Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietaIdeał

Jak znaleźć kochającego mężczyznę

Polecane posty

Gość agagaga1
Ja tez w pracy dzisiaj. A teraz rozmawiam z eks mężem - chyba jednak potrzebny ten rozwód był...

Gość agagaga1
Umiejmy wykorzystać samotność - lepiej siedzieć samej niż się użerać z osobnikiem płci męskiej...Byłam dziś w galerii handlowej na zakupach - fajni faceci się kręcili:)

Gość agagaga1
Idę z psem

Gość agagaga1
Ja dziś widziałam samych...:) bez żon. I naprawdę było na czym oko zawiesić

Gość agagaga1
Staram się nie zachowywać jak kobieta na polowaniu...;)

Gość agagaga1
A jest taka...Arkadia w Warszawie, mogę powiedzieć - zniknę w tłumie innych łowców... Miałam dziwne wrażenie, że niektórzy tez szukali...:):)

Gość agagaga1
Ale powiem Ci jedno, kobietaIdeał - czułam się dziś sama ze sobą, kupiłam kaktusa i drzewko Bonsai jako elementy wystroju pokoju, gazetkę, zjadłam ciacho w cukierni...Spojrzałam na życie przez różowe okulary niemalże...Nie wiem skąd ta nagła zmiana, bo wczoraj miałam doła, ale dziś...No super po prosty. Postanowiłam walczyć, nie dać się chandrze. Złość piękności szkodzi...:):)

Gość agagaga1
Dokładnie tak...nie wiem tylko po co ten kaktus :) - ale miał taką śmieszną czerwoną bulwę na szczycie... Wiecie co, właściwie ja nie wiem czemu dramatyzuję czasem, ale pracuję w trochę męskim zawodzie - pojawiają się czasami fajni faceci w moim zasięgu. To tez jest jakaś opcja:)

Gość agagaga1
Poza tym wrzucam na luz i zajmuję się sobą:) muszę przyhamować z jedzeniem, zwłaszcza wieczornym podjadaniem...

Gość agagaga1
Ale to dołujące bywa... No co poradzić. Ale dobrze wczoraj ktoś w jednym poście napisał, że często leniwe i bierne kobity mają takich dobrych, pracowitych mężów. Znam taką parę w swoim otoczeniu...A on to tak wychowany jest w cudzysłowie przez żonę, jak w zegarku chodzi...

Też znam taka parę, ale po namyślę stwierdziłam, że nei am czego żałować. On jest szczęśliwy jako pantofel, ona go wypycha do przodu i do ludzi. Ja z kolei nie wariuję gdy przychodzi mi nosić spodnie za faceta.

Gość agagaga1
Też często dochodzę do tego wniosku, bo taki facet to nawet jakby się nie umiał postawić. Czy ja bym chciała takiego, co na wszystko się zawsze będzie zgadzał? Raczej nie. Poza tym ona nigdy nawet sama w sklepie się nie pojawi, prawo jazdy ma i w ogóle nie używa, a jemu to nie przeszkadza w ogóle. Ona nigdy zakupów spożywczych nie zrobi...trochę mu nawet po cichu współczuję. Wielbłąd wielogarbny...;)

Gość agagaga1
KobietaIdeał, a masz psa? Nie wiem gdzie mieszkasz, ale psy potrafią zawiązać kontakt między właścicielami...

Gość agagaga1
Ja teraz, odkąd jestem sama, sprawuje wyłączną opiekę nad swoim, poświęcam jej zdecydowanie więcej czasu niż jak byłam w małżeństwie. A co myślicie o roli internetu w poznaniu faceta? Np. czateria na interii, Sympatia itd

Gość agagaga1
U mnie tak średnio...jutro pracuje 6 godzin. Pojechałabym na urlop - w ogóle nie byłam w tym roku

Jestem w Sympatii od 2 miesięcy. Kompletnie nic,zero. Nie zapłaciłam "premium" pewnie dlatego. Katastrofa.

Gość agagaga1
Bi tylko w Premium chyba można zdjęcie zamieścić, prawda? Może zaryzykuj i opłać...To tak jak np. na gumtree, jak nie ma fotki to tez kiepsko...

Gość agagaga1
hej wszystkim...:) Co tam u Was? U mnie wspaniale...:)

Widzę że temat umarł śmiercią naturalną,a ja zostałam sama ,jak zwykle. Ale tak łatwo się nie poddam. Zadaję więc pytanie: gdzie znajdę kochającego mężczyznę ???!!!