Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciejek

propozycja obiadu naa poniedzialek

Polecane posty

Żeby było stado dzieciaków potrzeba kolacji ze świecami i śniadań do łóżka ;) Mądry brunet to wie :)

Gość gość
bedziesz synus no chyba ze masz w planach jechanie na recznym do konca zycia

@FM: to zalezy jaki wybierzesz sposob na zycie. Jesli planujesz kariere, to i tak zaden facet raczej w to nie wejdzie, a jesli planujesz duza rodzine, to jak bedziesz kolo 30 to bedziesz musiala zlapac kogos na dziecko, bo bez urazy, ale z Twoim podejsciem ciezko Ci bedzie kogos znalezc;)

Musze Cie zmartwic, ale wiekszosc facetow szuka kobiety, ktora ma tzw. zwykla prace, zeby pozniej mogla sie zajmowac domem i dziecmi. Prawie wszystkie moje kolezanki, ktore robia tzw. kariere sa albo same, albo zyja w luznych ukladach;)

Gość Wasabi
A ja mam dzisiaj chińszczyzne-ryż na sypko z sosem słodko kwaśnym zimny tonic szarlotka z bitą śmietaną.

A ja znam kobiety sukcesu, które mają szczęśliwe rodziny, męża, dzieci ... to ambitne pracowite kobiety, ale wiedzą że kariera nei za wszelką cenę i znajduja czas dla rodziny :)

Podam Ci przyklad: moja znajoma pracuje w duzej miedzynarodowej firmie i jest to praca z czestymi wyjazdami zagranicznymi. W zasadzie co miesiac jest w innym kraju na sweicie. W tej chwili jest na przyklad w Kolumbii, a w zeszlym miesiacu byla w Wietnamie. Ma 31 lat i jest sama.

Gość Wasabi
A dziękuję:-) a na kolacje zamówie pizze:-)

Nie znam takich kobiet i nie o takiej karierze marzę. Chcę po prostu zajmować sie tym, co lubię. Poza tym lubię stabilizację.

@FM: dla kazdego kariera co innego znaczy. Rozumiem, ze chodzi Ci po prostu o prace w zawodzie i samorozwoj i specjalizacje. Ja piszac o karierze mialem na mysli kobiety na stanowiskach kierowniczych, managerskich, spedzajace po 10-12 godzin w pracy (z wyboru).

Bo masz bardzo roszczeniowa postawe wobec facetow, wiec myslalem, ze taki styl zycia planujesz. Malo robic w domu, wyslugiwac sie kims itp.

Tak, to roszczenie. Piszesz duzo czego oczekujesz, a jednoczesnie nie widac, zebys chciala sama cos dac od siebie.

Gość gość
w czasie wojny moze i wystarczalo ale teraz to jest nic nie warte

Dam Ci kilka dobrych rad: mniej wymagaj, naucz sie gotowac i wykonywac prace domowe, zacznij myslec bardziej zyciowo, zarob jakis w miare dobry pieniadz, niech rodzice wygospodaruja dla Ciebie jakas sume na wklad mieszkaniowy, zadjab o ciuchy i kosmetyki, to szybciej znajdziesz faceta. Z tym co napisalas i bez pieniedzy, to bedziesz przyciagac jedynie desperatow i nieudacznikow.

Gość gość
w sumie to nic , ludzie bardziej lacza sie z przyczyn ekonomicznych. Przynajmniej w polsce za granica sa zwiazki otwarte i duuuuuzo singli. Tam osoba samotna spokojnie sobie poradzi tutaj to graniczy z cudem