Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilemogewazyc

MOJE ZDJECIE ILE MOGĘ WAŻYĆ WG WAS 165cm wzrost

Polecane posty

Gość fhmmm
owszem, odezwala sie figura modelki, nie ebde wklejac bo sie posracie z wrazenia w spodniach elegancko ale kawalki ciala zawsze sa idealne a cala figura- dluuugi tulow, szerokie biodra jak ja p*****le, grubsze uda ale jedrna i mimo wszsytko lepsze cialo od 80% kobiet a na kafe to od 99%

Gość gość
Normalna dziewczyna, szczupła, jędrna nie ma boczków brzucha ani nic z tych rzeczy widac ze uprawia sport i wcale nie mna grubych nóg tylko troche za krótke w stosunku do ogołu sylwetki. Naprawde ci co piszą ze jest gruba to chyba naprawed anorektyczki albo jakies zawistne spaslaki

Gość trterrtrt
Zobaczyłam wszystkie zdjęcia i napiszę Ci tak szczerze, że dobrze wyglądasz. Jeśli chodzi o wagę to jest naprawdę OK, nie musisz się odchudzać bo jesteś szczupła. Nogi, uda masz naprawdę szczupłe i zgrabne, więc nie rozumiem o co chodzi tym co piszą, że masz grube uda. Bo akurat uda masz OK. Natomiast u Ciebie jest bardzo widoczna nieproporcjonalność, masz bardzo długi tułów w stosunku do nóg. Co wygląda po prostu dość groteskowo. I nad tym powinnaś się skupić, żeby to zatuszować ubraniem. Bo to jest bardzo widoczne, że ten tułów masz taki strasznie długi. Ale to taka budowa ciała i nic się z tym chyba nie da zrobić. Więc powinnaś jakoś wydłużyć nogi np. nosząc buty na wysokim obcasie, żeby optycznie wydłużyć nogi i ten groteskowo długi tułów nie rzucał się tak w oczy.

Gość ilemogewazyc
dziękuję trtrtrtrt za wyczerpującą i pocieszającą odpowiedź, mogę się zastanowić nad doborem jakiegoś stroju. Zastanawiam się trochę czy tylko nie zrzuciłam na siebie lawiny złych komentarzy trochę złym zdjęciem. nie mówię o tym że połowa zdjęć sylwetki jest na palcach czy w obcasach ale faktycznie na tym zdjęciu mam jakiś dłuższy tułów a krótsze nogi, co wydaje mi się że na żywo aż tak nie wygląda. Wie ktoś może jaka jest przeciętna długość nogi dla kobiety o wzroście 165? liczona np od stopy do pachwiny? to chyba lepiej powie o proporcjach niż zdjęcie z ręki,

Gość ilemogewazyc
ok policzyłam 79 cm od kroku do ziemi, wzrostu 164 a nie 165, czyli procentowy udział nóg to 48%

Gość kroplufka
Wedlug mnie wszystko jest z Toba w porzadku. Owszem, na zdjeciu na ktorym stoisz Twoje nogi wygladaja troche na za krotkie w stosunku do tulowia, ale wyglada mi yo na zle zrobione zdjecie. Ogolnie jestes szczupla, moze nawet odrobinke za bardzo, masz jedrne i zgrabne cialo. Uda wedlug mnie nie sa problemem. Moze po prostu poza bieganiem postaraj sie rowniez cwiczyc brzuch i gorne czesci ciala, aby tam rowniez nabrac odrobine masy miesniowej. Bedzie to wtedy wygladalo bardziej proporcjonalnie w stosunku do ud.

Gość cOOłe
Spoko, pukałbym. Skąd jesteś szkieletorze? :D

Gość ityutyuy
ja też się zmierzyłam, nogi 80cm, wzrost 167cm. Też prawie 48%.

Gość ityutyuy
może daj jakieś zdjęcie jak stoisz całej sylwetki w ubraniu

Gość gość
dwa zdjecia z wciagnietym brzuchem, jedno nrmalne, to ja zjechali, to wstawila zdjeciae nog,na ktorym ma je rozstawione na pol kilometra,zeby nie bylo widac,ze nie moze ich zlaczyc przez ogromne udziska o co ci chodzi macioro?

Gość gość
mam 165, 44kg do 25 r. ż wyglądalam pdoobnie, obecnie tochę inaczej choć waga taka sama

Gość gość
nogi masz prawidlowej dlugosci tzw przecietna ale ja przy 164 cm mam 83 cm czyli prawie idealna dlugosc nog

Gość 83 cm
widocznie zle zrobilas zdjecie, a o to nie trudno, ja mam dlugie nogi a czasami mam takie foty od gory ze wygladam jakbym mialam 30 % :D

Gość gość
masz bardzo szeroki rozstaw ramion i jesteś płąska przez to masz budowe chłopięcą :(

Gość gość
ma nienaturalnie wyciągniety tułów pewnie z głodu:classic_cool:

Gość gość
grube uda!!!!! szerokie bary!!!! brak biustu!!!!