Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 45 latek może założyć szczęśliwą rodzinę z 28 latką

Polecane posty

Gość gość
Nawet jak ona tego chce?

Gość gość
staremu pierdzielowi zamarzyla sie mlodka, zenada:O Ciekawe czy gdybys byl golod*pcem, to tez by chciala

Gość gość
Jasne że może. Spójrz na nadzianych staruszków, u ich boku nie raz, nie dwa można zobaczyć zaciążoną 20 latkę :D

Gość gość
Staremu? Nie uważam się za starego. Poza tym 28 latka też do najmłodszych nie należy.

Gość I wonna
czy normalna zdrowa rybka moze zg****ic wielorybka alez owszem czemu nie rybce tez nalezy sie :D

Gość Urzędniczka ze skarbówki
Staremu? Nie uważam się za starego. Poza tym 28 latka też do najmłodszych nie należy. 45 lat i nie uważa się za starego a 28latka dla niego "nie jest już taka młoda" :D Koleś idź lepiej zaopatrz się w pampersy.

Gość gość
ja mam 25 a moj juz teraz byly 43. zostawil mnie bo stwierdzil ze nie da mi tego czego potrzebuje i ze ja go zostawie za kilka lat. chodzilo mu o dzieci i tak dalej. a ja nie przestaje ryczec.

Gość gość
28 lat to młody wiek imbecylu. Chcieć to ona sobie może za 5 lat rozwodu, bo dziadziuś już w łóżku nie może :D

Gość gość
Akurat z tymi sprawami to żadnych problemów nie mam ;) Facet jak dba o zdrowie i o siebie to i jako 70 latek może zadowolić kobietę.

Gość gość
haha, zgadzam sie z powyszym gosciem - jedyna stara osoba to jestes tuTy:D jak masz kase, to moze ciagnac sie jakis czas az znajdzie sobie mlodszego;)

Gość gość
zajmij sie swoja corka:D

Gość dfg7777
Pewnie że może !!! Jak nie jesteś zramolały to w czym problem? Tu piszą zawistnicy i tyle .

Gość gość
moze za kase, po co komu tye starszy partner?!? zawisc o co:D? o stare cialo i zblizajaca sie emeryture, spedzanie najlepszych lat z 50-latkiem:o

Gość gość
Jakie stare ciało? Jak się dba o siebie, to ciało ma się w porządku. Wystarczy spojrzeć na takiego Ibisza.

Gość gość
Wystarczy spojrzeć na takiego Ibisza." X hahahaha dowc*p kaffe.pl:D

Gość gość
wystarczy postawic obok siebie dwoch mezczyzn 30 latka i 50 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
szczęśliwa rodzina to raczej nie.Popatrz za 10 lat Ty 55 ona 38 ,potem ty 65 ona 48 ... Ale jakiś związek bez zobowiązań, romans ;)

Gość gość77
Facetom się często wydaje, że się nie starzeją. Niestety prawda jest nieco inna, a tym co pociąga młode kobiety nie jest to rzekomo super ciało 20 lat starszego gościa, tylko np pieniądze. Często takie dziewczyny mają też jakiś problem ze sobą i szukają ojca w partnerze. Dla mnie różnica wieku powyżej 10 lat w związku jest nie do przyjęcia.

Gość gość
Ale jak porównać 40 letnią zadbaną kobietę a 40 letniego zadbanego mężczyzna to przepaść jest na niekorzyść kobiety. Facet może być jeszcze przystojny, pociągający a kobieta nawet jak o siebie dba to w wieku 40 lat wygląda jak wrak i taka prawda.

Gość gość
tak to sobie tlumacz ty u gory :D

Gość gość
Znalezienie 40-letniego zadbanego mężczyzny jest niestety o wiele trudniejszym zadaniem niż znalezienie 40-letniej zadbanej kobiety. I czy aby jesteś pewien, że to porównanie wypada na niekorzyść kobiety? Zobacz na taką Magę Mołek (pierwsza lepsza, która mi do głowy przyszła). Ma 38 myślisz, że za 2 lata będzie wrakiem? Skóra jej raptem zwiędnie, urośnie brzuch, osiwieje?

Gość gość
I według ciebie magda mołek jest atrakcyjna? Jak ktoś z kimś się starzeje to przywyka to zmian jakie zachodzą u partnera, natomiast jak patrzy się obiektywnie na innych ludzi którzy się starzeją, zmiany odbierane są o wiele gorzej.

Gość gość
I to nie jest żadne tłumaczenie. Kobiety szybciej się "starzeją" wizualnie, a to dlatego, że natura w ten sposób chce zniechęcić mężczyzn do wiązania się z taką kobietą i płodzenia dzieci, dlatego, że grozi to powikłaniami genetycznymi, dziecko o wiele prawdopodobniej, może urodzić się chore. U mężczyzn, jakość "nasienia" znacznie później ulega pogorszeniu, dlatego też "wizualne" starzenie się mężczyzn przebiega wolniej. Poczytajcie sobie na ten temat.

Gość gość
Masz rację -znam 42letnieg faceta byłego sportowca który jest fizycznie sprawniejszy od c*pkowatych 20 lat młodszych chłoptasiów w rurkach.. Jest .bez brzucha czy oponek .

Gość gość
c*pkowatych 20 lat młodszych chłoptasiów w rurkach.. -------- najwazniejsze te rurki gdyby nie one nie zostalby nawet zauwazony na ulicy:D ------- na ulicach pelno jest zadbanych 40 letnich kobiet mijacie je i nawet nie macie pojecia ze przeszla obok was 40 cha :D

Gość 30latkazwlkp
nie wiem skad wam sie to wszystko bierze spojrzcie jak wygladaja 25-35 panowie-OHYDA flejtuchy z olbrzymimi pontonami wystarczy wejsc na siłownie tam sami starsi wysportowani zadbani panowie statystycznie pan im mlodszy tym czesciej zdradzany, poza tym ogrom wolnych bo sa nieudacznikami do autora: wiek nie ma znaczenia na stworzenie prawdziwego udanego zwiazku

Gość gość
http://www.biomedical.pl/aktualnosci/wiek-ojca-przyczyna-chorob-genetycznych-7777.html Polecam zwłaszcza ten fragment: Dla wielu chorób genetycznych, takich jak nerwiakowłókniakowatość, karłowatość, autyzm czy schizofrenia, statystyczne badania wykazały, że średni wiek ojca to ponad 31 lat (średni wiek poczęcia pierwszego dziecka). Ryzyko wzrasta wraz z wiekiem mężczyzny. Dla czterdziestoletniego mężczyzny ryzyko spłodzenia chłopca z autyzmem jest sześć razy większe niż dla 20-latka. Natomiast, 17 razy częściej stwierdza się autyzm u dziewczynek, których ojcowie przekroczyli wiek 40 lat. Także z tym starzeniem wcześniejszym kobiet nie przesadzajcie. Młoda zdrowa fizycznie i psychicznie dziewczyna nie interesuje się facetem 20 lat starszym. Tak to stworzyła natura i bardzo dobrze.

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
Po co jak za 5 lat ch u j ci nie bedzie stawal i ona ciebie zostawi ?