Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet mi wmawia że do niczego sie nie nadaje

Polecane posty

Gość gość

Przykro mi :( Że to zrobiłam źle , tamto źle , do niczego się nie nadaję i takie tam...

Gość gość
w ten sposób chce cię do siebie zniechęcić - bo nie umie zerwać!

Gość Agnieszka mam na imię
Zostaw go. Co Ci po takim?

Gość gość
właśnie nie.. bo jak chciałam z nim zerwać jakiś czas temu ( wtedy też mi wmawiał ,że jestem do niczego) to mnie błagał żebym tego nie robiła... no i wybłagał bo jesteśmy razem nadal... ciągle mi wmawia ,że nie dam sobie rady kiedyś w pracy i ogólnie ...

Gość gość
Agnieszka - no właśnie o tym mysle ... choc teraz mam ciezki rok i jeszcze rozstanie ... jakoś bym to przetrwała ,ale ciezko by było. on twierdzi też ,że nikt mnie nie zechce bo na żone sie nie nadaje ,że tylko do łozka mnie beda chcieli ...

Gość gość
Bo nie nadajesz się i tyle.

Gość gość
a skąd wiesz , znasz mnie?

Gość gość
skoro nie umiesz z nim tej sprawy załatwić to faktycznie się do niczego nie nadajesz! ile można pozwalać się gnoić???

Gość Takajednaaaaaaaaaa123
no nie umiem... ale na szczescie jeszcze nie uwierzyłam ,że jestem do niczegoi w koncu i tak nadejdzie ten czas kiedy to zakoncze... bo wiem ,że to nie ma perspektyw

Gość onaNiedorobiona
kurde, zrób mu jazdę, jeszcze raz pogoń i jak będzie błagał to powiedz, żeby poszedł do takiej która do wszystkiego się nadaje. A jak zdecydujesz dać mu szanse to złap za klapy i powiedz: Jeszcze jedna taka uwaga, o nienadawaniu się to kop w d ... i SPADASZ. Potem w ryja żeby zapamiętał. z debilami trzeba krótko.

Gość gość
ale na szczescie jeszcze nie uwierzyłam ,że jestem do niczegoi w koncu i tak nadejdzie ten czas kiedy to zakoncze... bo wiem ,że to nie ma perspektyw xxxxxxxxxxxxxxxxx taaaaaaaaaaaaaaa... już to widzę!

Ona dokładnie, pięknie powiedziane:) autorko powinnaś to zakończyć bo facet ewidentnie Cię nie szanuje a co więcej wyładowuje na Tobie swoje frustracje i karmi ego świadomością że mimo wszystko nadal z nim jesteś i godzisz się na takie traktowanie, pewnie będzie coraz gorzej. Taki facet to nie facet i nie ma go co żałować.