Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveTheWayYouLie

Wpadłam z kochankiem

Polecane posty

Gość gość
Dobrze ci suko (nie obrażając suk). Obyś poczuła to co znaczy wiedzieć jak kochana osoba cię zdradza. Gardzę takimi.

Gość taka tam taka
Ale ona nikogo nie zdradziła xDDDD

Gość gość
gosciu przeczytaj cos wiecej niz tytuł watku a potem sie wymadrzaj, ona nikogo nie zdradza

Gość gość
To jaki to kochanek jak nigdy nie był żonaty?.Jesteś tępakiem i tyle w temacie.

Gość LoveTheWayYouLie
Nie powiedziałam mu jeszcze.. Do gościa! My obydwoje byliśmy wolni! Spotykaliśmy się na seks.

Gość taka tam taka
SJP kochanek: «mężczyzna utrzymujący stosunki seksualne z kobietą bez zawarcia związku małżeńskiego»

Gość gość
Hmmm, jak dla mnie masz dwa wyjścia, jedno dość drastyczne choć rozkładające się na dwie opcje usunięcie ciąży lub urodzenie i oddanie dziecka,co też nie będzie dla Ciebie z pewnością łatwe, ale przez to możesz wylecieć z domu, więc pozostanie Ci dom samotnej matki. Drugie wyjście to poważna rozmowa z ojcem dziecka, skoro wyznawał Ci miłość jest spora szansa że poczuje się do obowiązku i odpowiedzialności i przygarnie Cię, jeśli mu zaufasz możesz na tym jeszcze skorzystać. Osobiście Ci współczuję sytuacji, i tej z rodziną i z ciążą. Jako facet mogę Ci tylko powiedzieć że w tej sytuacji nawet jeśli dziewczyna nie chciałaby mojej miłości wspierałbym ją jakbym tylko mógł. W tej sytuacji liczy się przede wszystkim spokój, przemyślenie i podjęcie jak najbardziej słusznej dla Ciebie decyzji, życzę Ci mimo wszystko powodzenia, trzymaj się.

Gość taka tam taka
Więc musisz to zrobić i zobaczyć jak się zachowa.. Miej tylko nadzieję ze się na Ciebie nie wypnie bo będzie ch####jowo. Musisz dać mu szansę bo sama sobie nie poradzisz.

Gość LoveTheWayYouLie
Wcale się nie zdziwię gdy nagle jego uczucia do mnie znikną gdy się dowie o ciąży i wyprze się, że to nie jego dziecko. :o

Gość gość
Oczywiście, nie będzie to dziwne bo spora ilość facetów to d*pki którzy wiedzą jak się zabrać za dziewczynę a o odpowiedzialności już nie potrafią wziąć, ale w Twojej sytuacji nie masz innego wyjścia, musisz mu powiedzieć aby Twoja sytuacja nabrała jakiegoś rozwoju.

Gość LoveTheWayYouLie
Szczerze i tak obawiam się, że nic to nie zmieni czy on się dowie czy nie ale odezwę się do niego jutro i mu powiem.

Gość gość
Pisałaś że go nie znasz, więc może i okaże się odpowiedzialnym gościem.

Gość gość
a ja myślę że taki Facet szuka już stabilizacji w takim wieku:) Powinnas z nim porozmawiać:)

Gość gość
Również uważam że w tym wieku facet to nie szczeniak.

Gość LoveTheWayYouLie
No nie znam go.. Czasem trochę pogadaliśmy przez telefon lub przy kawie ale żaden bardziej zczególny temat, ale nie umiem mu zaufać w kwestii uczuć.

Gość LoveTheWayYouLie
Co chcecie przez to powiedzieć?

Gość LoveTheWayYouLie
Po za tym czy można w ogóle zbudować związek z układu koleżanko-seksualnego?

Gość gość
Że mężczyzna w jego wieku mając tak młodą partnerkę i dziecko z nią może w tym dostrzec dla siebie przyszłość, dobrą przyszłość.

Gość LoveTheWayYouLie
Ja się boję mu zaufać, boję się zaangażować bo boję się, że go pokocham, a on mnie może oszukać, skrzywdzić. Jak to zawsze u mnie bywa. Nie chcę kolejny raz cierpieć i przez to przechodzić.

Gość gość
Ale teraz jest inna sytuacja, będziecie rodzicami połączy Was cud życia które wspólnie stworzyliście takie chwile to jedyne przeżycia w życiu bardzo cenne i zupełnie odmienne od codziennych, tylko kwestia tego jak on się postanowi wobec Ciebie zachować. Musisz też bardziej zacząć myśleć o dziecku nie tylko o sobie, niestety taka jest cena dorosłości.

Gość LoveTheWayYouLie
Zapewne masz rację, w końcu w tym wszystkim jest nic niewinne dziecko, które się przecież na świat nie prosiło ale boję się, że nie dam sobie rady w wychowaniu i zapewnieniu dziecku porządnej przyszłości.

Gość gość
O to boją się nawet kobiety mające pracę wraz ze swoimi partnerami żyjącymi w miłości, taką obawę ma każdy.

Gość gość
A nie boisz się tego że mogłaś zostać zarażona chorobą weneryczną? Troszkę dziwi mnie Twoje podejście, bo gdy spotyka się na seks z kimś obcym to używa się bardziej prezerwatyw niż tabletek, które przynajmniej w moim mniemaniu są dla ludzi w związkach.

Gość LoveTheWayYouLie
No jak widać w ogóle o tym nie pomyślałam.. Napisałam mu SMS'a z prośbą o spotkanie, napisałam, że musimy poważnie porozmawiać ale jeszcze nie odpisał.

Gość gość
głupia pipa masz za swoje!

Gość gość
trudno. trzeba płacić za swoje błędy

Gość gość
Usuń i już.

Gość gość
Porozmawiaj z nim najpierw.

Gość LoveTheWayYouLie
Dla zainteresowanych tematem. Odpowiedział mi, spotkamy się jutro by porozmawiać. Bardzo się boję i stresuje.