Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamstwo na tym forum

Polecane posty

Gość gość
ale nie wciskaj kitu, że kazda matka rodzaca sn, to wiejska kretynka która co roku rodzi dziecko, i jej tepy umysł nie jest w stanie nadążyć za polotem twego rozwoju. xxx Uderz w stół, a odezwa się nożyce, co zobaczą rzeczy, których autorka nigdzie nie napisała :)

Gość gość
co za uproszczenie, wiec te karmiace naturalnie to bezrobotne ojej a te z korporacji to na mm, fajnie ze jesteś tak ograniczona ze musisz uzywać takich stereotypów by ogarnąć świat, i tak widze ze pisze cl, moze coś dotrze do tej twojej pustki ze jednak sie mylisz. xxx wszyscy używamy stereotypów w porządkowaniu świata, poza tym napisała, że to jej podejrzenia, a nie "prawda objawiona". może zamiast krzyczeć napisałabyś jak ty to widzisz, słoneczko?

Gość gość
Do Gosc: 04.08.13 Ale ja Cię nie obrażam, więc dlaczego tak piszesz? Gdzie ja niby sugeruję, że każda która nie ma CC na życzenie to wiejska idiotka? To Ty piszesz o wsi. I do Twojej wiadomości - nie, nie będę mieć CC na życzenie, nie stać mnie, i to nie ja uważam, że tylko te matki, które je sobie załatwiają, są mądre i światłe. Więc nie upraszczaj sprawy

Gość gosiaczkowa mamusia
Cytuje: I stąd pytanie kolejne. Dlaczego tym histeryczkom tak strasznie zależy by nie ich dzieci były karmione i rodzone naturalnie, by były kochane bardziej niż mąż, i w ogóle w brudny tyłek wycałowane jako ósmy cud świata? Czemu spełnione matki nie mogą po prostu poprzestać na zajmowaniu się własnym potomstwem?" Karmiłam naturalnie, urodziłam też siłami natury wiec jestem histeryczką? Jak miło :) Adekwatnie matki rodzace siłami n. całuja obsrane tyłki dzieci udając ze to 8cud świata:D?! ( masz kompleksy, że nie mogłas czy nie chciałaś urodzić naturalnie, oraz karmic ze taki jad wylewasz?) Spełniona to ty nie jesteś, raczej masz jakiś problem.

Gość to czemu stąd nie pójdziecie
Forum Netkobiety jest na bardzo wysokim poziomie. Babskie sprawy, Babski świat - kolejne dwa niezłe.

Gość gość
Ale ja nigdzie nie mówię, że dotyczy to wszystkich rodzących naturalnie itd. Wyraźnie pisałam, że jest taka część matek, które... i tak dalej, wszystko masz w pierwszym poście. Więc jeśli nie atakujesz rodzących inaczej, nie masz powodu, by czuć się dotknięta. Proszę, czytajcie ze zrozumieniem, wiem że to może trudne bo mój wpis był dłuższy niż artykuł w pudelku, i bez zdjęcia, ale naprawdę się da.

Gość gosiaczkowa mamusia
Dziewczyny płacze ze smiechu :D Kulturalna autorka tak bardzo nie godzi się z tym chamstwem wylewając taki gnój za razem, i osmieszajac mamy rodzace naturalnie :P Pózniej toczy jadke na poziomie slamsu, trochę załosne.

Gość gość
Karmiłam naturalnie, urodziłam też siłami natury wiec jestem histeryczką? Jak miło usmiech.gif Adekwatnie matki rodzace siłami n. całuja obsrane tyłki dzieci udając ze to 8cud światasmiech.gif ?! ( masz kompleksy, że nie mogłas czy nie chciałaś urodzić naturalnie, oraz karmic ze taki jad wylewasz?) Spełniona to ty nie jesteś, raczej masz jakiś problem. xxx Masz jakiś problem? Z samooceną? I dlaczego zamieniasz "brudny" na "obesrany" - żeby było dosadniej, wulgarniej? Przeciez autorka nie wrzuca wszytskich sn+kp do jednego worka, tylko te, które "nawracają" i obrażają cc i/lub mm. A ty wzięłaś ten komentarz do siebie - dlaczego? Czyżbyś faktycznie należała do tych histeryczek?

a mnie fascynuje ubolewanie nad poziomem wypowiedzi , powszechnym chamstwem i arogancją wypowiadających się - prezentując taki sam poziom :) Kogo chcesz obrazić autorko ?:)

Gość gosiaczkowa mamusia
Ogarnijcie się bo wstyd, niby matki a taki poziom. Każdy niech rodzi jak chce czy może to ze urodzimy sn czy cc nie czyni nas lepszymi od pozostałych.

Gość gość
Jeżeli czujesz się ośmieszona, masz widać problem albo kompleksy. Bo nie było to moim celem, ani też wylewanie gnoju na Ciebie. Jeszcze raz: szkoła->czytanie ze zrozumieniem, bo przykro mi ale nie umiesz tego.

Gość gość
gosiaczkowa mamusia Dziewczyny płacze ze smiechu smiech.gif Kulturalna autorka tak bardzo nie godzi się z tym chamstwem wylewając taki gnój za razem, i osmieszajac mamy rodzace naturalnie jezyk.gif Pózniej toczy jadke na poziomie slamsu, trochę załosne. xxx A możesz przytoczyć fragmenty z tym "gnojem" i ośmieszaniem? I "toczeniem jadki na poziomie slamsu"? Bo ja jakoś nie widzę, a potrafię czytać ze zrozumieniem :) Myślę, że przyszłaś tu pojątrzyć i ze złości nawet nie wiesz co czytasz :)

Gość gosiaczkowa mamusia
No wiec jednak histeryczka jak dobrze że autorka tak trafnie mnie zdiagnozowała dziekuje ci przecudna kulturalna istoto, zapewne jutro wybiorę się do specjalisty

Gość gosiaczkowa mamusia
Sugerujesz ze się czepiam, a sama analizujesz kazde słowo, może histeryczka to jednak bardziej do ciebie pasuje.

Gość gość
Znikam stąd, bo autorka założyła fajny temat, ale już zleciały się egzemplarze, o których pisała i nie chce mi się czytać :) Posłucham przyjemnej muzyki i wyciszę się.

Gość gość
Allium - a gdzie ja kogoś obrażam? Owszem, kilku osobom zarzucam brak umiejętności czytania i wyciągania wniosków z tekstu wypowiedzi, ale nie nazywam nikogo krową, lochą, prymitywem. Następna urażona się poczuła? To śpieszę z wyjaśnieniem, jeśli masz tolerancję dla innych metod położniczo-wychowawczych, szanuję Cię i Twoje poglądy...

Gość gość
Do autorki Bo jest jedna zlota zasada...Jak tylko juz zajdziesz w ciaze, jak najmniej rozmawiaj o niej z innymi kobietami. Wszelkie proby wtracania sie, traktuj z milym usmiechem i rob swoje. Kup sobie dobra ksiazke o wychowaniu dzieci, pogadaj ze swoim lekarzem ginekologiem co miesiac a to co na forum pisza i kolezanki na kawce, tesciowa, ciocie itd- posluchaj, pokiwaj glowa i idz dalej:)

Gość gość
gosiaczkowa mamusia Sugerujesz ze się czepiam, a sama analizujesz kazde słowo, może histeryczka to jednak bardziej do ciebie pasuje. xxx Tak, analizuję, bo czytam ze zrozumieniem. Zacytowałam fragmenty bo chciałabym, żebyś wskazała gdzie autorka niby dopuszcza się tego o czym piszesz. Bądź odpowiedzialna za słowo. Ono wróblem wyleci, a wołem powróci, mówi ci to coś?

Gość Autorkaaaaaa
Ja też znikam - po raz kolejny się przekonałam, że ogólnie poziom kobiet w Polsce jest niski, choć i wiele wpisów mnie zaskoczyło pozytywnie. A wy, które się musicie popluć i powyżywać z frustracji, bawcie się dobrze - ja mam jednak lepsze plany na wieczór i czuję ogromną wdzięczność do świata, że mam światłego męża, przyjaciół, i nie muszę spędzać w necie całej niedzieli :) :)

ja się nie wypowiadam w tematach " ciąża ....... " bo młode matki to najbardziej zażarte kobiety :) Ale wypowiadam sie w innych tematach i czasami piszę ludziom ,ze sa głupi alei ludzie mnie to piszą . Nie oszukuję siebie ,że jestem cudownie kulturalna , bo czasami ludzie są tak durni ,ze szok . ale nie oblewam jeśli ktoś napisze o mnie ,ze j estem ograniczona czy głupia :) a ty obrażasz ludzi i strasznie cię dotyka ,ze ludzie odpłacają ci tym samym - czyżby moralność Kalego ?:D

Gość Autorkaaaaaa
Ale ja nie obrażam ich - po prostu stwierdzam, że "dużo tu chamstwa i agresji". To one czują się obrażone i wmawiają mi i innym, że uważam je za głupie/zacofane. Poczytaj sobie od początku. Zupełnie jakby zmiany hormonalne niektórym kobietom odbierały zdolność logicznego myślenia (to stwierdzenie także nie ma na celu ich obrażać - stwierdzam fakt).

sugerowanie ,ze kobiety czytaja TYLKO pudelka - to optymistyczne stwierdzenie ? nie ma na celu deprecjonowania poziomu dyskutantek ? " odbijanie piłeczki " nazywając poród taki czy inny pejoratywnym określeniem - to sympatyczny wtręt ? Myślisz ,że nie pisząc o innych kobietach " debilki " czy " tłumoki " nie obrażasz ich ?

Gość gość
Wypowiem się ja: Karmię piersią 4miesiące(mam zamiar jeszcze miesiac) i nie obrażam mam ,ktore karmią butlą,a wręcz je podziwiam,że chce im się wstawać w nocy gotować te butelki!Piers jest wygodniejsza :)

Gość young_and young
Karmię piersią,ale już niedługo,bo zaraz wracam do pracy(mam pracę!) Kocham Męża bardziej niż dziecko :P Rodziłam naturalnie./3godzinki/luzik,seks bez zmian :) Nie siedzę na pudelku,bo nie lubię. Mam miseczkę C, nie mam obwisłych cycków :) Aha nie obrażam kobiet,które wolą cc i butelki. Chamstwo jednak spotykam tu dość często na forum :) to chyba tyle w temacie.

Gość gość
durny temat :) bo prawda jest taka ,ze chamstwa po stonie sn jest tyle samo co po stronie cc.

Gość gość
Też się z tym zgadzam, aczkolwiek każdy ma swoje zdanie i to trzeba uszanować, znalazłem dużo ciekawych artykułów na http://www.pytajnik.net/