Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się nie bać po horrorze

Polecane posty

Gość gość

Kurde, znowu to samo. Obejrzałam horror i teraz boję się nawet spojrzeć przez ramię :O Co mam zrobić, żeby nie srać w gacie przez całą noc?

Gość gość
pomysl, ze to byli tylko aktorzy...

Gość idealna żona
dlatego ja nie oglądam:)kiedys też nie potrafiłam zasnąć jak obejrzałam bo wyobraznia pracowała ale odkąd przestałam oglądac jest ok,te filmy nie wnoszą nic wartosciowego w nasze zycie wiec daj sobie spokoj

Gość gość
Ja zwykle też nie oglądam horrorów, ale dzisiaj miałam zły dzień i chciałam obejrzeć coś, co rozproszy moją uwagę. Teraz żałuję, bo był straszniejszy niż się spodziewałam :D

Gość paulina_malina
A co oglądałaś?

Gość gość
"Sinister" Jak ktoś lubi horrory to polecam, straszne jak cholera!

Gość wifigdańsk
hehe ja tez lubię horrory:) najgorsze sa te ktore sa oparte na faktach. polecam stare ale dobre-egzorcyzmy emily cos tam... a co robić zeby nie s...c w gacie? nic,trzeba poczekac-samo ,kiedyś minie... nic się nie da zrobic-po to są horrory,zeby się bac:)

Obejrzyjcie "Obecność" to jest dopiero masakra, siostrze mało ręki nie zmiażdżyłam a momentami bałam się nawet ślinę przełykać. Teraz parę godzin po seansie leże i się zastanawiam czy odważę się usnąć:)

Gość gość
mam tak samo, często po horrorze zakrywam się cała kołdrą a nawet zatykam dodatkowo uszy, tak się boję. Szkoda, bo lubię oglądać horrory, lubię ich fabułę, ech.

Gość gość
widziałam, fajny ;-) ja się nie boję żadnego. wielbię horrory, ostatnio Martyrs oglądałam

Gość gość
Jeszcze nikt nie wyrezyserowal horroru, ktory by mnie przestraszyl. Mnie horrory smiesza:D

Gość gość
No ja teraz obejrzałam 'Oculus' ale tłumacze sobie, no przecież po 1nie mam takiego lustra po 2 to i tak wymyślona historia :)

Gość gość
mi pomaga umycie zębów, umyte zęby = zdrowy sen