Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny poniżej 160 cm

Polecane posty

Gość gość

Smutna prawda jest taka, że dziewczyny poniżej 160 cm wzrostu nigdy nie będą miały fajnej figury, choćby nie wiem jakie wymiary miały i nigdy nie będą seksowne i uwodzicielskie z pięknymi włosami i twarzami. Znam takie dziewczyny, niektóre są śliczne z twarzy, ale takie małe, że pozostają niezauważone i giną gdzieś w tłumie jak szare myszy. Zawsze pozostaną małymi kupkami z krótkimi nóżkami :(

Gość gość
A co to ma wspólnego ciążą i dziećmi?

Gość gość
ja mam 157 i zdaje sobie z tego sprawę niestety..

Gość gość
no to niestety prawda nigdy nie beda super laskami ale moga stworzyc rodzine byc wspanialymi zonami matkami

Gość gość
ale głupoty piszesz. Ja mam 158 cm, świetna figurę, zawsze miałam ogromne powodzenie i to przede wszystkim wśród wysokich facetów. Moj mąż ma 187 cm. Poza tym niska dziewczyna może założyc wysokie szpilki i zawsze będzie wyglądała świetnie. Nie wiem po co zakładć taki durny prowokacyjny temat. Ta za niska, ta za wysoka, ta za chuda, a ta za gruba, ta za duże ma cycki, a ta za małe, to samo z tyłkiem itp. Bez sensu tematy

Gość gość
tak niska dziewczyna nigdy nie będzie wyglądać świetnie, w szpilkach czy bez wygląda kijowo. Ma krótkie odnóża, karłowaty wzrost nie jest fajny niestety. Mam taką koleżankę co ma jakoś ponad 150cm, krótkie nogi, krótkie ręce, krótkie palce, na szpilkach wygląda komicznie.

Gość gość
Ja mam 1.55 cm i nawet bez szpilek wiem jak dzialam na facetow takze wasze teorie sa bledne.

To ze masz jakas tam koelzanke z dziwnymi konczynami nie oznacza , ze kazda niska dziewczyna jest nieforemna i niekobieca.

Gość gość
tak, zapewne. na kafe siedzą same piękne które mają mężczyzn na pęczki. mitomanki. z tym 155 cm to na pewno działasz hahahaha

Gość gość
Taaa dziewczyna, ktora ma 1.59 nie moze wygladac, ale taka ktora ma 160 cm to juz dobrze wyglada. Wyglad naszego ciala zalezy od wielu czynnikow a nie od jednego centymetra w te czy wewte.

Gość gość
niski człowiek zawsze będzie miec krotkie odnoza, to chyba jest logiczne?

Gość gość
tak, zapewne. na kafe siedzą same piękne które mają mężczyzn na pęczki. mitomanki. z tym 155 cm to na pewno działasz hahahaha xx Ale co mialabym zdzialac? Nie rozumiem.

Gość gość
Chodzilo o to ze raczej nie dzialasz na facetow z takim wzrostem debilko...

Gość gość
dzialasz na facetow, sama tak napisalas. przestan bujac w oblkoach i zejdz na ziemie fantastko.

Gość gość
Scarlett Johansson jest piekna? Jest. Ma 160 cm wzrostu. Ale co by bylo gdyby miala tylko 159 cm wzrostu? Olaboga! Wygladalaby smiesznie

Gość gość
Sama zejdz na ziemie :) ja pisze tylko prawde.

Gość gość
chcialabys :) kobieta z takim wzrostem wygląda jak wyrośnięte dziecko

Gość gość
Nie chodzi o to, że 160 jest ok a 159 już nie. Pytanie miało formę ogólną, miało zobrazować mniej więcej gabaryty takich dziewczyn.

Gość gość
A moze po prostu powinnas wyjsc z domu, poszukac znajomych, popatrzec troche na ludzi i przestac byc taka ograniczona, wredna szmata? :) Patrzac na twoje wypowiedzi przepelnione jadem na pierwszy rzut oka widac zes zakompleksiona dziewucha :)

Gość gość
Ja mam 156 i zawsze miała powodzenie u facetów . Obcy faceci się za mną oglądają na ulicy ,podrywają , uśmiechają, mówią dzień dobry, itp. Mój facet ma 188, z nim też na początku znałam się tylko z widzenia i tak mu się podobałam,że musiał mnie poznać.

Gość gość
taaa na kafe wszystkie piękne i faceci na nie leca jak muchy do gowna :D

Gość gość
Autorko gdzie w swojej wypowiedzi postawilas pytanie?

Gość gość
Bo to nie zalezy od samego wzrostu. Taki maly przyklad: dziewczyna z mniejsza glowa bedzie wygladala na wyzsza oraz szczuplejsza niz dziewczyna z wieksza glowa.

Gość gość
Drogie Panie około 160 cm. Z tymi partnerami powyżej ok 185 wzrosty wyglądacie jak ofiary z pedofilami, także nie wiem, czy to taki powód do dumy, skoro ogląda się za Wami facet, który pewnie ma zapędy pedo

Gość gość
Mam dużo niskich koleżanek i mają powodzenie, bo mają ładne twarze i są zgrabniutkie, drobniutkie,jak laleczki. I mają to coś w sobie!

Gość gość
Nie postawiłam pytania, pomyłka w odpowiedzi. Miałam napisać stwierdzenie, ale jak wysłałam odpowiedź to dopiero zobaczyłam, że się pomyliłam.

Gość gość
Krotkie nogi i 'gruba' ale i tak oglada sie za nia wiecej facetow niz za toba :D

Gość gość
S. Johanson ma okropną figurę, wygląda wręcz fatalnie, jak kaczucha na krótkich nóżkach