Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nininini2013

Nie wydano mi tymczasowego dowodu rejstracyjnego

Polecane posty

Gość nininini2013

Zarejstrowałam samochód do 2 tyg mam odebrac dowód rejstracyjny ale tymczasowego nie dostałam , rejstrowałam pierwszy raz samochód wiec nie wiem jak to wyglada ,dodam ze przy okienku tyle problemów pani wymyslała ze heja , na umowie została podbita pieczatka "samochod zarejstrowano pod numerami tabic.... i data ' tyle czy moge na tym jezdzic ????? a co z wyjazdem za granice dodam ze wyjezdzam za pare dni.

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
musisz dostać tymczasowy dowód nie wiem jak moglas nie dostac. bez dowodu nie mozesz sie poruszac pojazdem byc moze kupilas od kogos kto mial zabrany dowod i trzeba rpzedstawic np. badania techniczne wtedy an badania jedzie sie na tym dokumencie ktory wystawiala policja zabierajac dowod.

Gość gość
Stazuje w wydziale komunikacji i musiałaś miec wydane pozwolenie czasowe wazne na 30 dni w przypadku rejestracji lub wymiany dowodu. Taka mała bezowa karteczka.

Gość nininini2013
sama sie zakreciłam przy tym przyznaje ,w dodatku pospiech .dowód stary oddałam ,badania techniczne też (miałam zaswiadczenie bo nie było miejsca w tym dowodzie ) f**k bede tam musiała spowrotem pojechac - jak mogłam nie zapytac .......ale jak ona mogła mi go nie wydac ????

Gość gość
Badania musiałaś oddać w oryginale. Jedz po tą czasówkę w poniedziałek.

Gość nininini2013
oryginale oddałam ,noto jestem zła na siebie troche na nia duuuzzzzoooo

Gość gość
A zaznaczylas na wniosku,ze chcesz tymczasowy? Tam jest taka czesc odnosnie tego czy chcesz tymczasowy dowod czy nie i oplaty za niego. Trzeba wlasciwie wpisac i daja zawsze wtedy:)

Gość nininini2013
nie zaznaczyłam ,przyznam ze wypełniałam tylko druk n-1 czy cos z jedynka wspolnego i tam niema takiego punktu odnosnie tego czy chce czy tez nie , płaciłam 180 zł (rowniez zmiana tablic )