Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropny ból głowy

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat i praktycznie codziennie boli mnie strasznie głowa z przodu promieniując przeważnie na prawą stronę. Co to może być ? Moja mama mówi że to od skrzywionego kręgosłupa . Czy to możliwe? Tabletki wlg nie pomagają.

Gość gość
Idź do lekarza, może być początek migreny, może być coś poważniejszego. Jednostronny powtarzający się ból to nie jest coś normalnego. A nawet jeśli to "tylko" od kręgosłupa to ten kręgosłup też trzeba leczyć i rehabilitowac, jeszcze nie jest za późno.

Gość Elżbieta Gawęda
Witaj, moja córka w wieku dojzewania tez miala takie bole, okazalo sie ze to niestety migrena. Lekarz neurolog przebadal ja i potwierdzil na 100% Od ok. 3 m-cy bierze lek zolmiles i bol glowy ustal i napady sa rzadzse. Podpowiedz mamie zeby zabrala cie do lekarza

Gość ewelalina
Bez pomocy lekarza nie uda się pozbyć migreny, ból głowy może ustąpi ale nie migrena, prawie z nią wygrałam, są leki które pomagają, może nie wyleczą ale umożliwiają normalne funkcjonowanie, ja brałam sumamigren, koleżanka też jakiś podobny lek, ona ma mniej migren a ja mniej bólu, aura pozostała ale głowa nie boli.