Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Palimpsest

Propozycja kolacji na czwartek

Polecane posty

Witajcie witajcie:) Pozdrawiam wszystkich a w szczególności tych którzy wysyłają mi podziękowania smsem na nr 997 998 999..haha, za jedyne 4,99 ojro za połączenie. Dzisiaj coś dla weekendowych kierowców spieszących na działki i spowrotem. Aby zaoszędzić czas zaproponuje coś co wydłuży wam weekend nie narażając na parkowanie w podejrzanych spelunach rozmieszczonych wzdłuż naszych dróg... Tak więc przedstawiam przedstawiam: kabanosy z rozjechanego kota oraz pies duszony na smyczy w pogoni za samochodem:) Przepis dostępny po wysłaniu smsa o treści kocham Maćka Bi (koszt połączenia 4,99 ojro):):):) Pozdrawiam wszystkich mieszkańców polskiej wsi w kraju i zagranicą od których otrzymałem tysiace maili z podziękowaniami za to, że dałem im motywacje do jebniecia kafe w p**du. Szczególnie miły był mail od pewnego rolnika z rypników obornickich, w którym to przeklina mnie za przepis na konine bo teraz musi sam się zaprzęgać do pługa...DZIEKUJĘ;)

Gość gość
Ajlowju Maciuś. Czytelniczka z zagraniczej polskiej wsi Czikago.

Nie musicie sie pchać drzwiami i oknami:) Mam co robić. Miliony maili z pozdrowieniami i tysiące smsów z wyrazami miłości...Najważniejsi są dla mnie czytelnicy i ich kasa więc muszę poodpisywać:) Czekam na pytania:)

Gość gość
Ile kosztuje ta propozycja? Centuś z Poznania.

Chikago:) Piękne miasto a co najważniejsze jest tam mnóstwo rozjechanych kotów. Istny raj dla miłośników dobrej kuchni. Pozdrawiam Cie księżniczko;)

Ta propozycja jest całkowicie bezpłatna ponieważ was kocham. Wystarczy wyslać smsa o treści "kocham Maćka Bi":)

Gość gość
Czy mogę użyć Kociny z Almy?

Stanowczo się to odradza. Cały sesn tej potrawy opiera sie na specyficznym posmaku adrenaliny która się wydziela w ostatnich chwilach życia kota. Poza tym przejechany kot z definicji jest już wypatroszony z jelit a z koleji zaduszony na smyczy pies to czyste zdrowie. w trakcie śmiertelnego poscigu wyziewa wszystkie toksyny i mozemy spozytkować naszego przyjaciela ku naszym kulinarnym upodobaniom;) Pozdrawiam i zyczę !00 lat bez apelacji hahaha😘

Niedługo otwieram bloga pt jak ugotować ostatniego tygrysa oraz kilka poradników dotyczących potyraw sporządzanych z gatunków będących na wymarciu...Palce lizać:)

Dziadek przysłał mi swoje poroże...Ta babcia to jednak miała temperament. NIc dziwnego, że dziadek szalał pózniej z flintą po lasach strzelając do wszystkiego co sie rusza:) Prawdziwy mysliwy w starym stylu. Podarował mi pas cnoty, w którym trzymał nabojE bo jak powiedział (bardzo madry człowiek): "P*****le te j****a dziwke!!!"

Sklep internetowy z moimi relikwiami (obgryzione paznokcie, kulki z kału lepione w chwilach większej melancholii oraz mleczaki które jak tylko mi wyrosną zostaną wystawione na sprzedasz. Kocham Was ludzie. Kupujta!!!

Gość gość
Chętnie bym pojadla bo widać że znasz sie na rzeczy ale mam tylko hulajnoge i snopowiązałkę Pozdrawiam z C*pkowic Wielkich

C*pkowice wielkie. Znam:) Miałem tam dziewczyne ale utopiła się w studni kiedy spotkaliśmy się pierwszy raz w realu:( Wspaniała dziewczyna:) pozdrawiam c*plowice wielkie...Pozdrawiam

Mała rada, która umili waszym pociecho długą podróż nad morze lub w góry czy na mazury: Jadąc bocznymi drogami przez piękne polskie sioła często można napotkać stada wolnopasących się kór, kaczek iinnego żywego obrzydlistwa. Kupcie im wiatrówkę niech sie rozerwą przy okazji zapewniając posiłek dla całej rodziny:) Pozdrawiam polskich rolników w stanach i ukrainie

Gość gość
Cos kojarzę, poszukiwali sprawcy psychopaty ale podobno udal sie na emigracje wewnetrzna wglab swoich urojeń o byciu celebryta

Tak tak zadzwoń na numer 997 998 999 (koszt połączenia j.w stawki za minute rozmowy jak na antarktydzie) a wyjaśnie Ci wszystko bardzo dokładnie i wyczerpująco:) Pozdrawiam

Gość gość
A dostane gadżet kubek z twoja paskudna gębą? Imieniny kierowniczki sie zbliżają, nie lubię baby w c**j, bylby prezent jak znalazl

Jeżeli jesteście na wczasach w Egipcie polecam potrawę być może kontrowersyjną ale za to przesmaczną. Jaja arabusa tłuczone piłka plażową i pieczone na piramidzie Hefrena:) Troche roboty jest ale zapewniam, ze warto:)

Oczywiście. Kubki rozdaje za darmo bo jedynie w cenie produkcji czyli 1999 funciaków za mm kwadratowy mojej gęby:) POZDRAWIAM KIEROWNICZKEi u niżenielize piczke. Przerwa na make up:P

Gość gość
Co mozna przyrządzić z glupiego Afrykanczyka? Jestem na wyprawie safari i obdarte bachory biegają za nami blagajac o datek lub jedzenie ploszac zwierzynę, wiec sam rozumiesz...

niestety murzyni są niejadalni dla białego człowieka zpochodzącego kręgu zachodniej kultury chrześcijańskiej. Dowodzi tego fakt, że jadają się nawzajem ajak wiadomo oni robią same głupoty więc...

Gość gość
To co radzisz Guru Kulinarny?

co praWDa ZNAMIENICI KUCHARZE z USA prÓBOWALI COŚ Z TYM BadziEWIEM ZROBIĆ> PodEJmowano próby wędzenia i suszenia na wolnym powietrzu podwieszając czarne mięso do drzew.Próbowano także zrobić z nich kaszankę batożąc długie godziny ale okazało się że murzyni są kompletnie niepraktyczni jako pozywienie:(

radze wysłać smsa o treści kocham maćka Bi na znany każdemu w tym kraju (na kontynencie jak i za oceanem) numer;)

Gość gość
Chcialbym zaimponować mojej dmuchanej lali do seksu. Slyszalem ze Ty robisz to z nieklamanym wdziękiem opisując kazdy krok na forum, wczoraj nawet tarla z tobą warzywa. Co lale uszczęśliwi lalę organoleptycznie oprócz bialego węża?

radze wysłać smsa o treści kocham maćka Bi na znany każdemu w tym kraju (na kontynencie jak i za oceanem) numer;)

najlepsze efekty osiąga się taka malutką igiełką😍 Jedno pchniecie i dziewcze pęka z zachwytu:) OK kochani ide se zmierzyć przyrodzenie (a nóż widelec i pobawić się natalią(tzn najpierw muszę ją rozpakować i nadmuchać:)😘 POZDROWIENIA

Gość gość
Naciągacz