Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jakieś sposoby by nie mieć laktacji

Polecane posty

Gość gość
Ja p***** Jak młotkiem o ścianę. MAM GDZIEŚ JAK BĘDĄ WYGLĄDAŁY MOJE PIERSI! Nie będę mieć cc! Nie chcę karmić z innych powodów! Bo już nie wiem jak z debilem rozmawiać! 1. Czytaj ze ZROZUMIENIEM, albo się nie udzielaj 2. Pisz na temat 3. Żyj i daj żyć innym

Gość gość
Nie przeklinaj i nie młotem tylko grochem, nie zaniżaj poziomu intelektualnego bo masz rację, niech gnoja śmierdzącego głupie piguły karmią, przecież im za to płacisz :-)

Gość jeszcze inny gość
Autorko nie denerwuj się, tutaj młotków nie brakuje. Napisz po porodzie jak się udało, bo ja mam bardzo podobne odczucia do twoich, tylko chciałam karmic odciaganym przez jakieś 3 miesiące. Ale chyba szkoda zachodu. tez rodzę we wrzesniu.

Gość gość
...albo jakieś inne krowy :-)

Gość gość
napiszę na pewno, mam zresztą zamiar już niebawem uruchomić specjalny serwis dla świadomych swoich wyborów matek, które będą tam mogły w miłej atmosferze dyskutować i udzielać sobie porad, bo odkąd tu siedzę to faktycznie ciśnienie mi czasem podskakuję, jak się juz wdam w pyskówkę z jakąś nawiedzoną lochą. Dam tu wtedy adres, i będę tam zbierać artykuły/porady na temat karmienia MM i ogólnie macierzyństwa kobiet pracujących, więc zaglądajcie. Śmieciowe wpisy jak "pani" od cycków będą banowane, tak jak i tu powinny, ale widać admin śpi.

Gość gość
jeszcze inny gość odciąganym, głupia jesteś i zacofana? Zrób tak jak ja, nawpierdalaj się jakichś leków jeszcze zanim się pokarm pojawi, super poród i zero karmienia, mały też bezproblemowy bo będzie przyj****y po tych lekach jakiś czas i może w ogóle nie będzie chciał jeść ;-)

Gość gość
"gnoja", "piguły", świetnie po prostu... język rynsztokowy się kłania. Po co takie loszki w ogóle żyja i dalej geny przekazują, a normalni światli ludzie nie mogą mieć dzieci? Ciekawe skąd u licha pomysł że butelką mają karmic pielęgniarki, bo ja znam tylko przypadki, gdy karmiły MM lub własnym z butelki młode matki, jakoś nie słyszałam by je personel miał wyręczać.

Gość gość
Bo zmęczona będę, cyckiem nie dam rady to butelką będę karmiła, niech one karmią, w ogóle niech gnoja mi nie dają :-O

Gość gość
...brzydzę się dzieci, takie małe śmierdziele srające :-O

Gość Majja33
- a co ma karmienie bądź niekarmienie do łatwości porodu? - co ma karmienie do wielkości piersi - jeśli trzeba je będzie opróżniać, i tak mogą się wyciągnąć, albo i nie, w zależności od organizmu - a co ma fakt, że zarówno matka jak i dziecko przeżywają poród jako coś bolesnego czy trudnego :) ? poziomem pewnych wypowiedzi istotnie nie warto się przejmować, znacie to powiedzenie, by nigdy nie dyskutować z głupszym. swoją drogą ciekawe że akurat sprawa karmienia wywołuje tak wielkie kontrowersje - zupełnie jakby ktoś chciał dziecko zagłodzić. tymczasem wystarczy mało prolaktyny, a mleka może nie być nawet wcale. pewnie ktoś zaraz napisze, że to wina matki że ma jej mało, bo pewnie ma dziecko z wpadki i go nie chciała.

Gość Xennia
"Bo zmęczona będę, cyckiem nie dam rady to butelką będę karmiła, niech one karmią, w ogóle niech gnoja mi nie dają pechowiec.gif" sądząc po Twych słowach, przenosisz swoje uczucia niechęci i strachu na innych - świadczy o tym choćby dobór słownictwa. Jeśli masz problem z akceptacją ciąży, radzę zgłosić się do poradni

Gość gość
Majja 33 ale się ucywilizowałaś. Widziałam twoje wypowiedzi pełne bluzgów w innym wątku - czyli jednak potrafisz?

Gość gość
sądząc po Twych słowach, przenosisz swoje uczucia niechęci i strachu na innych - świadczy o tym choćby dobór słownictwa. Jeśli masz problem z akceptacją ciąży, radzę zgłosić się do poradni xxx Ale to pisała jakas prowokatorka, na kilometry czuć chęcią podgrzania atmosfery :)

Gość gość
po co podgrzewać atmosferę? nudzi wam się - za wiele czasu - to może warto iść do pracy albo kolację męzowi podać? naprawdę ma ktoś tu czas robić jakieś prowokacje? ja ledwo mam czas przeszukać własny wątek pod kątem sensownych odpowiedzi, a co dopiero po innych chodzić i rzucać mięsem :)