kolo 30 stki z grubawymi nogami? nawet kostek u nog ci nie widac. chcesz sie owartosciowac? to trzeba bylo nie wstawiac zdjecia jak stoisz

Gość gość
Po co na zdjęciach na leżąco wciągasz brzuch i wypinasz klatę? W ten sposób każdemu wystają żebra. Zabawne. Nie tyj ani nie chudnij, kaczych nóżek nie zmienisz.

Gość ilemogewazyc
kocham was kafeterio. pierwszy raz ktoś mi powiedział że mam kacze nóżki. ile lat żyłam w nieświadomości. wszystko zależy od zdjęcia. i czy mówimy o wciągniętym brzuchu czy perspektywie z długimi nogami. chyba nikt na żywo nie powiedział mi że mam za grube nogi.

Gość gość
masz nogi biegaczki, normalne, tylko na lezaco te żebra sa straszne :(

Gość gość
Nóg grubych nie masz, po prostu są krótkie, nieproporcjonalne do reszty ciała. Takie kacze. ;>

Gość gość
bo w rzeczywistosci ludzie nie mowia tego co mysla,poza tym szczuple dziewczyny na ulicy maja twoje uda w d***e ale skoro wstawiasz do internetu i prosisz o ocene to oceniaja

Gość KŁAMCZUCHAup
49 kg ?

Gość fgsdhdh
nieproporcjonalna sylwetka, krotkie nozki i za grube w stosunku do reszty, ale sa gorsze, jestes gladka, jedrna, to najwazniejsze

Gość gość
same modelki sie odezwaly:D:D:D figura spoko idealna,nogi tez ok proste jedrne,ladna laseczka.

Gość ilemogewazyc
tamto powyżej to ja, nie wpisałam nicka. Co do wszystkich komentarzy o byciu nieproporcjonalnym, kaczych krzywych nogach, bezbiuściu, anoreksji i masywnych nogach. wszystko to rozumiem. Dałam zdjęcie to i wystawiłam się do oceny. Krytycznej bardziej lub mniej, aczkolwiek każdą opinię czytam z ciekawością.

Gość gość
jednak za szerokie masz te uda, chociaż na tym zdjęciu wyglądaja na trochę dłuższe niż na poprzednim.

Gość gość
Normalne masz nogi.

Gość gość
rób jakieś ćwiczenia żeby je wyszczuplić bo naprawdę to nie wygląda zbyt dobrze