Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietaIdeał

Jak znaleźć kochającego mężczyznę

Polecane posty

Błękitna orchidea- nie jestem desperatką,już dawno przestałam szukać. Kochający faceci nie istnieją. Wiem. A wiesz skąd ? Bo co dzień przyczepiają się do mnie sami żonaci. Napisałam to ponieważ chciałam żeby ktoś podjął temat i co ?!? Odpisała tylko kobieta. Pozdrawiam Cię serdecznie. Aga

Gość ona4334
temat powinien brzmieć... "Jak znaleźć mężczyznę, którego będę kochała"

Nie dokończyłaś zdania." Jak znależć mężczyznę ,którego będę kochała z wzajemnością." Można kogoś kochać ,ale bez wzajemności jest to miłość platoniczna. Niestety. Miło było zamienić parę słów na tej stronie. Powodzenia w poszukiwaniach. Ja już znalazłam swoje szczęście. Pozdrawiam

Gość ona4334
Mężczyzna, którego będę kochać..... to taki który będzie tego wart. Najgorzej jest oczekiwać i żądać by ktoś nas kochał. Albo wręcz żebrać o takie uczucia. To przychodzi naturalnie, nie szuka się tego. Jeśli kochasz bez wzajemności, to tylko Ci się wydaje że to miłość. Jeśli kochasz choć on Cię krzywdzi, to tylko strach przed samotnością. Godzenie się na związek bez otrzymywania tej samej dawki uczuć, troski itd. co się ofiaruje, to tylko dowód na to, że mało jesteśmy dla siebie warte. Calineczko, powodzenia Ci życzę, sama długo dojrzewałam do tego, by móc zrozumieć swoje błędy i przyczyny złych wyborów. Powodem niespełnienia w uczuciach nie jest brak wrażliwych mężczyzn, tylko sposób w jaki my same o sobie (tak na prawdę) myślimy i brak miłości do siebie. "Kochaj bliźniego swego jak siebie samego ..." tu zamyka się cała tajemnica - jak kochać, by być kochaną.

Bardzo trafnie napisane. Dokładnie tak samo myślę,dojrzałam i jestem szczęśliwa. Wiem ,ile jestem warta i wiem ,że nie pozwolę sobie na poniżanie ze strony mężczyzn. Dlatego doceniam to co posiadam. A tego nie można kupić za żadne pieniądze. Teraz gdy już poznałam uroki związku i bycia samotną -jestem szczęśliwa. I nikt mi tego szczęcia, nie jest w stanie odebrać. Byłam w związku zmężczyzną,który ciągle zaniżał moją samoocenę i poczucie własnej wartości. Jeszcze raz pokreślam. Ja nikogo nie szukam i o nic nie żebrzę. JESTEM WOLNA !!! JESTEM SZCZĘŚLIWA!!! Nie szkoda mi przeżytych lat. One wzbogaciły mnie o kolejne doświadczenia. Żal mi tylko kobiet,które na co dzień patrzą na mnie z zazdrością. Pozdrawiam "ona43"