Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PM2014

Gdzie przygotowywalyscie sie do swojego slubu

Polecane posty

Gość PM2014

Pytanie jak w temaciee :)

Gość dziob pingwina
w lozku

Gość gość
jak to gdzie? u siebie w domu

Gość PM2014
Kurcze moze zle sformulowalam cale zapytanie. Czy przygotowania do slubu moga odbywac sie tylko w domu, czy dopuszczalne jest przygotowac sie w hotelu ???

Gość gość
teraz jest dowolność przygotowań. Dlaczego nie chcesz w domu?

Gość PM2014
bo mieszkam w niezbyt ładnym domu i wstydzę się go pokazać na kamerze czy zdjęciach. A koło mnie jest bardzo ładny elegancki hotel i wolałabym tam mieć zdjęcia.

Gość PM2014
Az przykro czytam takich podszywaczy :( :( :( Poniewaz mam male mieszkanie 42m2 tam mieszkaja rodzice no i dwa pieski wiec bedzie troche ciasno z rodzicami dwoma pieskami ze mna swiadkowa fotografem ...

Gość gość
można po polsku? co to znaczy że przykro czytasz podszywaczy. Jak można przykro czytać? polska jezyk trudna jezyk. Ehhh moze ci byc co najwyzej przykro, ale nie mozna czytac przykro

Gość PM2014
Zwykla literowka... Uciekam z tego forum, boszzz co za ludzi plujacy jadem.

Gość PM2014
przepraszam mialo byc "ludzie" zeby przypadkiem ktos sie nie czepil

Gość gość
Hm, literówkę można zrobić tak jak zrobiłaś ją w słówku "ludzi", zjadłaś - e. To jest literówka. Ale w tamtym poście z zamysłem źle napisałaś i żadna literka Ci się nie przestawiła, natomiast przestawiła się składnia w głowie. Trzeba umieć budować poprawnie zdania, chyba jesteś Polką? Chyba nie miałaś styczności z ludźmi plującymi jadem. Ja jadem nie pluję. Jestem jak najbardziej kulturalna, miła i grzecznie zwracam uwagę. Nie lubię gdy ktoś wyraża się w sposób mało zrozumiały. Ja nawet w ciasnym mieszkaniu wolałabym się przygotować, to jest trochę symboliczne. A czy ci wszyscy ludzie muszą stać z Tobą w pokoju podczas ubierania? Wystarczy, że pomoże Ci świadkowa czy mama.

Gość 99 groszy
Widziałam film z przygotowań z hotelu. Faktycznie wszystko wyglądało pięknie i elegancko, ale to byli jacyś mega bogaci ludzie, którzy wynajęli cały apartament. Wiesz jakiej wielkości będziesz mieć pokój za 200zł?

Gość gość
Ja przygotowywałam się w hotelu, w którego restauracji mieliśmy później przyjęcie. Za pokój zapłaciliśmy 300zł:) W domu nie było to możliwe, gdyż pochodzimy z mężem z bardzo odległych od siebie miejscowości, więc i tak jedno musiałoby ustąpić;) Ostatecznie przygotowania przebiegły bezstresowo, pokój był przepiękny i ślicznie prezentował się w filmie (a nie ukrywajmy, że każdej z nas zależy na ładnej scenerii!) Od siebie dodam jeszcze, że przy organizacji wesela, lokale oferują parze młodej pokój za darmo, lub po kosztach, więc nie jest to przytłaczający wydatek;) I dla niezdecydowanych, polecam swój pokoik w Villi Antonina! http://www.gdziewesele.pl/Restauracje/Villa-Antonina.html