Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oycowizna

Polecane posty

Gość gość

Hej, Oycowizna znajduje się koło Magdalenki. Szukam miejsca na swój slub i trafiłam w necie na wiele pozytywnych recenzji tego miejsca. Słyszczeliście coś więcej na jego temat? Jakie dania, jaka atmosfera? Zdjęcia na stronie mają fajne, ale dobrze gdyby ktoś znał z autopsji :)

Gość gość
Jest naprawdę okej. Dania są typowo tradycyjne, smaczne, szef kuchni zaskakuje, ale z tego co wiem to menu slubne jest stałe (zapewne idzie się dogadać). Wystrój fajny,ciekawy, jest czysto

Gość gość
Slyszalam ze bardzo dobrze urzadzaja tam wesela ale tez fajnie byloby gdyby ktos powiedzial cos wiecej na ten temat

Gość gość
Znam, znam :) Sama wybieram jako miejsce własnego ślubu, a uwierz wcześniej widziałam masę innych. Po pierwsze, musisz się najpierw zastanowić czy pasuje Ci taki tradycyjny klimat - Oycowizna to taka typowa, wiejska chata pokryta strzechą, ale ma to naprawdę swój urok. Sale w środku są za to piękne rzeźbione i ozdobione. Menu jest stałe na takie uroczystości, ale sądzę że jak najbardziej odpowiada - znajdziesz je na stronie. Wielkim plusem jest miła atmosfera - organizacja i wszelkie formalności to przyjemność. Trzeba jednak śpieszyć się z rezerwacją bo miejsce jest dość rozchwytywane.

Gość gość
Co kto lubi naprawdę, ale koleżanka wyżej ma rację - jeśli lubisz tradycyjne klimaty to bez wątpienia to miejsce C***odpasuje. Ostatnio miałam okazję być w nowej restauracji osób które założyły oycowiznę (Secado-samo centrum warszawy) i wygląda to całkowicie inaczej - surowo, modernistycznie, super. Może organizują tam jakieś przyjęcia, kto wie, warto się dowiedzieć, pzdr.