Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciejek

propozycja obiadu naa poniedzialek

Polecane posty

Hejcia🖐️ Jak po weekendzie? Ja super. W weekend bylem nad jeziorem na grillu i troche pojadlem i popilem, wiec dzis zjem troche skromniej. Poza tym znow upal. Dzis wiekszy posilek zjem nie w domu na obiadokolacje, ale w pracy. Korzystajac z okazji, ze 2 praktykantki zostaly wyslane na miasto zalatwic kilka spraw - zamowie za ich posrednictwem kanapke z Subwaya. Oto moja propozycja obiadu na poniedzialek: 1) sandwicz Subway Club z Subwaya - wyborna kompozycja plastrow delikatnego fileta z piersi kurczaka, pieczonej wolowiny i aromatycznej szynki oraz salaty, pomidora, ogorka i cebuli, 2) coca cola w plastykowym kubki ze slomka, 3) wieczorem kilo gotowanego bobu z maslem, 4) lod Algida smietankowy, 5) dzban Lipton icea tea cytrynowa z lodem. Smacznego.

Gość gość
nawet już tego nie skomentuję :O z dnia na dzień coraz gorzej

Gość hahaisfjakg
"dzban Lipton ice tea" mnie rozwalil. :D

Gość hahaisfjakg
i ktory wolisz?

Gość brzydoczysko123
jak na obiad to ciulowo trochę

@brzydoczysko: mysle, ze az tak zle nie jest. Poza tym tak jak napisalem - jestem obzarty po weekendzie, a dzis po poludniu jade Piotra i Pawla na wieksze zakupy spozywcze i nie bede mial czasu na wieksze gotowanie.

Gość gość
matka sie puszcza z jakims gachem to i kolacja skromniejsza no chyba ze umie robic podczas szczytowania :classic_cool:

ja jadę dziś klasyką, w pracy sporo roboty wiec, nie będzie mi sie chciało po powrocie do domu wspinać na wyżyny kulinarne,,schaboszczak, pyry i mizeria, może maślanka albo zsiadłe mleko...

@trolik: lubie klasyke:) Kupie dzis kilka schabowych do zamrazalnika oraz jakas wolowine, cos z drobiu, karkowke, lopatke i szynke wieprzowa.

wypas, mnie ostatnio rozwaliły roladki mojej mamy, boczek, przesmażone pieczarki i ser zawijane w schabik i duszone z cebula we własnym sosie z dodatkiem śmietany...niebo w gębie, chodzi tez za mną wątróbka...dawno nie jadłam

Ja jadlem dobre dewolaja na stypie po mojej ciotce rok temu. Watrobke lubie tylko drobiowa i mozliwe, ze tez zrobie jakos na dniach;)

Gość gość
miejmy nadzieje ze na stypie po maciusiu matka przyrzadzi cos lepszego niz dzban coli z lodem :D:D

Gość brzydoczysko123
no ja bym właśnie coś domowego zjadła. jakieś bitki albo schaboszczaka. Uwielbiam mięso.

Gość gość
od kiedy urzad miasta robi stype po zmarlym? przeciez ty jako takiej rodziny nigdy miec nie bedziesz

gość: po czym wnosisz? PS: nie wyobrażam sobie życia bez mięsa...sorry vegy ludki :)

@FM: ale masz bujna wyobraznie, ale to nic zlego. Choc rzeczywistosc pewnie bedzie taka, ze brunet bedzie ogladal mecz w tv, a Ty bedziesz mieszala zupe w garku, a po chalupie bedzie biegac stadno rozwrzeszczanych dzieciakow.

Gość gość
A co jest zlego w stadzie rozwrzeszczanych dzieciakow? :P

Nic zlego, ale FM to feministka, ona nie chce miec dzieci, tylko robic kariere i wyslugiwac sie w domu facetem.

Gość gość
Kazdy ma inny sposob na zycie.

Gość gość
maciej bedzie pantoflem laska tupnie butem a maciej juz bedzie szorowal do kuchni z jego charakterem zadna inna nie wytrzyma z takim jelopem