Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciejek

przeprosiny za brak propozycji obiadu na sobote

Polecane posty

@Kamila216: mozna powycinac splesniale elementy. Ja kiedys tak zrobilem i sie nie zatrulem. Glodny bardzo bylem, to zjadlem. Musztardy duzo nalozylem i nic nie bylo czuc, ze stary. @Kamila: nigdy wiecej nie pojde do tego sklepu i bede odradzal wszystkim sasiadom i znajomym. Opowiem takze w niedziele na mszy wszystkim kogo spotkam.

"Chleba się w lodówce nie przechowuje. Można zamrażać, ale w lodówce się go nie trzyma, bo czerstwieje." . na drugi, trzeci dzien chleb i tak bedzie czerstwy, a w lodowce ma jednak troche wieksze szanse przezycia :) a zamrazalnik to juz idealne rozwiazanie, bo w nim nawet nie czerstwieje. nie winilabym jednak sklepu za to, ze chleb splesnial w upale, bo to tylko znak, ze chleb byl naturalny, bez konserwantow. chcesz wiecznotrwale pieczywo z konserwantami? tego tez nie brakuje, w supermarketach ;)

Chce kupic taki chleb, zebym nie musial sie wstydzic przed znajomymi, ze zgnile pieczywo przywiozlem. Dla siebie i tak mam bulki. Ten chleb mial byc dla nich, wiez moze byc z konserwantami.

"Nie, bulki mam wyliczone" X Dziwnie to brzmi z ust kogoś kto napisał: "a bym się ostatnią bułką z biednym podzielił,ostatnim łykiem wody na pustyni. Może nie dokładnie tymi słowami to napisane było ale przekaz zostaje ten sam ;)

Kamila dalej nie kumasz. Jak ja sie do czegos przygotuje, a do grilla sie zazwyczaj uwaznie przygotowuje, to nie ma zmian, bo by mi sie wieczor popsul. Kupilem dla nich i dla siebie, ale to co mam dla siebie mam scisle wyliczone i to nie jest do podzialu. Tu jest duzo pieczywa innego. Z Toba bym sie podzielil ostatnimi pieniedzmi.

Nie cierpie takiej sytuacji, ze ktos sie nie przygotuje do grilla, a pozniej liczy ze od kazdego cos dostanie. Co moje to nie Twoje.

Gość Elenkaa
Kiełbaski, kaszankę i udka z kurczaka:-)

Gość Elenkaa
Jest jest gorąco polecam:-)

Gość gość
chleb domowy spoko wytrzymuje kilka dni, plesnieja głównie te które są robione z dodatkiem mielonych chlebów ze zwrotów

@gosc: no wlasnie!!!! Na 100% cos nie gra z tym chlebem. Pierwszy raz w zyciu mam taka sytuacje, ze chleb kupiony po poludniu dnia poprzedniego jest splesnialy i to nie troche, ale platami w duzych ilosciach. Normalnie u mnie chleb potrafi stac jakis czas. Kiedys tydzien stal i tylko suchy sie zrobil.

Gość Kamila216
tak to jest jak sie kupuje zafoliowany chleb. pakują go gdy jest jeszcze ciepły, dlatego paruje i szybko plesnieje

Nie pecha, tylko zostalem bezczelnie oszukany. @Kamila126: zawsze kupuje krojony chleb we folii i nigdy wczesniej czegos takiego nie mialem.

Gość Kamila216
miałam kiedyś to samo, od tej pory nie kupuje chleba w folii