Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chloe Celine

Szukam sposobu na ból pleców i bezsenność

Polecane posty

Gość Chloe Celine

Mam dość typowy problem, ponieważ od pewnego czasu w ogóle się nie wysypiam, co jest dla mnie powodem do wielu zmartwień, a rano budzę się z bólem pleców. To szczególnie mnie drażni, ponieważ w pracy nie mogę się skupić na obowiązkach... taki stan trwa od dłuższego czasu... zastanawiam się nad zmianą poduszki, być może to ona jest przyczyną bólu szyi i pleców... a dodam, że śpię na boku Co może być powodem braku snu? jak mu przeciwdziałać

Gość wowl
Ja nie wiem czy to jest sposób ,bo jeszcze nie wypróbowałem,ale podobają mi się takie materace .Tylko że cena jest trochę konkretna ,no i nie mam zbytnio gdzie postawić gdyż śpię na wersalce .

Gość gość
Też ostatnio zmagałam się z bólami kręgosłupa. Zaczęłam nową pracę w której musiałam na początku trochę dźwigać i codziennie budziłam się z bólem nawet bez wcześniejszego dźwigania. Poszłam do lekarza i wykrył skrzywienie które naciska na coś i przy wysiłku mój kręgosłup się nadwyręża sporo. Zabiegi rehabilitacyjne, właśnie specjalna poduszka itp i teraz jest znacznie lepiej. P.S jak ktoś w Nowego Sącza to - Jacek Ślipek - świetny ortopeda!!