Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sa_llls_aa_a

Rozmawiałam dziś z moją sąsiadką ma 21 lat i jest w 3 ciąży

Polecane posty

Gość bez konserwantow
Znam sporo osób którym wiedzie się gorzej ode mnie no i też sporo osób którym lepiej. I co w zawiązku z tym? Mam pisać durne tematy na kafe, że znajoma znów nie ma kasy, pracy a mąż ją olewa tylko po to żeby poczuć się lepiej? Bo to był jedyny cel założenia przez ciebie tego tematu. Myślałaś że wszyscy cie poprą i będziesz na jej tle wypadała na super odpowiedzialną osobę.

Gość gratatata
cieszę się, że w końcu ktoś tu mądrze napisał. każdy mój przedmówca miał racje. a autorka nawet nie odpisała na moją wiadomość, że mogłaby pomóc jakoś swojej sąsiadce-nawet oddając jej niepotrzebne ciuchy, albo chociaż jakąś poradą jej pomóż-to nic nie kosztuje. ale widać jaka jesteś zimna do szpiku kości. widzisz tylko czubek własnego nosa. co do Norwegii. wymyśliłaś sobie bajeczkę i tego się trzymasz. a pewnie nawet nie znasz podstaw norweskiego. i jeszcze mamy Ci uwierzyć, że wymyślony wujek jest NORWEGIEM (!?!) a nie Polakiem. co jeszcze wymyślisz? poza tym pisałaś, że za młodu. domyślam się, że chodzi o jakieś 19-20lat a wtedy dziewczyny raczej myślą, żeby kasę wydać na ciuchy i kosmetyki a nie już na mieszkanie odkładać. jeszcze jedno-jeśli już to Ty włożyłaś tylko wkład z Norwegii a Twój gościu aż mieszkanie sprzedał, pieniądze z jego wynajmu też przeznaczył na to mieszkanie i jeszcze niby z tej swojej firmy. więc Ty gówno w mieszkanie wsadziłaś a piszesz ze Twoje własne. żal mi Ciebie. ale kultury to Ty nie masz za grosz

Gość gratatata
cieszę się, że w końcu ktoś tu mądrze napisał. każdy mój przedmówca miał racje. a autorka nawet nie odpisała na moją wiadomość, że mogłaby pomóc jakoś swojej sąsiadce-nawet oddając jej niepotrzebne ciuchy, albo chociaż jakąś poradą jej pomóż-to nic nie kosztuje. ale widać jaka jesteś zimna do szpiku kości. widzisz tylko czubek własnego nosa. co do Norwegii. wymyśliłaś sobie bajeczkę i tego się trzymasz. a pewnie nawet nie znasz podstaw norweskiego. i jeszcze mamy Ci uwierzyć, że wymyślony wujek jest NORWEGIEM (!?!) a nie Polakiem. co jeszcze wymyślisz? poza tym pisałaś, że za młodu. domyślam się, że chodzi o jakieś 19-20lat a wtedy dziewczyny raczej myślą, żeby kasę wydać na ciuchy i kosmetyki a nie już na mieszkanie odkładać. jeszcze jedno-jeśli już to Ty włożyłaś tylko wkład z Norwegii a Twój gościu aż mieszkanie sprzedał, pieniądze z jego wynajmu też przeznaczył na to mieszkanie i jeszcze niby z tej swojej firmy. więc Ty gówno w mieszkanie wsadziłaś a piszesz ze Twoje własne. żal mi Ciebie. ale kultury to Ty nie masz za grosz

Gość gość
autorka to idiiotka

Gość gość
Gdybym miała odziedziczoną kawalerkę na start to też miałabym już "własne M4"! Niestety, mam 28 lat, mąż 29, on pracuje za granicą, ja dorabiam na miejscu, mamy 4 letnie dziecko, wynajmujemy mieszkanie i mamy nadzieję, że za rok z drobną pożyczką od rodziców kupimy mieszkanie trzypokojowe. Utrzymanie kosztuje, wynajem kosztuje i nie wierzę, że pomimo tej darowanej kawalerki, bez kredytu lub pożyczki stać Was na mieszkanie. Chyba, że jesteś wyjątkową szczęściarą i pieniądze spadają Ci z nieba.

Gość gość
Ostatnio dowiedziałam się, że siostra kolegi urodzi za 1,5 m-ca. Niby nic, ma 31 lat ... ale to będzie jej 6 dziecko :O Pierwsze urodziła mając 17 lat, tamten facet odszedł od niej, resztę ma chyba z tym samym :O Ale kto to wie. Ten facet chleje na umór, ona nie pracuje. Szkoda słów.

Gość gość
o masakra nie mogę się patrzyć na te bzdury :/ autorko nie masz innych problemów ?? może lepiej zacznij zastanawiać się na jaki kolor pomalujesz ściany w nowym M a nie maluj tyłka sąsiadce. ona do Ciebie bo chleb nie chodzi i nie rozumnie dla czego tak bardzo Cię interesuje jej życie. Co do ślubu to ma prawo zrobić wesele tak wielkie jak zamarzy i nic nikomu do tego a co do chrztu to chore jest w naszym kościele prawo jakie czarne pająki narzucają nam, dla czego w innych krajach kościół nie robi zbędnych problemów parom bez ślubu tylko wręcz przeciwnie kościół pomaga ??!! jesteś zazdrosna chyba że ona ma już 3 dzieci a ty starsza od niej nie masz jeszcze a uwierz że w dzisiejszych czasach nie łatwo o dziecko. radzę Ci zapchaj nos w własny kąt i patrz się z czego ty żyjesz a nie ludzie w koło ciebie

Masakra, ale autorko poziom zaprezentowałaś. Od zaszokowanej i kulturalnej do chamskiej z prostackimi odzywkami :O Stałe powiedzenie "frajerko" wiele mówi o twojej kulturze i obyciu społecznym. Nie wspomnę już o postawie typu "ja mam lepsze, ja mam dużo". Coś na styl przechwalających się przedszkolaków. Współczuję.

Gość gość
hehe wielkie poruszenie kafeteryjnej "patoli" i lincz na autorce, która śmiała wytknąc bezsens postępowania sąsiadki. drogie "oburzone" zgubiłyście wątek ;) to nie temat o udowadnianiu autorce, że NIE MOŻE kupic mieszkania w wieku 24 lat. Śmieszne jesteście w swoich argumencikach i pieniactwie. może w naszej rzeczywistości nie jest to normą, ale przyjmijcie do wiadomości, że SIĘ ZDARZA. Autorka wydaje się odpowiedzialną osobą i zgadzam się z nią w 200 %, że z osobami, które żyją na kupie bez kasy i zadowolone "pykają" kolejne dzieci jest coś nie tak. i żadne warczące na forum podobne nie zmienią tego faktu - to patologia, którą ktoś musi utrzymywac i wyżywic

Gość przeciez tu sie jakas
wypowiadala ze w wieku 25 lat w rok zarobila za granica na mieszkanie i nikt jej sie nie czepil:O Moze dlatego, ze pisala z sensem i prawde pewnie a nie wymyslala jak autorka uzywajac co drugie zdanie slowa frajerka:O

Gość gość
się czepiły sprawy mieszkania, kiedy temat jest o klepaniu dzieciaków jak się nie ma na to warunków

Gość gość
nie zauważyłam, żeby autorka nadużywała słowa "frajerka" do kogokolwiek, ale na pewno widac wyraźnie, że została tu zaatakowana

Gość gość
aaa cofnęłam się do 1 strony i już widzę, na post autorki dośc niemiło zareagowała jakaś łomżynianka (kopia sytuacji tej sąsiadki) i potem już poleciało zleciały się wrony ....

straszne jest 3 dziecko w takiej sytuacji.rozumiem 1,2. ale wiecej? generalnie 3 dziecko powinno byc decyzja ludzi bogatych.

Gość łomżynianka_24
"kopia sytuacji tej sasiadki"...a czy ja mam 21 lat i jestem w trzeciej ciazy?co was w ogole interesuje zycie innych co?nie macie co robic?za robote sie wezcie i zajmijcie dziecmi.tak jak juz kiedys tu napisalam w pewnym temacie-same bogaczki;)a reszta to patologia;p ja tez pewnie jestem "patolka" bo mieszkam w wynajetym mieszkaniu mam dwojke dzieci a moj maz zarabia niestety tylko 3500zł.a autorka tez niech sie zajmie swoja d**a za przeproszeniem.chcialabys dziewczyna zeby ktos topiki na twoj temat na kafe zakladal?watpie

Gość trutra
te goście co tu tak piszą co chwilę to nikt inny jak nasza autoreczka jeeebnięta

Gość łomżynianka_24
zapewne;p jak ma takie wspaniale zycie to ciekawe co tu robi??ja bym nie siedziala na kafe na pewno...nudzi jej sie frustratce jednej

Gość gość
sa_llls_aa_a A co Cię to obchodzi? Przyszłaś się tu dowartościować bo masz 30stkę na karku i żadnych widoków na potomstwo? Z jakiegoś powodu Cię to ubodło skoro musiałaś plotkować, zazdrość...

Gość gość
łomżynianka tak, jesteś patola - agresywna matka-polka, której życiowym celem jest narobienie dzieciaków (sama napisałaś, że planujesz kolejne) i twoja sprawa tylko nie wyciągaj łapki po moje podatki

Gość gość
aha łomżynianka, no i jeszcze by się przydało, żebyś te dzieci swoje "wychowywała" a nie cały dzień na kafeterii wylewasz żółc

Gość łomżynianka_24
moje dzieci sa na wakacjach dla twojej wiadomosci .przynajmniej sie nie chwale na cala kafeterie ile to mam pieniedzy albo w jakim super domu mieszkam.i nie wiedzialam ze jak ktos planuje trzecie dziecko to patologia haha smieszna jestes kobieto.chyba to jest logiczne ze gdyby mnie nie bylo stac na 3cie dziecko to bym go nie planowala tak?a poza tym planowac to mozna na kilka lat naprzod wiec?o cos ci chodzi?nie przypominam sobie zebym pisala ze planuje W TEJ CHWILI.czytaj ze zrozumieniem

Gość różaniczka
bez kitu! autorka zobaczyła, że nic tu po niej bo ją rozszyfrowałyście to próbuje się bronić i obrażać wszystkich jako gość. głupia gówniara-widać co sobą reprezentuje! i nawt nie jest jej głupio pewnie z tym

Gość gość
rózaniczka .... ah jakaś ty mądra i w dodatku wróżysz .... ;)

Gość różaniczka
gościu, po prostu nie jestem taka głupia jak ty. od razu widać ze wylewa się z ciebie chamstwo jak i od autorki. z resztą dziwne że nagle ona zniknęła a jakiś 'gość' ją broni. niesamowite!

Gość gość
dajcie spokój i nie karmcie trolla w postaci śmiesznej autoreczki

Gość gość
łomżynianka cytat z 1 strony wątku z twego posta "ja tez slubu nie mam bo nie mam tyle kasy zeby wesele" cytat z 4 strony wątku z twych postów: "moj maz zarabia niestety tylko 3500zł" oraz "chyba to jest logiczne ze gdyby mnie nie bylo stac na 3cie dziecko to bym go nie planowala "

Gość gość
właśnie, wychowywac bachory a nie się wściekac na kafe

Gość łomżynianka_24
tak zarabia 3500zł.ale nie przypominam sobie zebym pisala ze z tych pieniedzy jeszcze oplacam rachunki.te 3500 jest na zycie.bo za mieszkanie place ja.i jak na takie miasto jak moje 3500zł na zycie to duzo.poza tym oszczedzam ze swoich pieniedzy wiec niech cie nie obchodzi to ze chce nastepne dziecko.aha i na wesele nie mam bo to jest bardzo duzy koszt.akurat tyle jeszcze nie odlozylam i chyba nie masz pojecia ile suknia kosztuje.o weselu juz nie wspominajac.zreszta nie musze sie tlumaczyc nikomu.a tym bardziej jakims nie znajacym zycia idiotkom

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem? zacytowałem te fragmenty zupełnie nie z powodu kwoty miotasz się po prostu w wypowiedziach i kręcisz, ale nie rozumiesz o czym mówię, więc napisze w punktach (wybacz, że w skrócie) nie mamy ślubu = mój mąż nie stac mnie na wesele = stac mnie na 3 dziecko czujesz to?

Gość gość
jak typowa patolka jesteś najlepsza w: ściemnianiu, robieniu dzieci i wyzywaniu innych