Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciejek

propozycja obiadu naa poniedzialek

Polecane posty

Gość gość
fantazja to jest dla takich dziewczynek ktore ktos mi bzdury wpakowal do lba i mysla ze to prawda.

Nie znam Cię Maciusiu oceniam po tym co piszesz. Porada: "zarob jakis w miare dobry pieniadz, niech rodzice wygospodaruja dla Ciebie jakas sume na wklad mieszkaniowy, zadjab o ciuchy i kosmetyki, to szybciej znajdziesz faceta." jest z***bista :D:D uśmiałam się nieźle ;)

No coz, jesli Cie to bawi, to ok. Nie zmienia to faktu, ze tak wyglada zycie i na takie rzeczy patrzy wiekszosc facetow, a nie jakies gronolotne slowa i cieple, dobru, milosci itp. To sa oczywiste oczywistosci i nie mozna ich traktowac jako osiagniecie i argument. Kazdy moze sobie powiedziec, ze jest mily, cieply i wyrozumialy, w zwiazku z tym chce super pertnera. W prawdziwym zyciu to troche inaczej dziala.

Gość gość
a ja dzisiaj na obiad mialam frytki, kawalki kurczaka i jakas surowke. troche niezdrowe ale dobre :)

Nie zauważyłam żeby w prawdziwym życiu faceci wymagali od kobiet, ażeby rodzice jej kupili mieszkanie, tego wymagają materialiści.

Gość gość
1) sandwicz Subway Club z Subwaya - wyborna kompozycja plastrow delikatnego fileta z piersi kurczaka, pieczonej wolowiny i aromatycznej szynki oraz salaty, pomidora, ogorka i cebuli, 2) coca cola w plastykowym kubki ze slomka, 3) wieczorem kilo gotowanego bobu z maslem, 4) lod Algida smietankowy, 5) dzban Lipton icea tea cytrynowa z lodem. Smacznego.pozdrawiam i zycze wszystkieg xxxxxxxx czy tobie placa za reklame tych niezdrowyc gowien.......... ........tak.....nie za darmo siedzisz w moderacji ale jak juz to robisz to z glowa:O

@gosc: nie widze w tym obiedzie niczego niezdrowego, nie daj sobie nikomu wmawiac takich rzeczy. Jedz smialo i na zdrowie. Pozdrawiam.

@FM: nie pisalem o kupnie mieszkania przez rodzicow, tylko w partycypacji w zakupie mieszkania przez potencjalna partnerke.

No ludzie kupują wspólnie mieszkanie, ale dzieje się to wtedy, gdy są pewni, że chcą razem być. Bo przecież, jak sam wiesz z autopsji, zdarza się tak, że jedna ze stron posiada już własne mieszkanie.

Gość gość
ej po co codziennie piszesz propozycje jedzienia? bo nie bardzo rozumiem

No tak, ale ja pisze ogolnie na podstawie obserwacji zwiazkow moich kolegow. Czasy sie zmienily i faceci takze patrza na kwestie materialne, a nie tylko kobiety.

korekta: nie zauważyłam żeby mężczyźni wymagali od rodziców swojej kobiety finansowania jej mieszkania. Rozumiem, że szukasz bogatej księżniczki, ale normalny mężczyzna nie ma takich oczekiwań :) Jesteś strasznym materialistą Maciusiu, tylko pieniądze się dla ciebei liczą, materialista i sknera.

@gosc: juz wyjasniam. Ludzie musza codziennie jesc. Czasami nie maja pomyslu co zrobic na obiad i wtedy pojawiam sie ja i im ta propozycje dostarczam. I wszyscy sa zadowoleni:) Pozdrawiam.

@FM: ja Ci tylko pisze co naprawde mysli statystyczny facet. Masz okazje to uslyszec, bo wiadomo, ze nikt Ci tego normalnie nie powie. Wiec to oczywiste, ze nie spotkalas sie z czyms takim.

Ja nie patrzę na to czy facet ma mieszkanie, patrzę na to czy umie na siebei zarobić i to jest logiczne kryterium doboru partnera. Te całe bzdety to zwykły materializm, wygodnictwo i szukanei nei miłości a wygody.

Jesteś i nie chciałabym takiego faceta jak twoi koledzy, skoro takimi kryteriami kierują się przy doborze znajomości :) Tylko pogratulować kumpli :D:D

Wiekszosc ludzi paruje sie biorac pod uwage takie kryteria. Ja sobie nie wyobrazam sobie wziac dziewczyne bez grosza przy duszy, zebym ja pozniej mial utrzymywac przez reszte zycia. Faceci dzis mysla bardziej przyszlosciowo, oczekiwania i priorytety po prostu ewoluuja. Dzis kobiety pracuja i tez musza miec wklad finansowy w zwiazku. I to nie mniejszy niz 40%.