Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewuszki, mam taki problem i za bardzo nie wiem jak mam go rozwiązać. Ostatni okres miałam 28 czerwca, ten się spóźnia a w dodatku nie mam żadnych okresowych objawów, biorę pod uwagę ciążę ponieważ z moim partnerem współżyję bardzo często w dodatku bez zabezpieczenia ( nie kończy we mnie ). No i właśnie. Miałam zapalenie zatok, od 15 lipca biorę taki aerozol do nosa AVAMYS i tabletki SINUPRET, zostało mi jeszcze trochę tych tabletek a o tym aerozolu nie wspomne nawet bo tam jest 120 dawek a biorę go tylko rano także mam go jeszcze dużo. No więc co mam zrobić ? ból zatok ustał ale jeżeli by się okazało, ze jestem w ciąży to nie zaszkodziło to dziecku, że brałam te leki ponad 2 tyg ? Wiem zaczynam panikować ale po prostu to by była moja pierwsza ciąża, Z testem chcę jeszcze poczekać..

Gość gość
Jeżeli kochaliście się bez zabezpieczenia to bardzo prawdopodobne że jesteś w ciąży ale nikt tu nie wróży z klawiatury, więc musisz zrobić test, teraz już nie tylko dla samej siebie ale i być może dla Twojego dziecka. Myśl o nim! A jeżeli nie chcesz zrobić testu, to zrób betę.

Gość gość
Dziecku na pewno nic nie zaszkodziło, bo w pierwszych tygodniach jest doskonale chronione ale zrób test!

Gość gość
nic dziecku na pewno nie bedzie. miliony kobiet na poczatku nie wiedzą o ciązy. biorą leki, palą, piją i dzieci są zdrowe. a w ogóle to watpie że jesteś w ciązy skoro facet nie skonczył w tobie.