Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggsgwre

olal mnie przemowcie mi do rozsadku

Polecane posty

Gość gggsgwre

Bo na razie siedze i rycze :( pierwszy facet ktory zauroczyl mnie. 2 miesiace znajomosci,2_3 razy w tygodniu spitkania. Od 2 dni cisza. Napisalam "hej,zyjesz?;)".nie odpisal. K***a. Czemu znowu mi nie wychodzi? Moze zbyt duzo gadalam? Moze glupia bylam? Siedze i wyje :(

Gość gggsgwre
Kusi mnie zeby znowu napisac,ale wiem ze tylko bardziej sie pogrzam :(

Gość itakaja
Za dużo gadałaś to znaczy...? I dlaczego znowu? Nie, nie pisz drugi raz, zaczekaj jeszcze

Gość Elenkaa
A ile lat ma ten facet????

Gość gggsgwre
Znowu.. bo mam za soba zwiazek gdzie zostalam porzucona :( teraz znowu mnie ktos porzucil :( oboje 30lat,wiec nie takie dzieci. Za duzo gadalam w sensie doslownym. Paplalam jak potluczona :( moze wydawalam sie slodka idiotka,bo on dosc elokwentny a ja o sobie zawsze mam zanizona samoocene :( nadal cisza :( pewnie juz z inna siedzi na kawie,a ja cala noc przeplakalam :(

Gość trzeba zapomniec
przykro mi, tez mi sie cos takiego zdarzylo, ale ja jestem zbyt dumna, nie odezwe pierwsza.nigdy nie wiesz co takiemu facetowi w glowie siedzi, my kobiety jestesmy bardziej szczere i nie chlapiemy co slina na jezyk przyniesie, jak ktos sie nie podoba i nie mamy zamiaru sie wiecej spotkac, to po prostu ograniczmy sie do neutralnych tematow i nie pokazujemy zainteresowania Poza tym faceci sa baaaaaaaaaaaardzo zmienni, w jednej chwili mysla tak a na drugi dzien inaczej.a jesli go poznalas na jakims portalu gdzie jest nowy a ty juz dluzszy czas, jest niemal 100% prawdopodobienstwo ze zacznie sie rozgladac i pojdziesz w odstawke