Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietaIdeał

Jak znaleźć kochającego mężczyznę

Polecane posty

Zauważyłam ,że konwersację porowadzi kilka osób ale jedna tu kompletnie nie pasuje :-) Jestem kobietą samotną,prawie ideał :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Kobietaideał, a co.z mężczyzną, czyżby okazał się nie warty uwagi?

Witaj Calineczko. Nie wart patrzeć na nieżyczliwe osoby, których obecność nic nie wnosi. Jak to u Ciebie jest z tymi facetami? :) xxxxxxxxxxx Mężczyzna nie daje oznak życia :D

Gość gość
skończcie to narzekanie! zmniejszcie swoje wygórowane wymagania a znajdzie się kochający mężczyzna!

Gość agagaga1
Witam wszystkich:) Calineczko7, podnieśmy głowy do góry, nic jeszcze straconego... Ja jestem po rozwodzie, mam 34 lata... Też mi ciężko czasem, ale jest tylu świetnych facetów. Wierzę, że są... I nie mam na myśli żonatych;)

Ja mam 41 lat,trochę już straciłam nadzieję. Ostatnio umówiłam sie półtora roku temu z kawalerem w moim wieku. I na wejściu ,od razu stwierdził ,że jestem zbyt atrakcyjna i nie może się ze ,mną spotykać bo zaraz znajdę kogoś lepszego i go zostawię. Ja nie mam wygórowanych wymagań,chciałabym żeby mężczyzna był uczciwy i mnie nie zdradzał. Czy to tak wiele ? Oczywiście musi być wolny. Chętnych żonatych codzień mam na pęczki. Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim piszącym. Odwiedzę Was po południu :-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Dokładnie zmniejszcie swoje wygórowane wymagania bo to przez nie jesteście same. Patrzcie realnie na świat i ludzi.

Gość mężczyna
Mężczyzna jest i będzie :) Po prostu ostatnie dwa dni miał masę pracy, którą niestety musiał brać do domu :/ no a wczoraj był piątek - chciał się odstresować po tygodniu pracy i wyszedł z kolegami na piwo :p mężczyzn idealnych nie, tak jak i nie ma takich kobiet :) ideały nam się szybko nudzą albo po jakimś czasie nas wykorzystują i przestają już nimi dla nas być :)

Gość mężczyna
Do calineczki to jakiś dziwny ten z którym się spotkałaś, jak można ładną kobietę odtrącić?

Gość gość
mężczyna Do calineczki to jakiś dziwny ten z którym się spotkałaś, jak można ładną kobietę odtrącić? xxxx Może poza ładnym wyglądem nic nie ma?! Pewnie dodatkowo zryty charakter na 100%

Gość agagaga1
Uwielbiam takie wypowiedzi...A może to Ty masz na 100 % zryty charakter? Nie oceniaj w ten sposób...Bo po 40stce i samotna? Obiegowy wyznacznik... Często kobiety samodzielne, inteligentne, zaradne..., no i często atrakcyjne są same. Ja się często zastanawiam dlaczego... I takie mam czasem przeświadczenie, że kretynka - słodka i kadząca jednemu czy drugiemu panu jest w stanie prędzej "złapać" faceta niż ta, która sama doskonale daje sobie radę...I często wysokie wymagania kobiet nie mają tu nic do rzeczy

Do gościa. Szanowny gościu- podobno nie ma głuich pytań ,więc odpowiem: Nie znasz mnie i nie możesz wiedzieć ,jaką jestem kobietą. Zapraszam do dyskusji na moim gg nr podałam poniżej .Całuski

Dzięki "agaga" jesteś cudowna !!!! Moja mama kiedyś stwierdziła,że ja szukam sobie takich mężczyzn ,którzy rzucają mną po ścianach i typ "piotruś pan" albo "co mi zrobisz jak mnie złapiesz " Odpuściłam. Brak mi tylko jednego -s.....trudno nie można mieć wszystkiego. Ps. Nie uważam się za osobę atrakcyjną. Mam wiele wad. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i zabieram się za nową książkę :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość agagaga1
Ja jestem po rozwodzie, świeża sprawa bo dopiero od 5 tyg jestem stanu wolnego (jak mawiam)...Jest ciężko samej, mam nadzieję, że poznam jakiegoś fajnego mężczyznę, który będzie mnie szanował przede wszystkim...Uważam, że to podstawa jakiegokolwiek stałego związku. Myślę, że wygląd jest kwestią drugorzędną, ale chciałabym jednak aby mi się podobał...:) Tak byłoby idealnie. Ktoś kiedyś powiedział, że intelekt jest sexy... I tego się trzymam przede wszystkim

Gość Tristan345
Kobieta leci na tego mężczynę na którego sama leci - a nie na tych co na nią lecą. Więc uganianie się i zdobywanie kobiet jest głupotą i słuchaniem kobiet. Jedyną rzeczą która powinien robić mężczyzna jest znaleźć się w otoczeniu kobiet , które uważa ża znośne pod swoimi kryteriami - i pozwolić się uwieść przez jedną z nich.

Gość agagaga1
Calineczko, ja też nie jestem super sex bombą...Mój eks mąż wiele razy potraktował mnie bardzo nieciekawie, zwłaszcza słownie. Kilka razy by mnie uderzył, raz nazwał mnie k....., a kilke razy kazał wyp.....ć (mieszkaliśmy w mieszkaniu jego rodziców). W takim razie jeśli tak, to proszę bardzo...Wniosłam pozew o rozwód. Nie było nawet co dzielić, małżeństwo trwało 4 lata. Teraz jestem bogatsza o doświadczenia nieudanego małżeństwa... I nie szukam nikogo na podobieństwo mojego eks...Czy trochę szacunku, którego wymaga się od faceta, to tak dużo? Na szczęście (albo niestety - sama nie wiem) nie dorobiliśmy się dziecka... Teraz mieszkam z psem, wynajmuję mieszkanie i usiłuję złapać trochę pogody ducha...;)

Gość agagaga1
Tristan, jeśli facet potrafi inteligentnie uwodzić kobietę, to czemu nie...? Ale jeśli po raz kolejny mówi że chyba gdzieś się spotkaliśmy :) lub, że przepiękne ma oczy...:) chyba sam rozumiesz:)

Gość Tristan345
agagaga1: Na nic komplementy faceta jeśli kobiecie ten meżczyna nie przypadnie wizualnie do gustu od poczatku tak w 50%. Dopiero na tej bazie - działają komplementy i inne rzeczy.

Gość agagaga1
Tristan,wygląd niestety jest dosyć ważnym kryterium, ale nie najważniejszym i nie pierwszorzędnym, a komplementy...Zależy jakie:) Moim zdaniem komplementy nie są aż tak istotne, przynajmniej dla mnie. Czasami pojawia się tzw. chemia, mimo że facet wcale nie jest atrakcyjny. Wiem, bo przerabiałam - miał to coś w sobie.

Gość agagaga1
Zresztą tego wszystkiego nie da się do końca zdefiniować...To są często tak subtelne sygnały,,,Ogólnie ludzie mają często zbyt duże wymaganie względem siebie.

Gość gość
tak się kończy jak kobieta ma wygórowane wymagania!

Gość agagaga1
Heh, nie jesteś partnerem do rozmowy, gość. Gratuluję inteligencji i umiejętności wyciągania wniosków :)

Gość agagaga1
No dobrze, ale ciągle pozostaje pytanie : JAK GO ZNALEŹĆ ? A może w ogóle nie szukać?

Gość Tristan345
agagaga1: Własnie o tym mówię, jeśli mężczyna nie wywoła w kobiecie samym swoim wyglądem pozytywnego nastawienia - żadne wysublimowane ani skrojone pod potrzebę komplementy i gadki nic tu nie pomogą. To wy kobiety wybieracie mężczyzn. Nie ma wzajemnego wybierania. Najpierw jest kobieta, której z jakiegoś powodu przypada meżczyna do gustu i dopiero wtedy on może coś zdziałać. Bez tego mężczyna trafia w mur.

Czasem zastanawiam się w drugą stronę. Może chodzić po lecie i krzyczeć "uhuuuu!" - w końcu przecież ktoś tam odpowiada ;)

Gość Tristan345
agagaga1: Jeśłi jesteś rozwódką cywilną, ale nadal masz ważny skarament małżeństwa (jeśli masz) to nie szukaj wśród praktykujących katolików - by ich nie wodzić na pokuszenie. Szukaj tam gdzie jest wspólny kontekst. Zapisz się na kurs jakiegoś języka obcego dla dorosłych.